Fonte Frappés: veganistisch, minder zoet en razend populair

18 juni 2018 | David Bakker

Als horeca ondernemer ben je steeds op zoek naar een hogere omzet en rendementmakers. Frappé is zo’n rendementmaker. Profiteer van de bekendheid en populariteit die de Frappuccino van Starbucks door de jaren heen heeft opgebouwd. De Frappuccino is een espresso, ijsklontjes, melk, suiker gemixt in een blender. De Frappuccino wordt vaak geserveerd met caramel-, chocolade of een andere siroop.

Met de Fonte Frappé kan elke ondernemer een eigen signature Frappé presenteren. Er is keuze uit zes smaken: Caramel Coffee, Chocolate, Vanilla, Coffee, Yoghurt en Dark Mocha. Vooral de Vanilla en de Yoghurt zijn geschikt als een basis om eigen smaken te creëren.

Veganistisch en gezonder steeds populairder

Fonte Frappés zijn veganistisch (zonder dierlijke bestanddelen), minder zoet en lager in calorieën dan vergelijkbare producten. Steeds meer jongeren kiezen bewust voor veganistische opties en gezondere opties.

Adviezen om je rendement te verhogen:

 - Plaats blender, Frappé mix in de buurt van de ijsblokjes. Hiermee voorkom je onnodig loopwerk en tijd.

 - Bied verschillende smaken Frappé aan zodat gasten die geen koffie willen drinken een keuze hebben voor een cafeïnevrije Frappé.

 - Plaats opvallende Frappé tafelkaarten en zet de Frappé's op de menukaart zodat gasten kennis maken met het nieuwe aanbod.

 

Eigenaar Foodboutique Zwolle

De ervaringen met het product zijn uitstekend. De eigenaar van Foodboutique uit Zwolle, Sam, deelt zijn ervaringen: “We hebben de Frappé mix als eerste van Nederland getest in onze zaak en we waren direct enthousiast. Zowel de Vanilla als de Caramel Coffee vallen uitstekend in de smaak bij onze gasten. Zeker een blijvertje!”.

Met een kostprijs van rond de € 0,50 (€ 0,35 mix en € 0,15 melk) en een verkoopadviesprijs per serving van € 2,85 - € 3,50 is de Frappé een uitstekende omzet- en rendementsmaker.

Op deze website bestel je het gratis horeca proefpakket om zelf de smaak en het bereidingsgemak te ervaren.

Voor meer informatie en de bereidingswijze (instructievideo) klik je hier 

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Columns
Column: blurring is juist een zegen

Een glas whisky bij de barbier, een wijntje bij de kapper en een stukje ambachtelijke Spaanse pata negra worst bij de slijter. Blurring is al lang en breed geaccepteerd door de consument, het wordt misschien al een beetje verwacht. Waar veel winkels de kans hebben gepakt om hun aanbod te vergroten m...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Column: zorg dat je gezien wordt zoals je gezien wilt worden

Je hebt van die cafés waar je al jaren langsloopt en denkt; ‘daar loop ik niet naar binnen.’ Of ‘hier hoor ik niet’. De uitstraling van de gevel lonkt niet of je kunt niet goed binnen kijken om te zien wat er gebeurt. Zo kwam de dag dat een vriendin zei dat ze in een h...

Lees nu gratis de juni-uitgave van de CaféKrant

De juni-edtie van De CaféKrant ligt weer bij elk café op de mat, maar hij is ook hier te downloaden. Een editie waar bier centraal staat. In Breda runt Anette Kessels al jaren het goed lopend café De Kleine Wereld. Gemikt wordt op het publiek dat ouder is dan dertig jaar, van ee...

Opening Achtergronden
Oude discotheek wordt lunchroom

Op de plek waar in Klazienaveen vroeger discotheek Le Barrage zat, komt straks een lunchroom. De nieuwe huurder gaat fors verbouwen. Er komt ook een zaal voor feesten, zo lezen we op rtvdrenthe.nl. Verwaarloosd Er moet nog wel veel gebeuren aan het pand. Het blijkt totaal verwaarloosd te zijn;...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Horeca wordt gewaarschuwd voor acrylamide in gerechten

Vanaf 11 april 2018 is het wettelijk vastgelegd dat horecaondernemers ervoor moeten zorgen dat de hoeveelheid acrylamide in hun producten tot een minimum wordt beperkt. De Europese Commissie heeft dit in nieuwe wetgeving vastgelegd. Maar wat is acrylamide dan eigenlijk? Op de website van het ...

Columns Achtergronden
Column: een glimlach is gratis

Het gebeurt me niet vaak in de horeca, maar onlangs was het raak. Zeer onvriendelijk personeel. Echt, de serveerster in kwestie had wat weg van een verlepte tante Sidonia, je weet wel, die lange spriet uit de Suske en Wiske reeks. Maar in dit geval bleek het een versie met bloeddoorlopen ogen, walle...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: