Fletcher Hotels opent café in Huizen

24 maart 2014
Fletcher Hotels opent café in Huizen

'Het Kleine Café aan de Haven' te Huizen opende op 20 maart haar deuren voor het publiek. De nieuwe aanwinst van Huizen is gevestigd in het Nautisch Kwartier in het pand van de voormalige
Shore Club. Fletcher Hotels nam vorig jaar de failliete club over en verbouwde het de afgelopen maanden tot 'Het Kleine Café aan de Haven'.

*Vader Abraham*
Inspiratie voor het nieuwe, bruine café is het bekende liedje van Vader Abraham 'Het kleine café aan de haven'. Een café waar men geen pretenties heeft en iedereen welkom is! Om de daad bij het woord te voegen was iedere inwoner van Huizen welkom voor de openingsborrel.

*Knipoog en zeven dagen per week geopend*
Het Kleine Café aan de Haven is een knipoog naar de oude, bruine kroeg waar iedereen welkom is. U vindt er echter geen Perzische kleedjes en een jukebox, maar wel een moderne twist met wel veel authentieke elementen zoals antieke louvredeuren, sfeervol sloophout en eikenhouten bladen. Het nieuwe café is zeven dagen per week van 's ochtends tot 's avonds geopend en vrijdag en zaterdag zelfs tot 02.00 uur. Gasten kunnen terecht voor een bakje koffie, lunch, diner (uitsluitend vlees van Piet van den Berg) en uiteraard een borrel. Ook beschikt het café over schitterende zalen voor private dining of vergaderingen.

*Voetbal kijken*
Alle voetbalwedstrijden zullen altijd live op een groot scherm te zien zijn en alle sportverenigingen krijgen een eigen 'wall of fame', middels ingelijste clubfoto’s. Als een echt havencafé wil het de huiskamer voor de regio zijn.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws