Download hier nu de laatste editie van De CaféKrant

Auteur: Redactie
13 juli 2022
Download hier nu de laatste editie van De CaféKrant

Vers van de pers, maar dan digitaal: de nieuwste editie van vakblad De CaféKrant is nu kosteloos te downloaden of online te lezen. Een editie bomvol vakinformatie voor ondernemers in cafés. De redactie van De CaféKrant zet zich in om te voldoen aan de informatiebehoefte van iedere ondernemer in cafés.

In deze editie staat een interview met Remko Vellenga, medeoprichter van brouwerij Wispe. Deze onderneming bevindt zich in het vestingstadje Weesp, en is sinds 2020 meer dan alleen een brouwerij. Wat in 2009 kleinschalig begon is uitgelopen tot een volwaardige brouwerij inclusief Grand Café.

Een solide en vooruitstrevend voorraadbeheer zorgt voor rust in de organisatie en bespaart tijd en geld. Nu de marges onder druk komen te staan vanwege de torenhoge inflatie is het verstandig om als horecaondernemer kritischer naar het voorraadbeheer te kijken. Leer daar alles over.

Als ondernemer ontkom je er niet aan doorlopend overeenkomsten te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan een arbeidsovereenkomst voor je personeel of een huurovereenkomst voor je pand. Maar ook het bestellen van producten bij een groothandel of zelfs het verkopen van een kopje koffie aan een klant zijn vormen van overeenkomsten. LOFF Advocaten licht hier alles op dit gebied over toe.

Café Boëms Jeu is al bijna 111 jaar een begrip in het Limburgse dorp America. Sinds kort kunnen gasten er naast een versgetapt of lokaal biertje óók terecht voor gerechten en pubfood. Eigenaresse Stephanie van der Pal vertelt over haar ontdekking van Kleinste Keuken, een combinatie van voorgeprogrammeerde recepten en de Merrychef, een high-speed mini-oven.

We spreken een lunchroom-, restaurant- en caféuitbater over het personeelstekort. Zij moeten slim omgaan met dit probleem bij het doen van inkopen en in de keuken. Kom achter hun visie op convenience producten.

Omdat je door de bomen het bos misschien niet meer ziet, hebben wij een top zeven samengesteld van technologische ontwikkelingen die je slim laten werken in de keuken. Apparaten en apps!

Je leest het allemaal in de gloednieuwe De CaféKrant, download ‘m hier!

Overig nieuws