Bird Brewery opent eerste brouwerij op Utrechtse Heuvelrug

Auteur: Redactie
Opening 31 oktober 2023
Bird Brewery opent eerste brouwerij op Utrechtse Heuvelrug De nieuwe brouwerij opent 2 december

House of Bird Kwintelooijen slaat zaterdag 2 december zijn deuren open, genesteld in het prachtige Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug tussen Rhenen en Veenendaal. Deze nieuwe uitvalsbasis is meer dan zomaar een aanvulling; het is het eerste proeflokaal van een brouwerij in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een unieke plek binnen de regio.

Voortbouwend op het succes van hun vestiging in het Diemerbos, behoudt House of Bird zijn onderscheidende karakter, waarbij bier, kwalitatief eten en de natuur centraal staan. Bezoekers kunnen hier genieten van de eigen bieren van Bird Brewery en zich laten verrassen door de toegankelijke, kwalitatieve maaltijden, samengesteld door een ervaren keukenteam.

Oprichters Rik van den Berg, Teun IJff en Ralph van Bemmel staan pal achter hun visie van kwaliteit en duurzaamheid. IJff licht toe: "Onze keuze voor duurzame ingrediënten en samenwerkingen met vooruitstrevende producenten resulteert in een onderscheidende menukaart die voor elk wat wils biedt." Van den Berg benadrukt: “Belangrijk daarbij is dat House of Bird wél toegankelijk blijft voor een heel breed publiek en gastvrijheid voorop staat.”

House of Bird Kwintelooijen is bovendien meer dan alleen een horecagelegenheid; het streeft ernaar een waardevolle toevoeging te zijn voor het gebied. Van Bemmel vertelt: "Onze focus ligt op natuureducatie, evenementen en kwalitatieve horeca. Ons doel is om bezoekers optimaal te laten genieten van de omliggende natuur en daarmee een positieve impact op de regio te hebben.”

Blijf op de hoogte!

Eén keer per week het actuele en relevante cafénieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws