Download de HorecaMarketingKalender 2018 nu gratis!

23 januari 2018 | Thijs Jacobs

De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Wanneer zet je nu alweer die asperges op de kaart? Geen paniek; in dit overzicht vind je uiteraard ook de datum van de start van het aspergeseizoen. Je kunt de HorecaMarketingKalender vanaf nu gratis downloaden via deze link!

Net als de belangrijkste sportevenementen, zoals de finale van de KNVB beker en de data van de wedstrijden in de Formule 1. Handig voor horecaondernemers die sportfanaten ontvangen.

Halloween en warme chocomel

Wie van verkleedpartijtjes houdt, kan zijn geluk niet op tijdens Halloween. Deze feestdag begint ook in Nederland een groots evenement te worden, waarbij de horeca een steeds grotere rol speelt. Warme chocomel verkoop je uiteraard gemakkelijk tijdens de intocht van Sinterklaas, terwijl tijdens het Oktoberfest het bier rijkelijk vloeit.

Er zijn zoveel data om aan te denken… Ach, met de HorecaMarketingKalender aan de wand houd je het uiteraard goed bij.

Carnavalsactie

Om alvast in de stemming te komen, trappen we af met een concreet idee. In februari is het weer tijd voor carnaval. Zou het niet leuk zijn om elke verklede gast korting te geven op het carnavalsmenu? Of om op Vaderdag alle vaders gratis ontbijt aan te bieden wanneer ze komen eten met het gezin? Een leuke geste die de nodige goodwill en naamsbekendheid oplevert!

Enthousiast geworden? Nog eentje dan! Op 16 maart vieren we met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Zet het beslag maar vast klaar, want als er één gerecht is waar Nederlanders dol op zijn, dan is het wel de pannenkoek, onze nationale trots. 2018 biedt volop kansen.

Wij wensen je een succesvol en ondernemend jaar toe. 
Download de HorecaMarketingkalender 2018 via deze link!

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Culinair
Foodhallen Rotterdam geopend op Kop van Zuid

Vanaf vandaag valt er weer flink wat te nassen in Rotterdam. Vier jaar na de introductie van de Foodhallen Amsterdam opent een tweedeindoor foodmarket in 010. Geen gevalletje copy-paste, maar een ras-Rotterdammer van een foodhal. Foodhallen Rotterdam betrekt samen met het naastgelegen designhotel Ro...

Opening
Sidney Schutte en David Baxter openen Café Cliché

Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de buurt en voor wie in de buurt is. Het initiatief en het menu zijn van Sidney Schutte, die net als Baxter carrière maakte in sterrenrestaurants. ...

Personeel
Alles over de opbouw van loonkosten

De bezetting in de horeca verandert. Waar vroeger duidelijk een lunchpiek tussen half een en half twee was, komen de gasten tegenwoordig de hele dag over de vloer. Daarom is er een spreiding van personele bezetting nodig, liefst gebaseerd op kennis over de bezetting van je zaak. Technologische hulpm...

Vijf tips om wespen op afstand te houden

Het valt nu nog mee, maar de maand augustus herbergt ieder jaar weer een wespenplaag. Eind juli zijn de wespennesten voltooid en gaan de insecten op zoek naar voedsel, voornamelijk op uw terras, in de keuken of achter de bar. Bloedirritant voor gasten, werknemers en uzelf. Wij hebben een aantal tips...

trends Bier
Er wordt bewuster bier gedronken

De Nederlandse consument duikt steeds dieper in de mogelijkheden van een divers bieraanbod. Hoewel pils nog altijd de onbetwiste leider is in het schap, is er een aanhoudende populariteit van speciaalbier en alcoholvrije en -arme bieren. Dit blijkt uit het jaarlijks terugkerende Nationaal Bierond...

Bier
Moskovieten geven 10 procent salaris uit aan bier

Het biertje blijft over de hele wereld één van de meest populaire alcoholische versnaperingen, maar hoeveel biertjes worden er nu gemiddeld genomen geconsumeerd? Besparingsplatform Kortingscode.nl deed onderzoek naar hoeveel bier er per persoon op maandelijkse basis wordt gedronken en ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: