Bistrobar Berlin organiseert 'Expeditie Kreuzberg'

27 september 2017 | Thijs Jacobs

Wat begon als een geslaagde 1-aprilgrap wordt werkelijkheid: van donderdag 16
t/m zondag 19 november reizen twee teams in opdracht van Bistrobar Berlin in
Nijmegen af naar de Duitse metropool Berlijn om opdrachten uit te voeren die het
‘echte’ Berlijn mee terug nemen naar Nijmegen.


Horeca-ondernemers Frank Goossens en Thijs van Gastel zagen de nog altijd
immense populariteit van tv-spellen als Wie is de Mol en Peking Express en twijfelden
geen moment. Na de enthousiaste reacties op de 1-aprilgrap stonden ze erop: er zou
een heuse Expeditie Kreuzberg komen.

Envelop met opdrachten


Het idee is simpel: gewapend met twee camera’s, een envelop met opdrachten en
wat zakgeld worden twee teams vanuit Nijmegen naar Berlijn gestuurd. Onderweg
wordt hen gevraagd opdrachten uit te voeren en de ultieme trofee terug te nemen:
een nieuw gerecht dat 100% voldoet aan de kaart van Bistrobar Berlin: gewaagd,
puur en creatief, maar zonder opsmuk. Hiervoor voert de weg langs gerenommeerde
restaurants, creatieve chefs en Berlijn’s gaafste plekjes…

Video-opdracht


De teams worden gevormd door volgers/fans van Berlin of andere
enthousiastelingen. Zij kunnen zich kwalificeren door middel van een video-opdracht
die zij in kunnen sturen voor 18 oktober 2017. Op zondag 22 oktober wordt dan
de kwalificatie-opdracht gehouden in de Bistrobar. Voor de winnaar van de Expeditie
stelt Bistrobar Berlin, naast een geweldige ervaring, ook 500 euro Bistrobar tegoed
ter beschikking.


Meedoen? dat kan!


Neem een vlog op van maximaal 1 minuut waarin je zo eigenwijs/enthousiast mogelijk
uitlegt waarom jij een Berliner bent! App of stuur dit vlogje naar Frank
(frank@bistrobarberlin.nl of 0647568716).
De leukste inzendingen nodigen we uit om op zondag 22 oktober mee te doen aan het
Berlin-selectiespel, waaruit we uiteindelijk 2 koppels kiezen die samen naar Berlijn gaan.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Brouwerijen
Bedrijfsresultaat Swinkels stijgt met bijna een kwart

Royal Swinkels Family Brewers heeft voor het vierde jaar op rij een recordomzet geboekt, waarbij wederom werd geïnvesteerd in overnames en strategische samenwerkingen. De netto-omzet kwam uit op 713,1 miljoen euro, een stijging van 8,2 procent ten opzichte van 2017. De 26 merken van het bedrijf...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor restaurants"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Bier
Alcoholvrij bier steeds populairder

Sinds 2010 is de consumptie van alcoholvrij bier vervijfvoudigd. In 2018 steeg de verkoop met meer dan 30 procent, dat blijkt uit cijfers van de Vereniging Nederlandse Brouwers. Ook de consumptie van speciaalbier is met maar liefst tien procent gestegen, zo lezen we op dutchcowboys.nl. Als gevol...

Financieel
De belastingdienst geeft vier belastingtips voor horecaondernemers

Veel startende ondernemers en ZZP’ers doen hun belastingaangifte zelf. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, heeft de Belastingdienst al privégegevens voor hen ingevuld. Het zakelijke deel van de aangifte moet je als ondernemer zelf invullen. Om ondernemers uit de horeca voor de inkoms...

KHN
KHN maakt zich zorgen over horeca groei Groningen

Volgens de Groningse afdeling van KHN wordt leegstand in Groningen te veel opgevuld met horecazaken, zo lezen we op rtvnoord.nl. "Er moet wat gebeuren, als we zo doorgaan dan hebben we over drie jaar echt een probleem." aldus Irene van der Velde, afdelingsvoorzitter van de stad Groningen, ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: