Gouden Fust voor Bar Caf� 't Vierkantje

20 januari 2014 |
<

Bar CafĂ© ‘t Vierkantje uit Berkel en Rodenrijs is bekroond tot Gouden Horecazaak van Nederland 2013. Het cafĂ© heeft de wedstrijd om het Gouden Fust van Heineken gewonnen. De jury beloonde de
horecazaak om zijn uitmuntende gastheerschap en de kwaliteit van het versgetapte bier.

Bekroning
Eigenaren Ben van den Bulk, Marja Vonk-Bloom en Nikita Vonk zijn erg trots op de eretitel: "We zijn erg blij met deze erkenning. Er doen zoveel fantastische collega’s mee. Deze prijs is een prachtige bekroning op de inzet van ons team.”

Runners-up
Het Gouden Fust werd uitgereikt door Erik Schuckink Kool, directeur Horeca Heineken Nederland. Het Zilveren Fust werd gewonnen door Café Tjeukemeer uit Oosterzee en het Bronzen Fust door Café de Lamp uit Opheusden.

Finalestrijd
Honderd horecaondernemers streden in de landelijke finale om de prijs voor de Gouden Horecazaak 2013 en kwamen samen voor een spectaculair slotstuk in de ‘Grootste kroeg van Nederland’, het decor van De Vrienden van Amstel LIVE! 2014.

Kwaliteitsbewust
De verkiezing van de Gouden Horecazaak 2013 maakt deel uit van het Goed Getapt programma van de bierbrouwer. Jaarlijks doen hieraan ruim 1.850 horecaondernemers mee, die Heineken, Brand of Amstel op de tap hebben. Het Goed Getapt programma heeft tot doel om bewustwording van kwaliteit en kwaliteitsbeleving in de horeca te verhogen met de focus op tapbier.

Training en toetsing
Naast bier worden ondernemers en hun personeel getraind, technisch ondersteund en getoetst op het gebied van speciaalbier, fris, wijn, gedistilleerd en op koffie en thee.

De volledige top-10 van dit jaar
1. Bar CafĂ© ‘t Vierkantje uit Berkel en Rodenrijs
2. Café Tjeukemeer uit Oosterzee
3. Café de Lamp uit Opheusden
4. Café De Gooijer uit Amersfoort
5. Café Het Achterhuus uit Zuidwolde
6. Het Wapen van Ooststellingwerf uit Oosterwolde
7. Café Sportzicht uit Aalsmeer
8. Wijkcentrum SIO uit Zwolle
9. CafĂ© ’t Hoekje uit Elburg
10. Café Zaal Spoorzicht uit Staphorst

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Drinks
Dit wist je (nog) niet over grappa

Grappa is een Italiaanse gedistilleerde drank, vervaardigd uit de restanten van de druiven na de wijnbereiding. De schillen en de pitten van de druiven (pulp) vormen de basis van grappa. Vroeger gold het als een economische manier om alles uit de wijnproductie te halen, tegenwoordig is het een delic...

Opening Rotterdam
[FOTO'S] Is dit de gaafste horecahotspot van Rotterdam?

Één plek waar je terecht kunt voor een tal van uiteenlopende culturen, thema's en smaken. Midden in het centrum van Rotterdam opende café DoDo haar imposante deuren voor publiek. Met maar liefst 220 zitplaatsen verdeeld over 7 uiteenlopende wereldse themaruimtes, belooft dez...

Café Achtergronden
Café De Singel (Zwolle) staat te koop

Eén van de bekendste cafés van Zwolle, Café De Singel, staat in de verkoop. De kroeg is eveneens een muziekpodium en verschillende beroemde muzikanten zetten er hun eerste stappen op het podium, zoals Miss Montreal, Bertolf en Typhoon. De liveoptredens maakten van dit café...

Wet- en regelgeving
Handhaving verbod rookruimtes horeca vanaf 1 april 2020

Vanaf 1 april 2020 zal het verbod op rookruimtes in de horeca worden gehandhaafd. Eind september werden in een uitspraak van de Hoge Raad al deze rookruimtes per direct verboden. De komende tijd kunnen horecaondernemers zich voorbereiden en heeft de NVWA de tijd om het toezicht in te richten. Blo...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: