Eerste Subway Café geopend

12 november 2014
Eerste Subway Café geopend

De eerste vestiging van Subway Café in Nederland is geopend. Rotterdam heeft de primeur. Er is een verschil met de traditionele Subway-vestigingen:
een andere inrichting en meer typisch Amerikaanse producten op de kaart.

*Amerikaanse sferen*
De koffie van Seattles Best (een merk van Starbucks) zorgt voor een Amerikaanse 'touch', maar ook brownies, muffins en donuts brengen de gast in een Amerikaanse sferen. De zaak is iedere dag open van 08.00 tot 20.00 uur.

*Gemak van het concept*
Het SUBWAY® Café aan de ’s-Gravendijkwal 149-151 is zeven dagen per week geopend, van 8.00 tot 20.00 uur. “Dit café is ingericht volgens het nieuwe Metropolitan SUBWAY® decor”, vertelt Farshid, “dat een gezellige en gastvrije uitstraling heeft, zodat onze klanten meer tijd in de zaak doorbrengen en in een gemoedelijke ambiance kunnen genieten en ontspannen.” Farshid’s keuze voor een tweede SUBWAY® restaurant ligt verscholen in het gemak van het franchiseconcept en de naamsbekendheid van het merk. “Alles is goed voor je geregeld. Het enige wat je zelf moet doen is doorzetten en de zaken die je zelf moet regelen goed aanpakken!”

*Persoonlijke sandwich*
Klanten kunnen bij het SUBWAY® Café in Rotterdam kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan brood, groenten, kaas en saus Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en belegd met heerlijke ingrediënten. De bereiding duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn persoonlijke favoriet is American Steakhouse Melt”, zegt Farshid.

*Submarine Sandwich*
SUBWAY® restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches' of ‘Subs’. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast deze Subs zijn bij SUBWAY® restaurants onder andere overheerlijk flatbread, frisse salades en Amerikaanse Cookies verkrijgbaar.

~Thijs Jacobs~


Overig nieuws