Clubsandwich 'De Koffiebranderij'

1 januari 2016 | Jorien Slager

Clubsandwich 'De Koffiebranderij' van Lunchroom De Koffiebranderij

Ingrediënten
3 sneetjes geroosterd brood (bruin of wit)
6 eetlepels yoghurtdressing 
handje ijsbergsla 
3 à 4 schijfjes tomaat 
4 schijfjes komkommer 
3 plakjes gerookte kipfilet
3 plakjes gebakken spek
1 plak jonge kaas 
1 gebakken of een gekookt ei
handje naturelchips
2 satéprikkers  

Bereiding

Besmeer de 3 sneetjes toast met yoghurtdressing. Op het eerste sneetje doe je de ijsbergsla, tomaat, jonge kaas en spek, dan plaats je het tweede toastje erbovenop en daar doe je de schijfjes komkommer, gerookte kipfilet en het ei bovenop, daarna doe je het derde sneetje met de yoghurtdressing naar beneden erbovenop. Steek in beide hoeken bovenop een satéprikker door het brood (zo blijven de 3 lagen bij elkaar zitten zonder dat het uit elkaar valt). Snijd de sandwich schuin door en serveer met de chips en bijvoorbeeld een saladegarnituur. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Bier Interview Longread
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Welk bier heb je op de tap? Natuurlijk het ‘gewone’ pils, want dat is de nummer één en lekker doordrinkbaar, maar steeds vaker zien we dat cafés het aantal tapkranen uitbreiden om aan de vraag naar andere bieren te kunnen voldoen en ook restaurants hebben een steeds ...

Video
Video: spoken nemen café over

In dit café in Nottingham, dat ook nog eens op een oud gevangenisterrein staat, waren geesten rond. En dat terwijl Halloween aanstaande is. De eigenaar van de bar besloot de videobeelden eens goed te bekijken toen er op een dag flessen en eten op de vloer werden aangetroffen. De avond ervo...

Columns Blog
Grijp eerst dat laaghangend fruit

Horecamensen houden van knallen. Een mooie avond draaien met je team waarbij alles klopt. Waar de service soepel loopt, de gasten happy zijn en een goede omzet wordt gedraaid. Horecamensen vinden stille momenten in de zaak echter een gruwel. Wachten op klandizie en ‘wortelschieten’ is...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: