Eerste Tribes cafe ter wereld open in Den Haag

29 februari 2016
Eerste Tribes cafe ter wereld open in Den Haag

Woensdag 9 maart vindt de officiële opening van het Tribes Café in Den Haag plaats. Hiermee opent Tribes in samenwerking met MAAS het eerste
Tribes Café ter wereld. Deze nieuwe ‘hotspot’ wordt een plek voor iedereen: netwerken, ontmoeten, borrelen, de krant lezen of even werken, het kan allemaal bij het Tribes Café.

*Baanbrekend flex office concept*
Deze nieuwste ontmoetingsplek van het baanbrekende flex office concept Tribes is gelegen in de Tribes vestiging in Den Haag, aan de Kalvermarkt. Gasten van het café worden voorzien van de meest eerlijke producten en de beste smaken. Gezondheid, kwaliteit en duurzaamheid staan centraal. Gerechten op de kaart zijn gebaseerd op het leven van de Maori, de hero-tribe in de vestiging van Den Haag.

*Unieke Maori vibes*
MAAS, partner van Tribes, is trots om samen met Tribes invulling te geven aan dit nieuwe concept. De gerechten op de menukaart bevatten ingrediënten die van belang zijn in traditionele Maori gerechten, de hero-tribe van Tribes Den Haag, zoals lam, verschillende vissoorten en zoete aardappel. Naast deze Maori salades kunnen de echte business nomads ook zelf een verse, luxe salade samenstellen. Het Tribes Café is elke werkdag tot minimaal 19:00 uur geopend om haar gasten te voorzien van eten en drinken en (netwerk)borrels.

Tribes Chief en Founder, Eduard Schaepman werd geïnspireerd door het motto van Tribes ‘The mind needs to travel to be creative’ tot het openen van het eerste Tribes Café. Schaepman: "In een café heb ik altijd mijn beste deals gemaakt en de beste sollicitatiegesprekken gevoerd. Waarom? Mensen hebben een thuisgevoel nodig om gemotiveerd te worden. Een café is al meer een thuis dan een kantoor."

*Over Tribes*
Bij Tribes vind je een stam van gelijkgestemde professionals, die gaan waar de business is. Een ‘community of business nomads’. Een groep mensen die dezelfde dingen belangrijk vinden en dezelfde gewoonten hebben. Werkenden uit alle beroepsgroepen, bloedgroepen en windrichtingen. Met één gemene deler: Tribes is de thuisbasis. Tribes is een mobile office provider 3.0 met inspirerende faciliteiten voor haar leden. Tribes biedt Network Access, lidmaatschappen, virtuele kantoren, vergaderzalen en flexibele werkplekken in al haar locaties. Tribes laat zich inspireren door de 34 oude nomadische stammen over de hele wereld. Elke locatie heeft een ‘hero-tribe’, een stam die centraal staat in de vestiging. Invloeden, rituelen en verborgen schatten van die stam zijn terug te vinden in de inrichting. Het wereldwijde Tribes netwerk wordt in hoog tempo uitgerold.

Overig nieuws