Drie nieuwe Kwalitaria's openen deuren

27 maart 2015 |
Drie nieuwe Kwalitaria's openen deuren

Afgelopen weken zijn er weer drie nieuwe Kwalitaria vestigingen geopend. In Naaldwijk, Utrecht (Oog in Al) en Egmond aan Zee kunnen gasten nu bij de keten terecht. Kwalitaria groeit hiermee naar 115 vestigingen. "We gaan in 2015 nog sterker groeien", aldus algemeen directeur Bas Holshuijsen. "Onze doelstelling is om in 2015 dertig nieuwe vestigingen aan te sluiten, mits we dat uiteraard op een kwalitatieve manier kunnen doen. Dat betekent met goede ondernemers en op de juiste locaties met goede winkels in heel Nederland. We blijven zoeken naar ambitieuze ondernemers."

Foto: De medewerkers van Kwalitaria Pijletuinen in Naaldwijk

Naaldwijk
Kwalitaria Pijletuinen in Naaldwijk, voorheen Smulwereld, is sinds 11 maart geopend als Kwalitaria. De cafetaria van ondernemers Jan en Petra van Geest is al jaren een begrip in Naaldwijk. Voor hen is het dubbel feest want hun cafetaria bestaat ook nog eens 20 jaar. Morgen houden ze een openingsfeest met spetterende aanbiedingen voor hun gasten.

Utrecht
Utrecht is een Kwalitaria rijker in de populaire wijk Oog in Al. Ondernemer David Man opent tevens een Délifrance shop-in-shop waar, naast de heerlijke Kwalitaria producten, ook vers afgebakken en voor het oog van de gast belegde baguettes en croissants worden verkocht.

Egmond aan Zee
Alle zon-, zee- en strandliefhebbers kunnen vanaf 13 maart ook lekker genieten van de producten van Kwalitaria in de nieuwe vestiging Kwalitaria Egmond aan Zee.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
Digitaal ondernemen in het café

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Columns Column Thijs Jacobs
Het nieuws? Er is even geen nieuws

Het nieuws? Binnen onze geliefde cafébranche is er al een tijdje geen nieuws. Voor ons gevoel al een hele lange tijd. Zicht op heropening van de horeca is er nog even niet, zeker niet met de coronacijfers zoals we die nu zien. Ja, er is wel aandacht voor de restaurants die heel misschien kunn ...

Drinks Bier
Bavaria doopt nieuwe brouwinstallatie voor nieuwe 0.0% die smaakt als pils 

Vandaag onthult brouwerij Bavaria, onderdeel van Swinkels Family Brewers, haar nieuwste 0.0% brouwinstallatie voor alcoholvrij en alcoholarm bier. Deze brouwinstallatie, genaamd Fenix, stelt Bavaria in staat om een nieuw alcoholvrij bier te brouwen dat schuimt, ruikt én smaakt als een alcohol ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in de horeca

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: