Entree Awards voor de dertiende keer uitgereikt

25 november 2019 | Redactie
Entree Awards voor de dertiende keer uitgereikt<

Gisteravond zijn in Theater Amsterdam de Entree Awards uitgereikt. De dertien horeca-vakprijzen gingen onder meer naar de Best Bartender (Andrei Talapanescu), Best Hotel Design (Supernova in Rotterdam) en Best Restaurant Concept (Graphite in Amsterdam). De oprichters van horecagroep De Drie Wijzen uit Oost uit Amsterdam (Riad Farhat, Jason Berg en Piet van der Graaf) werden benoemd tot Horecaondernemers van het Jaar.

Tijdens een avondvullende show in Theater Amsterdam werden de Entree Awards 2019 uitgereikt. Er waren vijftig zaken genomineerd die dit jaar hun deuren openden of een restyling ondergingen. Een zestienkoppige onafhankelijke vakjury bezocht afgelopen maanden deze horecazaken, te vinden door heel Nederland. Daarvan wonnen gisteren tien bedrijven. Daarnaast werden er drie persoonsgebonden prijzen uitgereikt: de Horecaondernemer van het Jaar, Best Bartender van Bierspecialist in de Horeca. Voor deze laatste twee titels werden voorrondes gehouden, onder leiding van een vakjury.

“De winnaars laten duidelijk zien wat Nederland op het gebied van horeca te bieden heeft”, zegt Iris Kranenburg, juryvoorzitter en hoofdredacteur van Entree Magazine. “Oogverblindende designs, vernieuwende concepten en een waanzinnig aanbod van food & beverage. Zónder daarbij gastvrijheid uit het oog te verliezen. Deze bedrijven zijn samen met hun personeel het visitekaartje voor de hospitality-industrie en een voorbeeld voor veel ondernemers binnen en buiten de horeca. Want als er één branche is waar trends beginnen, is het wel de horeca. De sector innoveert volop!”

Winnaars

*Ondernemers van het Jaar: De Drie Wijzen uit Oost (Riad Farhat, Jason Berg en Piet van der Graaf)

*Best Hotel Design: Supernova @ Rotterdam

*Best Restyling: NH Collection Flower Market en Ter Marsch & Co @ Amsterdam

*Best Cocktailbar: The Stockroom @ Groningen

*Daredevil: Doloris Rooftop & Meta Maze @ Tilburg

*Best Nightlife: Weelde @ Rotterdam

*Best Hotel Concept: BUNK @ Utrecht

*Next Generation: Culinaire Proeftuin Het Keunenhuis @ Winterswijk

*Best Restaurant Design: NENI @ Amsterdam

*Best Hospitality Concept: Mooie Boules @ Rotterdam

*Best Restaurant Concept: Graphite @ Amsterdam

*Best Bartender: Andrei Talapanescu (Pulitzer’s Bar @ Amsterdam)

*Best Bierspecialist in de Horeca: Richard Moerkerk (Proeflokaal De Boom in Alkmaar)

Foto: Ming Chao

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Coronacrisis
Onderzoek: consument heeft begrip voor horecamaatregelen horeca

Namens de Nederlandse horecaondernemers en Bureau Fris, heeft House of Watt onderzoek gedaan naar de behoeftes van de horecagast in de nieuwe 'anderhalvemetereconomie'. Wat is de mening over het werken in shifts, een minimale besteding en het gebruiik van schermen in de horeca. Welke hore...

Internationaal Coronacrisis
Corona-uitbraak Duitsland: regels in restaurant werden niet nageleefd

De corona-uitbraak in het Duitse district Leer, vlak over de grens bij Nieuweschans, is niet uit de lucht komen vallen. Het niet naleven van de hygiëneregels tijdens een besloten feest in een restaurant staat aan de basis van de uitbraak, zo melden de Duitse autoriteiten. Elf personen zijn b...

Achtergronden
Waarover wil jij graag lezen?

Jij bent als lezer belangrijk voor ons platform. Om je nog beter van dienst te zijn, willen we graag weten welke inhoud jij het liefste terugziet binnen onze website en onze krant. Help jij ons (en jezelf) door de korte vragenlijst in te vullen? Het neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag...

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
VCHO, ProFri en NHG vragen om verduidelijking enkele regels 

Premier Mark Rutte heeft gesproken; de kogel is door de kerk. Vanaf 1 juni om 12.00 uur mag het zitgedeelte van cafetaria’s en restaurants weer open voor maximaal 30 eters ter plekke. Ook mogen de terrassen weer in gebruik worden genomen. Veel ondernemers waren zich al aan het voorbereiden; ee...

KHN Coronacrisis
KHN: Horeca mag voorzichtig open, steunpakket blijft noodzakelijk

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is blij dat de eerste stap richting de heropening van de horeca is gezet. De gisteren aangekondigde verlichting van de coronamaatregelen tijdens de persconferentie van het kabinet bieden een bescheiden perspectief voor de horeca. De gevolgen van de intelligente loc...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: