Diageo komt met televisieserie

13 december 2013
Diageo komt met televisieserie

Drankenmerk Diageo zendt op RTL 5 een 4-delige televisieserie uit over de bartenders die streden om de titel WORLD CLASS Bartender of the Year. De miniserie biedt een kijkje
in het leven van de cocktailartiesten en in de wereld van mixologie. De serie is bedoeld om inspiratie te bieden voor alle bartenders.

*Nederlandse bartender*
Ivar de Lange vertegenwoordigde Nederland in deze wedstrijd die plaatsvond op een cruiseschip dat voer langs de Côte d'Azur. Hij eindigde in de top 20. Meer dan 10.000 bartenders van over de hele wereld schreven zich in. Er mochten 43 finalisten hun kunsten vertonen aan boord van het cruiseschip.

*Hoogtepunt in carrière*
De Lange, werkzaam bij café Demain in Nijmegen: “Het was absoluut ongelooflijk. Ik ben er trots op dat ik Nederland tijdens de Global World Class Final mocht vertegenwoordigen. Wat een erkenning voor het vak en spannend om tegen de meest serieuze barmannen uit Europa te strijden. Beoordeeld worden door insiders die niet zo lang geleden zelf op het podium stonden is wel één van de hoogtepunten in mijn carrière." De Spanjaard David Rios ging met de wereldtitel naar huis.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws