Edwin Evers Band in Music Club Kampen

5 december 2014
Edwin Evers Band in Music Club Kampen

Na twee uitverkochte theatertours, geeft de Edwin Evers Band op zaterdag 20 december een exclusieve liveshow in Music Club Kampen. De band van
de gelijknamige DJ speelt een breed repertoire met hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90 en zijn graag geziene gasten op grote feesten en festivals. Door de gezamenlijke creativiteit en virtuositeit brengt de band interpretaties van hun grote helden op hoog niveau. Aansluitend vindt een afterparty plaats in het Hollands café, kortom een ouderwets avondje uit in de Music Club Kampen.

*Evers staat op*
De bandleden kwamen voor het eerst bij elkaar voor de presentatie van de CD van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. Vanaf dat moment is de Edwin Evers Band een feit! De band bestaat uit Allard Buwalda (saxofoon), Bert Meulendijk (gitaar), Eelco Oudolf (trompet), Ferry van Leeuwen (zang), Hilvert Roorda (toetsen), Jeroen Rietbergen (piano), Jel Jongen (trombone), Maxine (Zang), Michel van Schie (bas), Marnix Stassen (percussie), Serge Plume (trompet), Tessa Boomkamp (Zang & Drums) and last but not least Edwin Evers zelf (zang en drums).

*Prijs*
De onlangs met een Marconi Oeuvre award bekroonde DJ kreeg de prijs uit de handen van zijn held André van Duijn. De jury van de radiovakprijs omschrijft Evers als een unieke radiomaker 'die van onschatbare betekenis is voor het hele Nederlandse radiolandschap'. Dat hij zich de laatste jaren ook onder meer als zanger en drummer op steeds meer terreinen ontpopt, zegt iets over zijn 'onbegrensde energie', staat in het rapport.

Overig nieuws