Café MILES gaat het theater in

4 april 2014
Café MILES gaat het theater in

Café MILES in Amersfoort is meer dan een café; het is een culturele hotspot geworden die de grenzen van het horecaondernemerschap constant verlegt. Ditmaal naar het theater. Het begint een traditie
te worden: de 'die-hard' zangers en muzikanten van MILES brengen een eigenzinnige variant van Jesus Christ Superstar. Café MILES organiseert immers enkele avonden per week livemuziek, van jazz tot rock en van funk tot salsa. Met succes.

*Stap verder*
Na 3 succesvolle edities gaan ze een stap verder. In samenwerking met violist/dirigent Carel den Hertog en orkest Lundi Bleu maken zij een voorstelling die Jesus Christ Superstar en de Matthaüs Passion van J.S. Bach samenvoegt. En dat alles wordt gepresenteerd door en in Theater De Flint, Amersfoort.

*Nu al uitverkocht*
De vrijdagvoorstelling blijkt al helemaal uitverkocht te zijn, maar op Witte Donderdag kunt u er nog terecht. Wat zijn uw plannen om meer gasten te ontvangen? U ziet het: creativiteit wordt beloond en dat nodigt uit om zelf ook eens na te denken over activiteiten in uw eigen zaak. Laat de innovatieve suggesties maar komen!

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws