De CaféKrant is weer verschenen deze week!

25 september 2012
De CaféKrant is weer verschenen deze week!

Deze week viel "*De CaféKrant*":http://www.decafekrant.nl weer bij ieder café en eetcafé in Nederland op de mat. Wint u de fantastische prijs met de kruiswoordpuzzel? Bent u benieuwd naar de 127 crisistips?

*Voor café-eigenaren*
De CaféKrant richt zich op alle eigenaren van (eet)cafés in Nederland en daarom leest de horecaprofessional hierin alles over de cafébranche. Download "hier":http://www.decafekrant.nl/bladen.html de eerder verschenen edities. Dit keer onder meer een interview met Karin Mazereeuw van Schipperscafé 't Ankertje in Enkhuizen. Volgens haar is alleen drank verkopen alleen niet meer voldoende. Dat geldt wellicht ook voor u.

*Beste Barhap*
Heeft u zich al ingeschreven voor de verkiezing Beste Barhap? Inschrijven kan nog tot 7 december aanstaande. U verdient eeuwige roem, enorm veel media-aandacht en jaloerse blikken van uw mede-horecaondernemers. Bovendien kunt u met deze prijs mooie sier maken bij uw (vaste) gast.
Meer weten? Klik dan op deze "link.":http://www.decafekrant.nl/nieuws/maakt-u-de-beste-barhap-doe-mee-15871/

*127 crisistips*
De crisisposter staat boordevol tips om de crisis te doorstaan en nóg beter te ondernemen. Diverse experts en 'horecadieren' hebben ons bijgestaan om ons deze fantastische lijst te kunnen laten realiseren.

*Mis hem niet*
Kortom: de septembereditie van De CaféKrant staat weer boordevol cafénieuws, tips, (regio)nieuws en interessante artikelen.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws