Diageo onthult locatie World Class

14 februari 2014
Diageo onthult locatie World Class

De World Class finale 2014, georganiseerd door Diageo, vindt dit jaar plaats van 28 juli tot en met 1 augustus in Engeland. Na een jaar van kwalificaties op regionaal en
nationaal niveau, komen tijdens de finale de vijftig beste bartenders van de wereld samen. Dit jaar kunnen voor het eerst ook consumenten deelnemen aan de World Class Global Final week. Er worden verschillende masterclasses, cocktail thema- evenementen en opdrachten georganiseerd, om ook de consumenten te betrekken in de wereld van fine drinking.

*De Global Final*
De Global Final, gelanceerd in 2009, is een internationaal platform voor mixologie waar de Diageo Reserve World Class bartender van het jaar bekroond wordt. De Global Final wordt beoordeeld door experts en bijgewoond door redacteuren, gerenommeerde bareigenaren en andere juryleden uit dit vakgebied.

*Fine drinking beleving*
Matteo Fantacchiotti, de internationale commercieel directeur van Diageo Reserve: “World Class is als het ware een viering van de beste bartenders ter wereld en weerspiegelt de fine drinking beleving. We zijn ooit klein begonnen in Londen en doorgegaan naar internationale hotspots in Athene, New Delhi, Rio de Janeiro en rondom de Middellandse Zee. We zijn er trots op dat we dit jaar weer terugkeren naar Groot-Brittannië en zien dit als een eerbetoon aan de oorsprong en de groei van dit toonaangevende evenement. Onze gasten zullen in juli 2014 het beste van Schotland en ons Schotse whisky portfolio beleven om vervolgens aan boord genomen te worden van de luxe World Class Express naar Londen."

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl



Overig nieuws