De Beren eetcafé in Amersfoort

19 november 2014 |
De Beren eetcafé in Amersfoort

Het zal veel inwoners van Amersfoort niet ontgaan zijn. Sinds enkele weken is er eindelijk activiteit in het laatste pand dat nog leeg stond aan het Eemplein. De
Beren eetcafés hebben hun intrek genomen en zijn druk bezig met de bouw van hun 23e vestiging. Vanaf dinsdag 2 december zijn ze dagelijks geopend voor lunch en diner en is het Eemplein een horecagelegenheid rijker!

Mooie locatie
De Beren waren op zoek naar een mooie locatie in Amersfoort en deze was snel gevonden aan het Eemplein. “Door de diversiteit aan horeca, de goede bereikbaarheid en uiteraard het Eemhuis vonden wij dit toplocatie voor een nieuwe vestiging.” aldus franchisenemer Chia Ping Chan-Kuo.

De Beren Amersfoort
De Beren zullen vanaf 2 december dagelijks geopend zijn voor zowel lunch als diner. Het eetcafé beschikt binnen over 240 zitplaatsen verspreid over drie verdiepingen en dit aantal breidt zich in het voorjaar uit met een mooi terras. Ook kun je hier straks genieten van een gezellige borrel. De vestiging krijgt een zeven meter lange bar met een sfeervolle uitstraling en schenkt een diversiteit aan speciale bieren en wijnen.

Succesformule
Bij de Beren geniet men al 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote keten waar iedereen zich écht thuis voelt. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van de vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van alle producten waar iedere dag mee gewerkt wordt. Beroemd zijn de overheerlijke saté, biefstuk en spare ribs. Maar ook voor een botermalse tournedos, gamba’s of een salade Surf & Turf draaien de Beren hun poot niet om. Gasten kunnen ook kiezen voor het voordelige drie gangen keuzemenu à €19,50 waarmee ieder seizoen nieuwe gerechten worden gepresenteerd. Zo kun je nu bijvoorbeeld genieten van een wildsoep, een gebakken rogvleugel of een hertenbiefstuk met wildstoof. Op deze manier blijven de Beren hun gasten voortdurend verrassen.

23 vestigingen
Met de opening van de vestiging in Amersfoort zijn er binnenkort alweer 23 vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht. Daarnaast zijn er inmiddels 16 vestigingen van de Bezorgbeer om maaltijden aan huis te bezorgen en vaart er een Beren Boot door de havens van Rotterdam.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
Digitaal ondernemen in het café

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: