De Koffiesalon opent haar deuren in World Trade Center Rotterdam

17 januari 2018 | David Bakker

World Trade Center Rotterdam verwelkomt de nieuwste vestiging van De Koffiesalon.  Eigenaar Diederik Habbema: "Na zes Amsterdamse vestigingen zijn wij trots om onze eerste Rotterdamse vestiging te openen." De Koffiesalon voorziet haar bezoekers van puur ambachtelijke koffie, uit de koker van partner Anton Willemars, eigenaar van Buscaglione Espresso. De Koffiesalon opent in de lobby van WTC Rotterdam, naast het WTC Rotterdam Business Center dat later dit jaar verhuist naar de begane grond. Het Business Center is de flexibele werkomgeving van WTC Rotterdam en biedt zowel flexplekken als business rooms. Deze community breidt zich wekelijks uit.

WTC Rotterdam is continu bezig met de doorontwikkeling van haar huidige voorzieningen in het gebouw, waarbij ontmoeten, werken en ontspannen centraal staan. "De vestiging van De Koffiesalon is onderdeel van ons masterplan om WTC Rotterdam toegankelijker te maken voor de stad, zodat heel Rotterdam dit mooie Rijksmonument kan ervaren. WTC Rotterdam groeit in haar rol als zakelijke huiskamer van Rotterdam", aldus Angélique van Hienen, Managing Director World Trade Center Rotterdam. De Koffiesalon opent dit voorjaar haar deuren. 

Over De Koffiesalon

Het doel van De Koffiesalon is om elke dag de beste koffie van Nederland te maken. Geen vreemde smaakjes, geen rare titels, geen fratsen. Elke dag duizenden koppen koffie, die allemaal uitmuntend moeten zijn. In 2015 werd de onderneming door een internationale jury gekozen als beste koffiemaker van Nederland. Een enorme prestatie met 65 barista’s. Aan de voorkant is iedere koffiesalon hetzelfde, aangepast aan het gebouw en de buurt. Aan de achterkant is het één bedrijf met één barista-opleiding met overal dezelfde procedures en producten.

Over World Trade Center Rotterdam

World Trade Center Rotterdam, gesitueerd in het bruisend stadscentrum van Rotterdam, is sinds 2015 in eigendom van Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund en beschikt over een totaal vloeroppervlak van 76.000 m². Het voormalige Beursgebouw is een Rijksmonument, lid van de World Trade Centers Association en biedt huisvesting aan meer dan 250 huurders. Naast de huurmogelijkheid van state of the art kantoorruimte, staat het gebouw bekend om het hoge voorzieningenniveau: zoals een congrescenter, het WTC Rotterdam Business Center (flexibele werkomgeving), Business Services, parkeergarages, Business Club, shops, diverse horeca en een Art Gallery. Er wordt intensief samengewerkt met diverse partners op het gebied van internationaal zakendoen en binnen het internationale netwerk van World Trade Centers. 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf jaar elk kwartaal toe. De verwachting is dat in 2019 het oplopende personeelstekort echt...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Achtergronden Longread
Cash verdwijnt voorlopig nog niet uit de horeca

Na een jarenlange promotie van pinnen en contactloos betalen, hoor je de laatste tijd steeds vaker de roep om contant betalen. De Nederlandsche Bank laat van zich horen als voorstander van cash. Wat moet je daarmee in de horeca, waar contant geld voor onveilige situaties zorgt? Maatregelen nemen! ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: