Biertunnel bij café De Hazeburg

20 maart 2015
Biertunnel bij café De Hazeburg

Bierliefhebbers kunnen straks kiezen uit een assortiment van maar liefst 1.500 verschillende bieren bij speciaalbiercafé De Hazeburg in Ermelo. Een
ondergrondse biertunnel, geheel zelf gebouwd, zorgt voor een directe verbinding tussen de bierwinkel en het café. Er komt een bon uit de printer, het bier gaat op transport van winkel naar café, onderweg gaat het in de koelmachine en binnen een mum van tijd hebben gasten een perfect gekoeld speciaalbier in het café.

~Foto: Speciaalbiercafé De Hazeburg in Ermelo~

*Over de brouwerij en winkel*
Naast café De Hazeburg in Ermelo staat een eigen brouwerij ´Burg Bier Brouwerij´ en daarnaast één van de grootste bierwinkels van Nederland. In 1995 begon Jan van Wilgenburg in zijn winkel een kleine hobbybrouwerij. Nu, 20 jaar later, heeft de brouwerij een capaciteit van 700 liter per brouwsel en worden er eigen bieren gebrouwen als Veluws Blond, Veluws Bruun, Tripel-B en Gulle.

*Biertunnel*
Ook het assortiment van Burg Bieren Bierwinkel blijft groeien. Waar het ooit begon met 500 verschillende bieren, hebben liefhebbers nu de keuze uit ruim 1500 verschillende bieren. Dankzij de zelf gebouwde biertunnel kunnen straks al deze bieren naar het café worden vervoerd.

Bekijk de eerste beelden van de biertunnel op onze "Facebookpagina!":https://www.facebook.com/DeCafekrant

~Christel Tuin~

Overig nieuws