De Beren eetcafé in Amersfoort

19 november 2014 |
De Beren eetcafé in Amersfoort<

Het zal veel inwoners van Amersfoort niet ontgaan zijn. Sinds enkele weken is er eindelijk activiteit in het laatste pand dat nog leeg stond aan het Eemplein. De
Beren eetcafés hebben hun intrek genomen en zijn druk bezig met de bouw van hun 23e vestiging. Vanaf dinsdag 2 december zijn ze dagelijks geopend voor lunch en diner en is het Eemplein een horecagelegenheid rijker!

Mooie locatie
De Beren waren op zoek naar een mooie locatie in Amersfoort en deze was snel gevonden aan het Eemplein. “Door de diversiteit aan horeca, de goede bereikbaarheid en uiteraard het Eemhuis vonden wij dit toplocatie voor een nieuwe vestiging.” aldus franchisenemer Chia Ping Chan-Kuo.

De Beren Amersfoort
De Beren zullen vanaf 2 december dagelijks geopend zijn voor zowel lunch als diner. Het eetcafé beschikt binnen over 240 zitplaatsen verspreid over drie verdiepingen en dit aantal breidt zich in het voorjaar uit met een mooi terras. Ook kun je hier straks genieten van een gezellige borrel. De vestiging krijgt een zeven meter lange bar met een sfeervolle uitstraling en schenkt een diversiteit aan speciale bieren en wijnen.

Succesformule
Bij de Beren geniet men al 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote keten waar iedereen zich écht thuis voelt. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van de vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van alle producten waar iedere dag mee gewerkt wordt. Beroemd zijn de overheerlijke saté, biefstuk en spare ribs. Maar ook voor een botermalse tournedos, gamba’s of een salade Surf & Turf draaien de Beren hun poot niet om. Gasten kunnen ook kiezen voor het voordelige drie gangen keuzemenu à €19,50 waarmee ieder seizoen nieuwe gerechten worden gepresenteerd. Zo kun je nu bijvoorbeeld genieten van een wildsoep, een gebakken rogvleugel of een hertenbiefstuk met wildstoof. Op deze manier blijven de Beren hun gasten voortdurend verrassen.

23 vestigingen
Met de opening van de vestiging in Amersfoort zijn er binnenkort alweer 23 vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht. Daarnaast zijn er inmiddels 16 vestigingen van de Bezorgbeer om maaltijden aan huis te bezorgen en vaart er een Beren Boot door de havens van Rotterdam.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: