Doppio genomineerd voor European Coffee Awards 2017

11 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Na het winnen van de 'Best Coffee Chain – Western Continental Europe' in 2014 en de 'Best Coffee Chain – Benelux' in 2013, is Doppio Espresso dit jaar wederom genomineerd door Allegra Strategies voor een grote Europese prijs. Ook dit keer is Doppio kanshebber in de categorie 'Best Coffee Chain – Western Continental Europe'.

Blij met deze nominatie

Eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh zijn enorm blij met deze nominatie: “Het winnen van de vorige European Coffee Awards zijn een bewijs van onze passie voor koffie en ons voortdurende streven om de beste te zijn in kwaliteit, service en beleving. Dat we nu voor het derde opeenvolgende jaar genomineerd zijn, is voor ons een teken dat we als bedrijf en team op de goede weg zijn. Het is een enorme motivatie om door te gaan met prachtige koffies sourcen, branden en maken voor onze gasten. Er zijn veel mooie bedrijven die genomineerd zijn. We zijn erg vereerd dat we daartussen staan. Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder steun en toewijding die we van onze medewerkers, collega’s, ondernemers en leveranciers krijgen.”

Stemmen

Voorgaande jaren hebben leveranciers en professionals uit de koffiewereld massaal op Doppio Espresso gestemd en niet zonder resultaat; de espressobarketen ging tweemaal met prestigieuze Europese prijzen naar huis. Ook dit jaar kunnen professionals in de koffie- en foodservice industrie stemmen via: http://allegra-insight.co.uk/w/Awards2017?dm_i=WIX,530J1,HIXDQU,JH2OZ,1

Uitreiking in Warschau

De European Coffee Awards worden uitgereikt tijdens het European Coffee Symposium op 21 november in Warschau. Deze awards worden toebedeeld aan bedrijven en individuen voor hun bijdrage aan de Europese koffie- en food-to-go markt en komen tot stand door stemmen van meer van 10.000 executives uit de koffie- en foodindustrie in Europa. De winnaars worden enkel gekozen door mensen werkzaam in de koffie- en foodservice-industrie, wat deze awards de meest prestigieuze maakt binnen het vakgebied. Naast Doppio Espresso zijn onder andere Starbucks, Coffee Company, Bagels & Beans en La Place genomineerd.

Doppio Espresso is in 2007 in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen. Door gedisciplineerd om te gaan met mogelijkheden, samenwerkingen aan te gaan en open te staan voor verbetering is Doppio Espresso de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke speler op de koffiemarkt.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Columns
Column: blurring is juist een zegen

Een glas whisky bij de barbier, een wijntje bij de kapper en een stukje ambachtelijke Spaanse pata negra worst bij de slijter. Blurring is al lang en breed geaccepteerd door de consument, het wordt misschien al een beetje verwacht. Waar veel winkels de kans hebben gepakt om hun aanbod te vergroten m...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Column: zorg dat je gezien wordt zoals je gezien wilt worden

Je hebt van die cafés waar je al jaren langsloopt en denkt; ‘daar loop ik niet naar binnen.’ Of ‘hier hoor ik niet’. De uitstraling van de gevel lonkt niet of je kunt niet goed binnen kijken om te zien wat er gebeurt. Zo kwam de dag dat een vriendin zei dat ze in een h...

Lees nu gratis de juni-uitgave van de CaféKrant

De juni-edtie van De CaféKrant ligt weer bij elk café op de mat, maar hij is ook hier te downloaden. Een editie waar bier centraal staat. In Breda runt Anette Kessels al jaren het goed lopend café De Kleine Wereld. Gemikt wordt op het publiek dat ouder is dan dertig jaar, van ee...

Opening Achtergronden
Oude discotheek wordt lunchroom

Op de plek waar in Klazienaveen vroeger discotheek Le Barrage zat, komt straks een lunchroom. De nieuwe huurder gaat fors verbouwen. Er komt ook een zaal voor feesten, zo lezen we op rtvdrenthe.nl. Verwaarloosd Er moet nog wel veel gebeuren aan het pand. Het blijkt totaal verwaarloosd te zijn;...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Horeca wordt gewaarschuwd voor acrylamide in gerechten

Vanaf 11 april 2018 is het wettelijk vastgelegd dat horecaondernemers ervoor moeten zorgen dat de hoeveelheid acrylamide in hun producten tot een minimum wordt beperkt. De Europese Commissie heeft dit in nieuwe wetgeving vastgelegd. Maar wat is acrylamide dan eigenlijk? Op de website van het ...

Columns Achtergronden
Column: een glimlach is gratis

Het gebeurt me niet vaak in de horeca, maar onlangs was het raak. Zeer onvriendelijk personeel. Echt, de serveerster in kwestie had wat weg van een verlepte tante Sidonia, je weet wel, die lange spriet uit de Suske en Wiske reeks. Maar in dit geval bleek het een versie met bloeddoorlopen ogen, walle...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: