Café Aimée officieel geopend

28 september 2018 | David Bakker

Café Aimée is gisteren feestelijk geopend. Ruim 150 genodigden genoten van de laatste zonnestralen op het buitenterras onder het genot van Café Aimée borrelgerechten. Symbolisch werden de oude Burcht-letters op de bovenzijde van het dak vervangen voor het nieuwe design van Café Aimée.

De nieuwe start van een trendy buurtcafé. Café Aimée is een nieuw horecaconcept en combineert een frans interieur met eigentijdse chique en botanische stijlelementen, fluwelen banken en een gouden messing bar. De eigenaren van het restaurant Marloes en Martijn hebben, na een grote metamorfose van het pand, met Café Aimée een nieuwe hotspot gecreëerd. De villa waarin Café Aimée gevestigd is bestaat uit twee verdiepingen en heeft tevens een groot, verwarmd buitenterras op het zuiden met ruim 80 zitplaatsen.

Café Aimée heeft een Urban-Chique uitstraling gecombineerd met botanische elementen. De internationale allure wordt gecombineerd met o.a. speciaalbier en cocktails met de borrel- en dinerkaart. Van poké-bowls tot klassieke authentieke Franse gerechten, de smaken van verschillende culturen komen hier samen. De 2e verdieping is door het open concept bij het restaurant getrokken maar is ook af te huren en biedt ruimte voor workshops, vergaderingen, feesten en partijen. Café Aimée is zeven dagen per week geopend van 10:00 uur – 01:00 uur, in het weekend zelfs tot 02:00, en goed bereikbaar. In de directe nabijheid van het openbaar vervoer (Tram 3 en 12) en met parkeergelegenheid voor de deur. Voor meer informatie: www.cafe-aimee.nl

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

De oplossingen voor lastige medewerkers

Met regelmaat krijg ik een vraag van een werkgever wat hij kan doen met een medewerker als er iets niet meer lekker loopt in de arbeidsrelatie. Dat kan van alles zijn: de werknemer gaat zijn eigen gang, trekt zich weinig van werkafspraken of collega’s aan, maakt fouten, meldt zich te pas en te...

Bier Longread
Achtergrond: de kracht van de wisseltap

Voor veel gasten gaat er niets boven een vers getapt biertje. Hoewel pils nog altijd favoriet is, zijn seizoensbieren niet meer weg te denken. Maar waarom zou je daarin altijd het aanbod van de brouwerij volgen? Ook lokaal zijn er leuke biertjes te krijgen, waarmee je een onderscheidend aanbod neer ...

Awards Achtergronden
Directeur Horeca Stichting Nederland in de race voor succesvolste vrouwelijke ondernemer

Gabriëlla Café, directeur van Horeca Stichting Nederland (HSN), is doorgedrongen tot de finale van de Aithra-Award* 2018. Deze Award wordt toegekend aan een vrouwelijk rolmodel dat bekend staat voor succesvol ondernemerschap. Als oprichter van het grootste horeca opleidingsinstituut van...

Awards
Het best getapte bier in Nijmegen komt van Giulio Severijnen

De best getapte biertjes van regio Nijmegen zijn vanaf dit moment te vinden in Café Biessels. Barman Giulio Severijnen won afgelopen maandag 15 oktober de regionale tapwedstrijd van Nijmegen in het NEC-Goffertstadion. Van de 72 deelnemers wist Giulio Severijnen met een score van 171 punten...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: