De Worst Day of The Year

30 augustus 2012 |
De Worst Day of The Year<

De tweede editie van De Worst Day of The Year is dit jaar op 2 september. Brandt & Levie organiseren het Worst en Cider Fest dat ruimte biedt aan culinaire initiatieven en ambachtslieden.

Het programma
Op het festival is te zien: Brandt & Levie die een worstdemo geven en u kunt kennis maken met de varkensboer, slachter en het productieproces, Lisette Kreischer presenteert the Dutch Weed burger (de fantastische vegan burger van zeewier gemaakt), Too Good to Waste presenteert de eerste Gazpacho gemaakt van tomaten gered uit de vuilnisbak, Varkensroosteren.nl heeft een varken aan het spit, de pasteibakkers laten hun charcuterie proeven, Oedipus gaat live bierbrouwen en Gulpener schenkt het nieuwe Bio bier.

Op 2 september van 14:00 tot 0:00 uur vindt het festival plaats in Amsterdam Roest, Czaar Peterstraat 213 B.

Facebood en Food
Vorig jaar organiseerde Brandt&Levie de eerste editie van The Worst Day of the Year. Ze wilden de mensen met een babecue bedanken die geholpen hadden bij de start van hun bedrijf. Plek voor maximaal zestig mensen maar Food en Facebook zijn een gouden match en al na twee dagen
waren er meer dan 180 aanmeldingen. Het duo moest uitwijken naar een nieuwe locatie en hadden welgeteld vier dagen om alles te regelen. Voor het succes waren ze geheel afhankelijk van alle vrienden die te hulp schoten. Het was de geboorte van een nieuw Food Festival. Ruim zeshonderd man bezocht de eerste editie van the Worst Day in
Amsterdam Roest. Dit jaar doen ze het opnieuw, beter voorbereid maar met opnieuw hulp van de hele Amsterdamse voedselscene.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Café
Nedstede koopt vastgoed en exploitatie café De Vergulde Gaper in de Jordaan

Nedstede heeft het vastgoed en de exploitatie van café De Vergulde Gaper gekocht. Het beroemde café ligt middenin de Jordaan, aan de Prinsenstraat 30, op de hoek van de Prinsengracht. De Vergulde Gaper is geliefd onder zowel Amsterdamse locals als toeristen, niet alleen vanwege zijn...

Tech Coronacrisis
Horecaplatform Nocto biedt oplossing voor de anderhalvemetersamenleving

De horeca behoort tot één van de industrieën die zwaar getroffen is door COVID-19. Na 81 dagen gesloten te zijn geweest, mocht de horeca 1 juni weer open. Verschillende regels moeten dan wel worden nageleefd. Terwijl ongeduldig wordt gewacht op versoepelingen, komt Rotterdamse sta...

KHN Coronacrisis
Clubs & Nightlife bedrijven pleiten voor heropening per 1 augustus

De versoepelingen die vanaf vandaag ingaan, bieden voor veel sectoren weer enige ruimte om te ondernemen, maar voor de Clubs & Nightlife bedrijven is er nog steeds geen perspectief; zij moeten tot tenminste 1 september de deuren gesloten houden. Dit is niet langer uit te leggen. In Den Haag word...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Bezorgen van drankpakketten door horeca mag niet meer

Vanaf woensdag 1 juli mogen horecaondernemers in de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid geen drankpakketten, met daarin licht alcoholische dranken, meer bezorgen, zo lezen we op de website van De Gelderlander. Tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis werd er voor de horeca een uitzondering gemaakt, m...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Economie Coronacrisis
Horeca positief over omzetverwachting, vooral logiesverstrekkers positief gestemd

In juni waren er voor de tweede maand op rij minder ondernemers in de op consumenten gerichte branches pessimistisch over de verwachte omzet, personeelssterkte en het economisch klimaat dan een maand eerder. Na het afkondigen van ingrijpende maatregelen tegen het coronavirus, werd in april per saldo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: