De Koninklijke Kuyper introduceert personeelsbesparende oplossing

Auteur: Redactie
productnieuws 7 juni 2024
De Koninklijke Kuyper introduceert personeelsbesparende oplossing

Koninklijke De Kuyper introduceert De Kuyper Draught Cocktails voor de horeca in de smaken Pornstar Martini cocktail en Espresso Martini cocktail. Deze pre-mixt cocktails worden makkelijk vanuit de tap geserveerd, zonder dat er expertise in mixologie is vereist. Dat maakt deze cocktailoplossing zeer geschikt voor horecagelegenheden om hun cocktailmenu kwalitatief te optimaliseren.

De Kuyper Draught Cocktails zijn verpakt in een handige bag-in-box verpakking van 5 liter, waarmee er veertig cocktails getapt kunnen worden. Gegarandeerd constante kwaliteit en dezelfde premium smaak van elke cocktail.

De Kuyper Espresso Martini Cocktail combineert de intense en robuuste smaak van espresso met de verfijnde smaak van De Kuyper Crème de Café likeur, en de kick van vodka. De Kuyper Pornstar Martini Cocktail is een verleidelijke, zoete cocktail met De Kuyper Passievrucht likeur, zachte vanille en een vleugje limoen. Deze heerlijke cocktails bieden een perfecte balans van smaken en zijn binnen enkele seconden klaar: zet het glas neer, open de tap en voeg enkel de garnering toe. Eenvoudiger en efficiënter kan niet.

Met De Kuyper Draught cocktails kunnen horecagelegenheden hun cocktailaanbod optimaliseren, terwijl ze efficiëntie en gasttevredenheid maximaliseren. Deze perfecte cocktailoplossing is zeer geschikt voor horecagelegenheden met een hoge omloopsnelheid, zoals bars, restaurants, evenementen, nachtclubs, hotels, cruiseschepen en resorts, of voor horecagelegenheden die minder cocktailexpertise hebben. Dit vereenvoudigt niet alleen de werkzaamheden, maar garandeert ook een kwalitatieve en plezierige cocktailervaring voor horecagasten.

Blijf op de hoogte!

Eén keer per week het actuele en relevante cafénieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws