Compleet vernieuwd BoatHouse Almere weer open voor publiek

5 februari 2018 | Thijs Jacobs

Na een grondige restyling is BoatHouse Almere weer geopend voor het publiek. Het restaurant aan de Noorderplassenweg, een van 17 horecaconcepten van Debuut horecabeheer en ontwikkeling, was in januari gesloten om een complete metamorfose te ondergaan. Nu is het moment gekomen om het nieuwe interieur te tonen aan de gasten van BoatHouse Almere.

De vertrouwde, gemoedelijke, huiselijke en gastvrije sfeer is gebleven, maar het restaurant aan het water heeft een heel nieuwe look & feel gekregen. De houtkleuren hebben plaatsgemaakt voor zachte aardse kleuren, met veel groen en blauw. De vloeren zijn diep donker gekleurd en de witte kozijnen zijn verdwenen. Een mix van verschillende stijlen meubilair, een fraaie leestafel en de bar als nieuwe eyecatcher, maken van het vernieuwde BoatHouse een plek waar je graag wilt zijn.

Waterrijke omgeving

“Na tien jaar werd het tijd om onze gasten in een vernieuwd interieur te ontvangen”, zegt Sjoerd van Barneveld, Marketingmanager van Debuut horecabeheer en ontwikkeling. “Verrassende decoratie en verlichting past bij de nieuwe stijl, maar steeds is er een link naar de waterrijke omgeving. Onze gasten zullen meer contact met buiten ervaren door de nieuwe zichtlijnen. De natuur komt door de authentieke materiaalkeuze nabij. Buiten wordt binnen. Ook de zalen en het terras hebben een make-over gekregen. BoatHouse is klaar voor de toekomst!”

Over BoatHouse Almere

Het aan de Noorderplassen gesitueerde BoatHouse Almere is een unieke locatie voor eten, drinken, feesten en vergaderen. Het indrukwekkende gebouw doet denken aan de karakteristieke watersportverenigingen van weleer, aan de oevers van grote Amerikaanse en Engelse rivieren. Een inspirerende omgeving, die geen dag hetzelfde eruitziet, want niets is zo veranderlijk als de natuur. Onlangs is BoatHouse door Toptrouwlocaties genoemd in de top drie van beste trouwlocaties in Flevoland.

Over Debuut horecabeheer en ontwikkeling

BoatHouse Almere is een van de horecaconcepten van Debuut horecabeheer en ontwikkeling, Debuut heeft op dit moment 17 horecaconcepten en ongeveer 1.000 medewerkers die verspreid over 28 horecabedrijven werken. Allemaal horecabedrijven met een eigen karakter die voor veel Nederlandse horecabezoekers een begrip zijn, zoals Popocatepetl, Belgisch Bier Café Olivier, Waag en De Colonie. Debuut won met STAN&CO in Arnhem de award voor best bar & restaurant 2016.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Starten in de horeca
Monique van Gevelt: gaat het nu echt zo goed met de horeca?

Als ik de berichten in de media lees, zit de horeca in zijn gloriejaren. De omzet plust, kwartaal na kwartaal, en de bomen schijnen tot in de hemel te groeien. De cijfers van het CBS zijn dan ook lovend. Na de harde klap van 2008 zit de horeca ondertussen op het hoogst gemeten omzetniveau ooit. D...

Events Achtergronden
Groot succes voor horecavakbeurs HorecaEvenTT

De elfde editie van de horecavakbeurs HorecaEvenTT, die van 5 tot en met 7 februari in Assen werd gehouden, is op alle fronten een groot succes geweest. De beurs noteerde een bezoekersrecord – vooral op de maandag was het gigantisch druk – een deelnemersrecord en een beursoppervlakte die...

Regelgeving KHN
KHN stuurt brandbrief naar staatssecretaris VWS over verbod rookruimten in de horeca

De uitspraak van het gerechtshof Den Haag van 13 februari jl. betekent kort gezegd dat, op basis van een WHO-verdrag, rookruimten in horeca-inrichtingen niet langer zijn toegestaan. Dat zorgt voor grote onrust bij veel horecaondernemers, want de uitspraak heeft grote impact op de gastvrijheid e...

Events Wijn
Wijntrainingen bij de Horeca Academie

Vanaf maart 2018 kan je op de Horeca Academie een wijntraining volgen. De Horeca Academie slaat hiervoor de handen in één met de WTOL Academy (Wijntraining Online). Het aanbod bestaat uit een basistraining en een training voor gevorderden. De vraag naar een goede wijntraining is altijd...

Interview KHN
De strijd tussen KHN en de marktleiders

In deze serie bespreekt De Restaurantkrant de hete hangijzers in de veranderlijke wereld van de horeca. In de eerste aflevering; de groeiende macht van Thuisbezorgd, IENS en Booking. De Koninklijke Horeca Nederland zet zich als brancheorganisatie in om een zo eerlijk mogelijk speelveld voor de hore...

Regelgeving
KHN noemt verbanning rookruimtes dramatisch

Horecabedrijven mogen geen aparte ruimte meer hebben voor rokers. Dat heeft het gerechtshof in Den Haag vandaag, dinsdag 13 februari 2018, bepaald. De uitspraak is dramatisch voor horecabedrijven met een rookruimte. Rookverbod Sinds 1 juli 2008 geldt in de horeca een rookverbod. Voor speciaal ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: