Caesar sandwich

1 januari 2016 | Jorien Slager
Caesar sandwich<

Ingrediënten:

1 Bussing B’rustiek wit lunchbroodje 
40 g little gem sla 
30 g gezouten ansjovisfilets 
40 g rode ui 
1 ei
20 g Parmezaanse kaas
50 g kipfilet in dunne plakken
30 g pancetta plakjes
10 g zonnebloemolie
10 g Bresc Knoflookpuree  

Voor de caesar saus

50 g Bresc Alioli clásico 
1 g rasp van citroen
10 g sap van citroen
30 g ansjovisfilets 
5 g worcestersaus 
10 g water
peper

Bereiding: 

Meng voor de saus alle ingrediënten met elkaar en draai fijn in de blender of met de staafmixer. Breng op smaak met peper. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak het broodje af in 7 minuten. Kook en pel het eitje en snijd het in vieren. Smeer de kipfilet in met de knoflookpuree en de olie. Verwarm de grillpan, gril de kip aan beide zijden en leg de filets apart. Gril daarna de spekplakjes uit in de grillpan. Snijd de rode ui in dunne ringen. Pluk de little gem. Snijd de broodjes door, smeer ze in met de saus en maak de broodjes op met alle ingrediënten. Dresseer de saus erover en rasp er als laatste de kaas overheen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column: Het kanten randje van gastvrijheid

“Ah! Ge zijt nen nieuwe zeker, van hier verderop?” zei de man met een vrolijk gezicht tegen me. Ik stond me te vergapen aan de enorme hoeveelheid soorten bier, dat had ik nog nooit gezien. Allemaal verschillende flesjes, met kleurrijke etiketten. De ene nog mooier dan de andere. Het had ...

Nice 'n Easy
Convenience: is het wel gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, maar ook in het café. Vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en ...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Branded Content Nice 'n Easy
Horeca-hotspot op het Eindhovense Strijp-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Food Amsterdam
De nieuwe high tea ervaring op een bijzondere plek

Hoewel het heerlijke nazomerzonnetje zich nog even van zijn beste kant laat zien, is de herfst alweer in aantocht. Dat heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Wie herfst zegt, zegt high tea! Lekker naar binnen, de kachel een standje hoger, een dampende kop thee voor je neus en urenlang tafelen en klets...

Rotterdam
Sfeerhoreca gaat over in The Party Group

In januari dit jaar werd de droom van Olivier van Hoey Smith werkelijkheid: na een jarenlange samenwerking met zakenpartner Chiel Jongejan ging Van Hoey Smith zijn eigen weg onder de naam The Party Group. De ondernemer nam de helft van Sfeerhoreca over en werd zo de trotse eigenaar van De Vrienden L...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: