Brasserie Waalhaven Rotterdam geopend

21 november 2014 |
Brasserie Waalhaven Rotterdam geopend<

Gisteravond is de tentoonstelling ‘Waalhaven. Een eerbetoon aan het verleden’ geopend door Roland Wondolleck, directeur van het Rotterdam
The Hague Airport. Dit gebeurde tijdens de officiële opening van Brasserie Waalhaven samen met Erik van Welzen, directeur van dit etablissement, gelegen direct aan de start- en landingsbaan van het vliegveld.

Foto: Erik van Welzen (directeur Brasserie Waalhaven) en Roland Wondolleck (directeur Rotterdam The Hague Airport) openen de tentoonstelling ‘Waalhaven. Een eerbetoon aan het verleden.’ (fotograaf: Suvaal Fotografie).

De geschiedenis van Brasserie Waalhaven
Gelegen op een unieke locatie met uitzicht op de start- en landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport, wordt Brasserie Waalhaven een bijzondere plek om te lunchen, dineren en/of een feest te organiseren. De ruime parkeergelegenheid voor de deur en de goede bereikbaarheid vanaf de nabijgelegen snelwegen, maken van de brasserie een geliefde uitvalsbasis waar men gedurende de hele dag een drankje kan nuttigen en waar doorlopend (zaken)lunches en intieme diners kunnen plaatsvinden. Met het grote terras en het goede uitzicht op de vliegtuigen en de aangrenzende speeltuin, staat een bezoek aan Brasserie Waalhaven tevens garant voor een gezellig uitje met het gezin. Het gebouw is een replica van café-restaurant Waalhaven dat in de dertiger jaren op de toenmalige luchthaven in het havengebied Waalhaven stond. Brasserie Waalhaven biedt een uitnodigende ambiance, met een eerbetoon aan het verleden, en is hiermee een mooie aanvulling op het bestaande aanbod van horeca etablissementen in Rotterdam en omgeving. Het adres van Brasserie Waalhaven is Malpensabaan 3 op Rotterdam The Hague Airport.
Meer lezen over Brasserie Waalhaven? Klik hier!
Christel Tuin





Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Bier Interview Longread
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Welk bier heb je op de tap? Natuurlijk het ‘gewone’ pils, want dat is de nummer één en lekker doordrinkbaar, maar steeds vaker zien we dat cafés het aantal tapkranen uitbreiden om aan de vraag naar andere bieren te kunnen voldoen en ook restaurants hebben een steeds ...

Video
Video: spoken nemen café over

In dit café in Nottingham, dat ook nog eens op een oud gevangenisterrein staat, waren geesten rond. En dat terwijl Halloween aanstaande is. De eigenaar van de bar besloot de videobeelden eens goed te bekijken toen er op een dag flessen en eten op de vloer werden aangetroffen. De avond ervo...

Columns Blog
Grijp eerst dat laaghangend fruit

Horecamensen houden van knallen. Een mooie avond draaien met je team waarbij alles klopt. Waar de service soepel loopt, de gasten happy zijn en een goede omzet wordt gedraaid. Horecamensen vinden stille momenten in de zaak echter een gruwel. Wachten op klandizie en ‘wortelschieten’ is...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: