Aziatische formule Enoki op Utrecht Centraal

26 augustus 2015
Aziatische formule Enoki op Utrecht Centraal

Met het Aziatische Enoki speelt NS in op de behoefte van de reiziger aan een Aziatische foodformule op het station. Het assortiment bestaat uit
een breed aanbod van verse producten die ter plekke worden bereid. Op vrijdagochtend openen de deuren van de eerste vestiging op Utrecht Centraal. Het komende jaar wordt de nieuwe formule beproefd bij de reizigers.

*Behoeften*
Het station vervult voor reizigers een belangrijke functie op het gebied van eten, drinken en andere aankopen onderweg. NS onderzoekt regelmatig wat de wensen van reizigers zijn om te zien of de formules op het station hier nog voldoende op aansluiten. Hieruit is naar voren gekomen dat reizigers behoefte hebben aan Aziatisch eten dat zowel 'to go' als vers bereid is.

*Foodformule*
De Aziatische foodformule biedt de reizigers licht en verantwoord eten met een Aziatische signatuur. Zo zijn er soepen vol verse ingrediënten, frisse (maaltijd)salades, warme curry’s en ter plekke gerolde 'fresh springrolls' verkrijgbaar. In september volgt een tweede pilot-vestiging op station Rotterdam Centraal.

Overig nieuws