Drankproducent lanceert academie

10 januari 2014
Drankproducent lanceert academie

Diageo, producent van gedistilleerde dranken, bieren en wijnen, komt met de Diageo Bar Academy. In dit programma worden bartenders, barpersoneel en de eigenaars van horecazaken opgeleid tot
professionals van cocktails maken. Niet alleen de bereiding maar ook de service en etiquette krijgen aandacht. De doelstelling is om horecaondernemingen naar het hoogste niveau te brengen en een select aantal zaken volledig om te toveren in pareltjes.

*Niveau omhoog*
De Academy wil enerzijds het niveau van het personeel van een horeca onderneming op het vlak van service, cocktails, creativiteit, techniek, perfect serves en presentatie sterk verhogen, en anderzijds de beleving van de klant perfectioneren. Coaches Fjalar Goud en Misja Vorstermans zijn betrokken bij de trainingen.

*World Class Competition*
Er zijn vier trainingsniveaus: de ‘Essentials’, de ‘Foundation’ training, de ‘Advanced’ training en op het hoogste niveau is er ‘World Class’ voor de allerbeste bartenders wereldwijd. Als men de academie heeft doorlopen, dan maken ze kans om zich te wagen aan de Diageo World Class Competition.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl


Overig nieuws