Fonte Frappés: veganistisch, minder zoet en razend populair

18 juni 2018 | David Bakker

Als horeca ondernemer ben je steeds op zoek naar een hogere omzet en rendementmakers. Frappé is zo’n rendementmaker. Profiteer van de bekendheid en populariteit die de Frappuccino van Starbucks door de jaren heen heeft opgebouwd. De Frappuccino is een espresso, ijsklontjes, melk, suiker gemixt in een blender. De Frappuccino wordt vaak geserveerd met caramel-, chocolade of een andere siroop.

Met de Fonte Frappé kan elke ondernemer een eigen signature Frappé presenteren. Er is keuze uit zes smaken: Caramel Coffee, Chocolate, Vanilla, Coffee, Yoghurt en Dark Mocha. Vooral de Vanilla en de Yoghurt zijn geschikt als een basis om eigen smaken te creëren.

Veganistisch en gezonder steeds populairder

Fonte Frappés zijn veganistisch (zonder dierlijke bestanddelen), minder zoet en lager in calorieën dan vergelijkbare producten. Steeds meer jongeren kiezen bewust voor veganistische opties en gezondere opties.

Adviezen om je rendement te verhogen:

 - Plaats blender, Frappé mix in de buurt van de ijsblokjes. Hiermee voorkom je onnodig loopwerk en tijd.

 - Bied verschillende smaken Frappé aan zodat gasten die geen koffie willen drinken een keuze hebben voor een cafeïnevrije Frappé.

 - Plaats opvallende Frappé tafelkaarten en zet de Frappé's op de menukaart zodat gasten kennis maken met het nieuwe aanbod.

 

Eigenaar Foodboutique Zwolle

De ervaringen met het product zijn uitstekend. De eigenaar van Foodboutique uit Zwolle, Sam, deelt zijn ervaringen: “We hebben de Frappé mix als eerste van Nederland getest in onze zaak en we waren direct enthousiast. Zowel de Vanilla als de Caramel Coffee vallen uitstekend in de smaak bij onze gasten. Zeker een blijvertje!”.

Met een kostprijs van rond de € 0,50 (€ 0,35 mix en € 0,15 melk) en een verkoopadviesprijs per serving van € 2,85 - € 3,50 is de Frappé een uitstekende omzet- en rendementsmaker.

Op deze website bestel je het gratis horeca proefpakket om zelf de smaak en het bereidingsgemak te ervaren.

Voor meer informatie en de bereidingswijze (instructievideo) klik je hier 

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Amsterdam
Ministerie sluit horecazaken vanwege arbeidsmarktfraude

Vervalsing van loonstroken, het tewerkstellen van vreemdelingen zonder vergunning, sjoemelen met arbeidstijden en onderbetaling. De Inspectie SZW constateerde deze overtredingen bij diverse horecaondernemingen in de Amsterdamse binnenstad. Ook bij hercontroles bleek er geen verbetering te zijn. In s...

Bier
Nick Driehuis tapt mooiste biertjes van Noord-Holland

De best getapte biertjes van de regio Noord Holland worden getapt in Aalsmeer. Barman Nick Driehuis van The Beach won maandag 12 november de regionale tapwedstrijd in de Brafoer in Beverwijk. Van de 66 deelnemers was Nick Driehuis met een score van 178 punten de absolute winnaar. Hij tapte goed, ...

Columns
Column: Hoe zorg je dat je ambitie geen droom blijft?

Tuurlijk heb jij ambities. Elke ondernemer heeft die toch? Want je wilt groeien en je bedrijf continu verbeteren. Meer omzetten en meer overhouden. Meer vrije tijd en toch goed bezig zijn met je bedrijf. 'Ah’s en Oh’s' krijgen als mensen bij je binnenstappen en komen genieten. ...

Achtergronden
Feestdagen in de horeca, wees voorbereid!

De welbekende feestmaand is aanstaande. December is de maand waarin we Sinterklaas en Kerst vieren, maar wist je dat midwinter op 21 december valt, dat het WK Hockey wordt gespeeld en ook het EK handbal voor vrouwen op het programma staat? Goed om te weten. Al deze data vind je in de HorecaMarket...

Awards Onderwijs
Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekend

Op woensdag 7 november heeft SVH de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekendgemaakt. Nadat de nominatieronde op vrijdag 12 oktober werd gesloten, hebben leerlingen, docenten en leermeesters hun leerbedrijven kunnen beoordelen tijdens de beoordelingsronde. De tien hoogst geëindigd...

Amsterdam Overheid
Amsterdam gaat strijd aan tegen crimineel geld in de horeca

De gemeente Amsterdam heeft samen met andere overheidsinstanties een manier gevonden om crimineel geld te weren uit de horeca. De rechter heeft ingestemd met 'omkering van de bewijslast', waardoor ondernemers aan moeten tonen dat hun kapitaal legitiem is. Dit was eerder niet het geval, ee...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: