De Slinger Eet-en Drinklokaal in Wijhe in de prijzen

23 januari 2017 | Thijs Jacobs

Gisteren is door HEINEKEN Nederland het Zilveren Fust uitgereikt aan De Slinger Eet-en Drinklokaal in Wijhe. Met deze prijs mogen zij zich een van de beste horecazaken van Nederland noemen. De horecazaak is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en heeft het beste gastheerschap, de beste service en de beste bierbehandeling. Het Gouden Fust ging naar ‘t Wapen Van Maeslant in Maasland. Beer & Bites in Nijmegen sleepte het Bronzen Fust in de wacht. Naast het winnen van het Zilveren Fust, heeft de Slinger Eet- en Drinklokaal ook de Gouden Tapknop als regionale prijs gewonnen voor beste horecazaak van de regio Oost-Nederland.

Blijk van waardering van onze gasten

Eigenaren Gerben en Yvonne Bentum, winnaars van het Zilveren Fust, namen deze bijzondere prijs in ontvangst die werd uitgereikt door Simon Kuiper, Accountmanager HEINEKEN Nederland en zijn dolblij met deze prijs. “Het is geweldig dat we hebben gewonnen. We doen sinds 5 jaar mee aan het Goed Getapt programma om onze gasten tevreden te stellen en meer kwaliteit te leveren. Ik denk dat onze winst vooral ligt in de continuiteit van onze zaak en het gemotiveerde team, we proberen altijd het hoogstmogelijke te behalen wat betreft kwaliteit en beleving. Ook doen we veel met onze vaste gasten. Het winnen van het Zilveren Fust is echt een blijk van waardering. En daar doen we het samen met ons team uiteindelijk allemaal voor!”

De uitreiking van het Gouden, Zilveren en Bronzen Fust 2016 is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. “Al meer dan tien jaar helpen we Nederlandse horecazaken met trainingen en workshops naar kwaliteit in gastheerschap, service en bierhandeling”, vertelt Simon Kuiper, Accountmanager regio Oost-Nederland, HEINEKEN Nederland. “We toetsen de horecazaken die deelnemen aan het Goed Getapt programma aan de hand van mystery guests. Zo streven we ernaar dat de gasten bij De Slinger Eet- en Drinklokaal op de beste manier van hun bier kunnen genieten.”

Beste Nieuwkomer in regio Oost-Nederland

Naast de Gouden, Zilveren en Bronzen fusten en tapknoppen, wordt er jaarlijks ook een prijs toegekend aan de Beste Nieuwkomer. Dit jaar deed Sporthal & sportcafe de Hooiberg in Olst voor het eerst mee aan het Goed Getapt kwaliteitsprogramma en mag zich de Beste Nieuwkomer in de regio Oost-Nederland noemen. Sporthal & sportcafe de Hooiberg kreeg voor deze bijzondere prestatie de Gouden spatel.

Over Goed Getapt

De verkiezing van het Gouden, Zilveren en Bronzen Fust maakt deel uit van het Goed Getapt programma van HEINEKEN Nederland. Jaarlijks doen hieraan ruim 2.000 horecaondernemers mee, die Heineken, Brand of Amstel op de tap hebben. Zij zijn herkenbaar aan het Goed Getapt-gevelschild, een kwaliteitskeurmerk voor onze ondernemers. Het Goed Getapt programma heeft tot doel om bewustwording van kwaliteit en kwaliteitsbeleving in de horeca te verhogen met de focus op tapbier. Het Gouden, Zilveren en Bronzen Fust worden toegekend op basis van ervaringen en rapportages van mystery guests die alle deelnemende horecazaken minstens 4 keer bezoeken. Ondernemers worden beoordeeld op goed gastheerschap, service en bierbehandeling. Goed getapt pils, maar ook het op de juiste manier serveren en behandelen van speciaalbier, cider en alcoholvrij bier betaalt zich uiteindelijk uit in tevreden gasten die vaker terugkomen. Dit jaar reikt HEINEKEN Nederland in het kader van het Goed Getapt programma ook op regionaal niveau prijzen uit aan de best presterende restaurants of eetcafés, de beste sportkantine en de beste nieuwkomer van de regio.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Bier
Bierfans halen abdijbier persoonlijk op

Zondag 1 december 2019 was de introductie en ophaaldag van de éérste Vatgerijpte Speciale Editie. Dit vatgerijpte nieuwe bier werd natuurlijk op de Abdij van Berne geïntroduceerd. Eeuwen geleden rijpte het bier van de abdij ook altijd op eikenhouten vaten. Het werd door de bierbe...

Awards Bier
Scheldebrouwerij pakt weer goud

Bij de prestigieuze Brussels Beer Challenge heeft de blonde Strandgaper van Scheldebrouwerij voor de tweede keer dit jaar hoge ogen gegooid. Na in augustus al als ‘Belgian Country Winner’ uit de bus te komen bij de World Beer Awards in Londen staat hun ‘Golden Ale’ voor de tw...

Economie Achtergronden
Horeca ziet personeelstekort oplopen: 23.000 openstaande vacatures

De omzet van de horeca steeg in het derde kwartaal van 2019 met 0,2 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam echter met 0,3 procent af. De omzet van logiesverstrekking steeg met 0,1 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 0,2 procent. Omzet logiesver...

Opening Den Haag
Nieuwe hotspot op het Kurhausplein officieel geopend 

Restaurant Blaze & Co is dit weekend feestelijk geopend. Ruim 100 genodigden genoten van signature Blaze Bites en luisterden naar het eerste optreden van Blaze of Glory - de huisband onder leiding van Emanuel Assies. Het interieur is kleurrijk en geïnspireerd op tatoeages. Dit komt terug...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: