Bijzondere presentatie van koffie en thee in een handomdraai

9 oktober 2018 | redactie

Uit onderzoek blijkt dat circa 90 procent van de Nederlanders van mening is dat er een koekje bij de koffie of thee geserveerd moet worden. Ook blijkt zelfs dat de waardering van gasten voor een kopje koffie of thee afhankelijk is van het type lekkers dat zij erbij geserveerd krijgen. Volop redenen voor iedere horecazaak waar koffie en thee geschonken wordt om aandacht te besteden aan het ‘lekkers’.

Een eenvoudige manier om gasten in een handomdraai een zeer positieve koffie- en thee-ervaring te bieden is om niet een droog koekje te serveren, maar een heerlijk stukje soft nougat of fudge caramel van Lonka. De producten zijn allemaal gemaakt van met zorg geselecteerde ingrediënten. Lonka verblijdt haar klanten al sinds 1920 met haar zachte fudge en nougat, gemaakt volgens authentieke recepturen.

Volop keuze

Voor een horecaondernemer is het belangrijk om keuze te hebben: of het nu is om klanten een lekkere ouderwetse soft nougat met caramel te serveren of een soft nougat met een iets spannendere smaak. Daarom ontwikkelde Lonka vier verschillende smaakvarianten: heerlijke zachte nougat met pinda’s & vruchten, caramel, pinda’s & melkchocolade of fudge caramel. Bovendien passen deze smaken van zoete fudge of zachte nougat heel goed bij de smaak van een kopje koffie of thee.

Handig en economisch in gebruik

Ook vanuit praktische overwegingen bieden Lonka soft nougat en fudge voordelen. De blokjes soft nougat en fudge zijn allemaal per stuk verpakt. Hierdoor is de derving laag en blijven de producten  heerlijk zacht. Nog een voordeel van de zachte nougat en fudge is dat het niet smelt naast een kopje warme drank.

Zelf proeven?

De Lonka producten zijn bij alle grossiers verkrijgbaar, maar wilt u het eerst uitproberen? Vraag nu een gratis proefpakket aan op www.lonka.nl/proefpakket en ervaar zelf hoe in een handomdraai een gewoon kopje koffie en thee verandert in een bijzondere lekkernij.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Geslaagde e-mailmarketingcampagnes vragen om kennis over het samenstellen van goed verzorgde e-mails, het proces eromheen en de mogelijkheden. Hoe je als horecaprofessional hierin succesrijk kunt zijn, leer je in de training die HM Academy aanbiedt op 11 maart aanstaande (in Bunnik, centraal gelegen...

Economie Bier Brouwerijen
Alcoholvrije bier boost Heineken-verkopen

In 2018 heeft met name het eigen merk van bierbrouwer Heineken het goed gedaan. De groei van bijna 8 procent betekent volgens topman Jean-François van Boxmeer de beste prestatie van het merk Heineken in het afgelopen decennium. De inmiddels in 38 landen beschikbare 0.0-variant heeft hierbij f...

Bier Events Brouwerijen
Koningin Máxima bij 300ste jubileum brouwerij Bavaria

Op donderdagmiddag 28 maart 2019 brengt Hare Majesteit Koningin Máxima een bezoek aan brouwerij Bavaria in Lieshout, die dit jaar 300 jaar bestaat. Tijdens het bezoek krijgt Koningin Máxima een rondleiding door de brouwerij, met onder andere aandacht voor de rijke familiehistorie, de d...

Economie Duurzaamheid Ondernemen
Overheid biedt circulaire ondernemers hulp

Ondernemers die werk maken van een economie zonder afval en vol goede ideeën zitten, krijgen extra hulp bij de uitvoering van hun plannen. Deze hulp moet ervoor zorgen dat circulaire ondernemers sneller doorbreken. Hiervoor slaan de ov...

Awards Café Bier
Hotel Café De Kroon wint Gouden Fust 2018

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon "blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling", aldus het juryrapport. Ondernemersechtparen Baaij en De Looff, ...

Opening Restaurant
Jazzmans opent eerste Europese filiaal in Universiteit Utrecht

Op de Universiteit Utrecht huist sinds kort het eerste Europese filiaal van het Amerikaanse grand-café Jazzmans Brew & Bakery, dat op veel universiteiten in de VS een begrip is. Naast het hip-ogende Jazzmans is er ook ruimte voor een zelfbedieningsrestaurant en heel veel zitplekken. De...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: