Download de HorecaMarketingKalender 2018 nu gratis!

23 januari 2018 | Thijs Jacobs

De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Wanneer zet je nu alweer die asperges op de kaart? Geen paniek; in dit overzicht vind je uiteraard ook de datum van de start van het aspergeseizoen. Je kunt de HorecaMarketingKalender vanaf nu gratis downloaden via deze link!

Net als de belangrijkste sportevenementen, zoals de finale van de KNVB beker en de data van de wedstrijden in de Formule 1. Handig voor horecaondernemers die sportfanaten ontvangen.

Halloween en warme chocomel

Wie van verkleedpartijtjes houdt, kan zijn geluk niet op tijdens Halloween. Deze feestdag begint ook in Nederland een groots evenement te worden, waarbij de horeca een steeds grotere rol speelt. Warme chocomel verkoop je uiteraard gemakkelijk tijdens de intocht van Sinterklaas, terwijl tijdens het Oktoberfest het bier rijkelijk vloeit.

Er zijn zoveel data om aan te denken… Ach, met de HorecaMarketingKalender aan de wand houd je het uiteraard goed bij.

Carnavalsactie

Om alvast in de stemming te komen, trappen we af met een concreet idee. In februari is het weer tijd voor carnaval. Zou het niet leuk zijn om elke verklede gast korting te geven op het carnavalsmenu? Of om op Vaderdag alle vaders gratis ontbijt aan te bieden wanneer ze komen eten met het gezin? Een leuke geste die de nodige goodwill en naamsbekendheid oplevert!

Enthousiast geworden? Nog eentje dan! Op 16 maart vieren we met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Zet het beslag maar vast klaar, want als er één gerecht is waar Nederlanders dol op zijn, dan is het wel de pannenkoek, onze nationale trots. 2018 biedt volop kansen.

Wij wensen je een succesvol en ondernemend jaar toe. 
Download de HorecaMarketingkalender 2018 via deze link!

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Elke werkgever kampt vroeg of laat met een medewerker die het in het functioneren laat afweten. Van een werkgever wordt verwacht een gedegen verbeterplan op te stellen en met de medewerker te doorlopen. Een verbeterplan kent duidelijke doelen, een reële termijn waarbinnen de doelen moeten zijn ...

Interview Longread
Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca

“Marketing wil je als horecaondernemer het liefst binnenboord houden.” Monique van Gevelt is daar duidelijk in en ze heeft een punt. Want je kúnt het ook zelf als je de tools kent en beheerst. “Het is het gemakkelijkst om de reguliere social media-kanalen in te zetten”...

Achtergronden KHN
KHN pleit voor noodfonds horecazaken na gedwongen sluiting

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) luidt de noodklok voor horecabedrijven die op last van de burgemeester gesloten zijn nadat er een geweldsincident bij hun zaak heeft plaatsgevonden. KHN vindt dat deze ondernemers gecompenseerd moeten worden uit een noodfonds van de overheid als na politieonderzoek...

Economie Achtergronden
Onderzoek: horeca laat sterke winstontwikkeling zien

De horeca heeft ook in 2017 sterk geprofiteerd van de verbeterde koopkracht. De omzetgroei kwam uit op 8% en werd breed gedragen: het aandeel van horecaondernemers met een stabiele of hogere omzet steeg naar 71%. De winstontwikkeling was met 20% erg sterk (+18% in 2016) en ruim beter dan het mkb-gem...

Regelgeving
Staatssecretaris Blokhuis en wethouder Everhardt starten landelijke actie NIXzonderID

Staatssecretaris Blokhuis en wethouder Everhardt starten landelijke actie NIXzonderID Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) ervaart zelf in de horeca hoe lastig het is om de leeftijd van jongeren in te schatten. De landelijke actie NIXzonderID is vandaag gestart door staatssecretaris Paul Blokhuis (V...

Regelgeving
KHN: overheid moet horeca tegemoet komen in tijd of geld bij verbod rookruimten

Op 6 april jl. kondigde staatssecretaris Blokhuis van VWS aan dat hij rookruimten in de horeca over 2 jaar wil verbieden. Uit een enquête die door bijna 2500 leden van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is ingevuld, blijkt dat een verbod grote impact heeft. Horecaondernemers zien bij een verbo...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: