Alles voor de natte horeca in Evenementenhal Venray

2 maart 2013
Alles voor de natte horeca in Evenementenhal Venray

Bier-spijsproeverijen en wijn-spijsproeverijen, maar ook introducties van nieuwe dranken zoals Arancio™ Spritz: The Orange Drink with Pride en de frisse ‘crispy’ smaakbeleving: Somersby Apple cider. De natte-horecaondernemer kan zijn borst nat maken in Venray.

Wat is er te doen op 18, 19 en 20 maart? Bijna teveel om op te noemen! Lees hieronder verder voor meer informatie. Of klik op deze "link.":http://www.evenementenhal.nl/venray/beurzen/view/143/horeca-inspiratie

*Bierproeverijen*
Met speciale aandacht voor de range Gouverneur bieren presenteert Lindeboom Bierbrouwerij diverse bier-spijs combinaties. Anekdotes en verhalen uit het verleden zorgen voor een unieke beleving. Chefs van de volgende restaurants: De Heeren van Overloon, Culinair Creatief Ruud Welbers, Hoeve De Boogaard, De Zwaan, Tante Jet, De 3 Gebroeders, Restaurant Brienen aan de Maas*, Restaurant Aubergine* maken heerlijke begeleidende gerechten. Zo raakt u geïnspireerd over de mogelijkheden in bier-spijs combinaties.

*Wijnproeverijen*
Op het proefplein kan volop worden geproefd van heerlijke wijnen in combinatie met culinaire tussendoortjes bereid met streekproducten. Heisterkamp Wijninkopers praat u bij over de kenmerken van de proefwijnen en hoe die in relaties staan tot passende ingrediënten en gerechten. Proef heerlijke wijnen bij asperges, maar ook passende wijnen bij Wagy vlees en Heyde Hoeve varkensvlees.

*Beursacties bij Van der Linde & Nijhof dranken*
Kom naar standnummer 206 voor interessante beursacties van Dark Mark Dropwodka, Teashu groene thee met wodka, Diez Spaanse Likeur honing en vanille en De Flexbar; de ideale mobiele cocktailbar! Nieuw in het assortiment, ontdek het voor het eerst op Horeca Inspiratie Venray: Arancio™ Spritz: The Orange Drink with Pride. Alleen de beste ingrediënten, In de juiste verhouding, maken de lekkerste spritz! www.arancio-spritz.com

*Frisse ‘crispy’ Smaakbeleving*
Somersby Apple cider Somersby is een premium appelcider met een fruitige aroma en een frisse volle en pure appelsmaak. Kom deze ‘crispy’ smaakbeleving proeven en ontdek dat het niet te droog en niet te zoet is en met 4,5% alcohol het ideale drankje voor op het terras.

*De Monnik Dranken*
Bezoekers kunnen kennis maken met de merken Dooley`s, Seaman’s Shot, WKD, Opal Nera, Tolva wijnen, Finest Call Premium Cocktail Mixes en diverse andere merken. De Monnik Dranken is aanwezig op de stand van Drankenhandel Winters Liessel en Bavaria.

Overig nieuws