Amerikaanse invloed in Noordwijkerhout

26 februari 2014
Amerikaanse invloed in Noordwijkerhout

Noordwijkerhout maakt kennis met de Amerikaanse keuken, de nieuwste aanwinst van Hudson Bar & Kitchen is daar sinds kort te vinden. Het restaurant ligt centraal gelegen aan de Dorpsringweg
en serveert 'American dishes' als ribs, steaks, chili en de beste burgers. Hudson voert je mee op een culinaire ontdekkingstocht door de Verenigde Staten. Op dinsdag 18 maart is de officiële opening van Hudson Bar & Kitchen Noordwijkerhout door wethouder Knapp en presentatrice Jessica Mendels.

*Easy going*
Het interieur is easy going en écht Amerikaans, de grote bar die midden in de zaak staat, valt direct op en nodigt uit voor een borrel met goede 'bar bites' of Hudson Classic. Dineren met een beroemdheid kan ook, Hudson heeft vier nisjes geschikt voor klein gezelschap of intiem diner. Ieder nisje is vernoemd naar een Hudson beroemdheid als Henry Hudson, Kate Hudson, Rock Hudson of Hudson Hawk en door kunstenaar Tinus Teder verbeeld tot muurdecoratie. Hudson beschikt ook over een riant terras waar gasten straks van de eerste zonnestralen kunnen genieten met een kopje koffie en homemade cheesecake.

*All American dishes*
Hudson Bar & Kitchen presenteert vers gemaakte, eerlijke gerechten uit de Amerikaanse keuken voor een goede prijs. Op de kaart staan Hudson’s Classics zoals de Chef’s Classic Chili Con Carne, Smashing Salmon en All American Ribs met een Coca Cola BBQ glazuur. De sappige hamburgers zijn in andere streken al befaamd. Ze zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch rundvlees dat afkomstig is van diervriendelijke boerderijen en worden geserveerd met een waanzinnig lekkere saus. En wat te denken van een Oreo Chocolate Supreme Milkshake of verse smoothies? Aan de bar van Hudson is het prima vertoeven met cocktails als de Hudson Sinas Split, de Royal Mojito en de Long Island Ice Tea. Natuurlijk horen daar barbites bij om samen met vrienden te delen: Lazy Sunday Nacho’s, Spicy Chicken Wings of de Sliced Burger.

*Carnaval in Amerikaanse stijl*
In New Orleans wordt uitbundig carnaval, Mardi Gras, gevierd dat gepaard gaat met parades en mensen die zich verkleden in de kleuren goud, groen en paars. Tijdens Mardi Gras wordt er veel gedronken, gegeten en feest gevierd. Speciaal tijdens carnaval wordt Hudson Noordwijkerhout omgedoopt tot een waar carnavalsparadijs en zijn er gedurende carnaval dagelijks extra activiteiten, speciale aanbiedingen en entertainment.

~Thijs Jacobs~





Overig nieuws