De Beren restaurant Rotterdam gaat verhuizen

14 maart 2017 | Thijs Jacobs

Na ruim dertig jaar gaat het vertrouwde De Beren restaurant aan het Rotterdamse Schouwburgplein verhuizen. “Het is in de huidige vestiging nog altijd iedere avond volle bak. Ondanks de drukte voldoet het pand niet meer aan de eisen die wij stellen aan een Beren restaurant.” vertelt Ad Schaap, de Rotterdamse eigenaar van het horecaconcept.  Na een grootschalige verbouwing zijn gasten vanaf 29 maart welkom in het nieuwe restaurant. Bezoekers kunnen rekenen op een ruimer, mooier en moderner restaurant waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. 

Metamorfose
De nieuwe vestiging ligt net als de huidige vestiging zeer centraal gelegen in het stadshart van Rotterdam. Het nieuwe pand gelegen aan Karel Doormanstraat 300 ondergaat momenteel een grote metamorfose. Het interieur wordt voorzien van een stoere eigentijdse uitstraling en er wordt een groot zonnig terras aangelegd. “Hoogtijd dat we in het centrum van Rotterdam een mooie nieuwe vestiging krijgen. We zijn een volledig nieuwe weg ingeslagen qua uitstraling en kwaliteit in alle facetten van ons bedrijf. Zodra onze gasten met een glimlach het restaurant verlaten, is onze missie geslaagd.” vertelt eigenaar Ad Schaap.

Houtskoolgrill, speciaalbier en seizoensgerechten

De honderden herkenbare knuffelberen maken plaats voor een robuuste stoere bar en sfeervolle zitjes. Gasten kunnen hier genieten van een gezellige borrel met heerlijke heerlijke (lokale) speciaalbieren, een goede lunch of bourgondisch diner. De vlees- en visgerechten worden bereid op een houtskoolgrill, dit geeft de gerechten een puur en authentiek karakter. Ieder seizoen komen er nieuwe gerechten op het menu en wordt er ingespeeld op trends, gasten zullen keer op keer verrast worden bij een bezoek aan De Beren in het Rotterdamse centrum.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs en werd in 2016 uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels in het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Flevoland en Gelderland. De horecaketen zal de komende jaren steeds vaker opduiken in het Nederlandse straatbeeld. Naar verwachting opent volgende maand een restaurant in Zwolle, de eerste vestiging in Overijssel.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Amsterdam Café
Nedstede koopt vastgoed en exploitatie café De Vergulde Gaper in de Jordaan

Nedstede heeft het vastgoed en de exploitatie van café De Vergulde Gaper gekocht. Het beroemde café ligt middenin de Jordaan, aan de Prinsenstraat 30, op de hoek van de Prinsengracht. De Vergulde Gaper is geliefd onder zowel Amsterdamse locals als toeristen, niet alleen vanwege zijn...

Tech Coronacrisis
Horecaplatform Nocto biedt oplossing voor de anderhalvemetersamenleving

De horeca behoort tot één van de industrieën die zwaar getroffen is door COVID-19. Na 81 dagen gesloten te zijn geweest, mocht de horeca 1 juni weer open. Verschillende regels moeten dan wel worden nageleefd. Terwijl ongeduldig wordt gewacht op versoepelingen, komt Rotterdamse sta...

KHN Coronacrisis
Clubs & Nightlife bedrijven pleiten voor heropening per 1 augustus

De versoepelingen die vanaf vandaag ingaan, bieden voor veel sectoren weer enige ruimte om te ondernemen, maar voor de Clubs & Nightlife bedrijven is er nog steeds geen perspectief; zij moeten tot tenminste 1 september de deuren gesloten houden. Dit is niet langer uit te leggen. In Den Haag word...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Bezorgen van drankpakketten door horeca mag niet meer

Vanaf woensdag 1 juli mogen horecaondernemers in de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid geen drankpakketten, met daarin licht alcoholische dranken, meer bezorgen, zo lezen we op de website van De Gelderlander. Tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis werd er voor de horeca een uitzondering gemaakt, m...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: