Caesar sandwich

1 januari 2016 | Jorien Slager

Ingrediënten:

1 Bussing B’rustiek wit lunchbroodje 
40 g little gem sla 
30 g gezouten ansjovisfilets 
40 g rode ui 
1 ei
20 g Parmezaanse kaas
50 g kipfilet in dunne plakken
30 g pancetta plakjes
10 g zonnebloemolie
10 g Bresc Knoflookpuree  

Voor de caesar saus

50 g Bresc Alioli clásico 
1 g rasp van citroen
10 g sap van citroen
30 g ansjovisfilets 
5 g worcestersaus 
10 g water
peper

Bereiding: 

Meng voor de saus alle ingrediënten met elkaar en draai fijn in de blender of met de staafmixer. Breng op smaak met peper. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak het broodje af in 7 minuten. Kook en pel het eitje en snijd het in vieren. Smeer de kipfilet in met de knoflookpuree en de olie. Verwarm de grillpan, gril de kip aan beide zijden en leg de filets apart. Gril daarna de spekplakjes uit in de grillpan. Snijd de rode ui in dunne ringen. Pluk de little gem. Snijd de broodjes door, smeer ze in met de saus en maak de broodjes op met alle ingrediënten. Dresseer de saus erover en rasp er als laatste de kaas overheen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Coronacrisis
Onderzoek: consument heeft begrip voor horecamaatregelen horeca

Namens de Nederlandse horecaondernemers en Bureau Fris, heeft House of Watt onderzoek gedaan naar de behoeftes van de horecagast in de nieuwe 'anderhalvemetereconomie'. Wat is de mening over het werken in shifts, een minimale besteding en het gebruiik van schermen in de horeca. Welke hore...

Internationaal Coronacrisis
Corona-uitbraak Duitsland: regels in restaurant werden niet nageleefd

De corona-uitbraak in het Duitse district Leer, vlak over de grens bij Nieuweschans, is niet uit de lucht komen vallen. Het niet naleven van de hygiëneregels tijdens een besloten feest in een restaurant staat aan de basis van de uitbraak, zo melden de Duitse autoriteiten. Elf personen zijn b...

Achtergronden
Waarover wil jij graag lezen?

Jij bent als lezer belangrijk voor ons platform. Om je nog beter van dienst te zijn, willen we graag weten welke inhoud jij het liefste terugziet binnen onze website en onze krant. Help jij ons (en jezelf) door de korte vragenlijst in te vullen? Het neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag...

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
VCHO, ProFri en NHG vragen om verduidelijking enkele regels 

Premier Mark Rutte heeft gesproken; de kogel is door de kerk. Vanaf 1 juni om 12.00 uur mag het zitgedeelte van cafetaria’s en restaurants weer open voor maximaal 30 eters ter plekke. Ook mogen de terrassen weer in gebruik worden genomen. Veel ondernemers waren zich al aan het voorbereiden; ee...

KHN Coronacrisis
KHN: Horeca mag voorzichtig open, steunpakket blijft noodzakelijk

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is blij dat de eerste stap richting de heropening van de horeca is gezet. De gisteren aangekondigde verlichting van de coronamaatregelen tijdens de persconferentie van het kabinet bieden een bescheiden perspectief voor de horeca. De gevolgen van de intelligente loc...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: