Digitaal Horecava magazine via app

1 januari 2013
Digitaal Horecava magazine via app

Horecava presenteert een real time magazine voor de iPad en iPhone. Het magazine biedt nieuws en informatie over de Horecava en het laatste nieuws uit de wereld van de horeca.
Zo is het laatste horecanieuws van Hospitality Management, De RestaurantKrant, Lunchroom, De CaféKrant en andere bronnen via het digitale magazine te volgen.

*Nieuws delen*
De inhoud wordt automatisch ververst, zodra het magazine wordt geopend en een internetverbinding heeft. Gebruikers krijgen een handig overzicht van artikelen. Daarnaast is het magazine volledig geïntegreerd met diverse social media kanalen. Zo kunnen lezers hun favoriete artikelen meteen met elkaar delen. Ook is het magazine offline bruikbaar, kan men artikelen opslaan om later te lezen en kunnen originele artikelen via de browser worden bekeken. Tevens biedt de app advertenties.

*Gratis WiFi*
Op de centrale pleinen van de Horecava is gratis WiFi beschikbaar. Zo heeft de bezoeker tijdens de beurs altijd toegang tot het actuele programma en blijft men op de hoogte van het laatste nieuws. Ook kan de mobiele gebruiker naar de ‘gewone’ mobiele site (m.horecava.nl) gaan.

*Verder kijken*
Senior Communicatie & PR Manager Pim van Houten van Amsterdam RAI: “Het digitale magazine vormt een aanvulling op de Horecava beurs app, maar kijkt verder dan de beurs zelf. Men krijgt niet alleen inspiratie en informatie tijdens de beurs, maar ook daarbuiten worden tips, ideeën en andere relevante informatie aangedragen. Het initiatief zou een goede bijdrage kunnen leveren aan onze ‘community’.”

~Frank Lindner~

Overig nieuws