Entree Awards voor de dertiende keer uitgereikt

25 november 2019 | Redactie
Entree Awards voor de dertiende keer uitgereikt<

Gisteravond zijn in Theater Amsterdam de Entree Awards uitgereikt. De dertien horeca-vakprijzen gingen onder meer naar de Best Bartender (Andrei Talapanescu), Best Hotel Design (Supernova in Rotterdam) en Best Restaurant Concept (Graphite in Amsterdam). De oprichters van horecagroep De Drie Wijzen uit Oost uit Amsterdam (Riad Farhat, Jason Berg en Piet van der Graaf) werden benoemd tot Horecaondernemers van het Jaar.

Tijdens een avondvullende show in Theater Amsterdam werden de Entree Awards 2019 uitgereikt. Er waren vijftig zaken genomineerd die dit jaar hun deuren openden of een restyling ondergingen. Een zestienkoppige onafhankelijke vakjury bezocht afgelopen maanden deze horecazaken, te vinden door heel Nederland. Daarvan wonnen gisteren tien bedrijven. Daarnaast werden er drie persoonsgebonden prijzen uitgereikt: de Horecaondernemer van het Jaar, Best Bartender van Bierspecialist in de Horeca. Voor deze laatste twee titels werden voorrondes gehouden, onder leiding van een vakjury.

“De winnaars laten duidelijk zien wat Nederland op het gebied van horeca te bieden heeft”, zegt Iris Kranenburg, juryvoorzitter en hoofdredacteur van Entree Magazine. “Oogverblindende designs, vernieuwende concepten en een waanzinnig aanbod van food & beverage. Zónder daarbij gastvrijheid uit het oog te verliezen. Deze bedrijven zijn samen met hun personeel het visitekaartje voor de hospitality-industrie en een voorbeeld voor veel ondernemers binnen en buiten de horeca. Want als er één branche is waar trends beginnen, is het wel de horeca. De sector innoveert volop!”

Winnaars

*Ondernemers van het Jaar: De Drie Wijzen uit Oost (Riad Farhat, Jason Berg en Piet van der Graaf)

*Best Hotel Design: Supernova @ Rotterdam

*Best Restyling: NH Collection Flower Market en Ter Marsch & Co @ Amsterdam

*Best Cocktailbar: The Stockroom @ Groningen

*Daredevil: Doloris Rooftop & Meta Maze @ Tilburg

*Best Nightlife: Weelde @ Rotterdam

*Best Hotel Concept: BUNK @ Utrecht

*Next Generation: Culinaire Proeftuin Het Keunenhuis @ Winterswijk

*Best Restaurant Design: NENI @ Amsterdam

*Best Hospitality Concept: Mooie Boules @ Rotterdam

*Best Restaurant Concept: Graphite @ Amsterdam

*Best Bartender: Andrei Talapanescu (Pulitzer’s Bar @ Amsterdam)

*Best Bierspecialist in de Horeca: Richard Moerkerk (Proeflokaal De Boom in Alkmaar)

Foto: Ming Chao

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Bier
Bierfans halen abdijbier persoonlijk op

Zondag 1 december 2019 was de introductie en ophaaldag van de éérste Vatgerijpte Speciale Editie. Dit vatgerijpte nieuwe bier werd natuurlijk op de Abdij van Berne geïntroduceerd. Eeuwen geleden rijpte het bier van de abdij ook altijd op eikenhouten vaten. Het werd door de bierbe...

Awards Bier
Scheldebrouwerij pakt weer goud

Bij de prestigieuze Brussels Beer Challenge heeft de blonde Strandgaper van Scheldebrouwerij voor de tweede keer dit jaar hoge ogen gegooid. Na in augustus al als ‘Belgian Country Winner’ uit de bus te komen bij de World Beer Awards in Londen staat hun ‘Golden Ale’ voor de tw...

Economie Achtergronden
Horeca ziet personeelstekort oplopen: 23.000 openstaande vacatures

De omzet van de horeca steeg in het derde kwartaal van 2019 met 0,2 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam echter met 0,3 procent af. De omzet van logiesverstrekking steeg met 0,1 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 0,2 procent. Omzet logiesver...

Opening Den Haag
Nieuwe hotspot op het Kurhausplein officieel geopend 

Restaurant Blaze & Co is dit weekend feestelijk geopend. Ruim 100 genodigden genoten van signature Blaze Bites en luisterden naar het eerste optreden van Blaze of Glory - de huisband onder leiding van Emanuel Assies. Het interieur is kleurrijk en geïnspireerd op tatoeages. Dit komt terug...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: