Amerikaanse invloed in Noordwijkerhout

26 februari 2014 |
Amerikaanse invloed in Noordwijkerhout

Noordwijkerhout maakt kennis met de Amerikaanse keuken, de nieuwste aanwinst van Hudson Bar & Kitchen is daar sinds kort te vinden. Het restaurant ligt centraal gelegen aan de Dorpsringweg
en serveert 'American dishes' als ribs, steaks, chili en de beste burgers. Hudson voert je mee op een culinaire ontdekkingstocht door de Verenigde Staten. Op dinsdag 18 maart is de officiële opening van Hudson Bar & Kitchen Noordwijkerhout door wethouder Knapp en presentatrice Jessica Mendels.

Easy going
Het interieur is easy going en écht Amerikaans, de grote bar die midden in de zaak staat, valt direct op en nodigt uit voor een borrel met goede 'bar bites' of Hudson Classic. Dineren met een beroemdheid kan ook, Hudson heeft vier nisjes geschikt voor klein gezelschap of intiem diner. Ieder nisje is vernoemd naar een Hudson beroemdheid als Henry Hudson, Kate Hudson, Rock Hudson of Hudson Hawk en door kunstenaar Tinus Teder verbeeld tot muurdecoratie. Hudson beschikt ook over een riant terras waar gasten straks van de eerste zonnestralen kunnen genieten met een kopje koffie en homemade cheesecake.

All American dishes
Hudson Bar & Kitchen presenteert vers gemaakte, eerlijke gerechten uit de Amerikaanse keuken voor een goede prijs. Op de kaart staan Hudson’s Classics zoals de Chef’s Classic Chili Con Carne, Smashing Salmon en All American Ribs met een Coca Cola BBQ glazuur. De sappige hamburgers zijn in andere streken al befaamd. Ze zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch rundvlees dat afkomstig is van diervriendelijke boerderijen en worden geserveerd met een waanzinnig lekkere saus. En wat te denken van een Oreo Chocolate Supreme Milkshake of verse smoothies? Aan de bar van Hudson is het prima vertoeven met cocktails als de Hudson Sinas Split, de Royal Mojito en de Long Island Ice Tea. Natuurlijk horen daar barbites bij om samen met vrienden te delen: Lazy Sunday Nacho’s, Spicy Chicken Wings of de Sliced Burger.

Carnaval in Amerikaanse stijl
In New Orleans wordt uitbundig carnaval, Mardi Gras, gevierd dat gepaard gaat met parades en mensen die zich verkleden in de kleuren goud, groen en paars. Tijdens Mardi Gras wordt er veel gedronken, gegeten en feest gevierd. Speciaal tijdens carnaval wordt Hudson Noordwijkerhout omgedoopt tot een waar carnavalsparadijs en zijn er gedurende carnaval dagelijks extra activiteiten, speciale aanbiedingen en entertainment.

Thijs Jacobs





Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
Digitaal ondernemen in het café

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: