Advertorial: Bébo Cuban Coffee Liqueur

19 maart 2018 | David Bakker

Afgelopen week lanceerde Bébo Cuban Coffee Liqueur zichzelf in Nederland. Zowel in A Lot Sixty One in Amsterdam als Man met Bril Koffie in Rotterdam, werden onder het genot van Bébo cocktails, goed eten en Cubaanse muziek alle ins en outs verteld over het merk. Bébo Cuban Coffee Liqueur dankt zijn onderscheidende smaak aan één van de beste koffiebonen ter wereld: de Cubaanse 100% Arabica. Om ervoor te zorgen dat de authentieke smaak van de Cubaanse koffie het best bewaard blijft, zit er in Bébo Cuban Coffee Liqueur minder suiker dan andere koffielikeuren en is er geen karamel aan toegevoegd. Daarnaast bevat het product geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Zet Bébo Cuban Coffee Liqueur op de kaart in een verscheidenheid aan cocktails

Koffie wordt tegenwoordig op allerlei manieren gedronken en ook de combinatie van koffie in cocktails is een trend. De grens tussen bartender en barista vervaagd en daar speelt Bébo op in met inspiratie op koffie in cocktails. Zo is de Bébo Cuban Coffee Liqueur speciaal gecreëerd om de perfecte klassieke Espresso Martini te bereiden. Met dit doel in het achterhoofd, werd samen met gerenommeerde bartenders over de hele wereld de likeur ontwikkeld. Daarnaast is Bébo heerlijk als een Cubaanse twist op de White Russian en in een Old Fashioned. Voor de horeca waar er geen tijd is om cocktails te shaken, biedt Bébo een alternatief: in dit geval kan je het hippe en opkomende drankje koffie en tonic (Bébo & Tonic) op de kaart zetten, of de Cortadito (Bébo met amandelmelk of kokosmelk).

Chi-ho Ta, Barmanager Dr. Rotterdam: ‘één van de lekkerste koffielikeuren, perfect in de klassieke Espresso Martini’’

‘’Wij hebben Bébo al sinds het begin in de Dr. staan. Het is één van mijn favoriete likeuren om te gebruiken, omdat het interessant is koffie te combineren met andere smaken. Bébo werkt bijvoorbeeld heel goed in combinatie met Mandarine Napoléon en Chartreuse, maar ook met donkere spirits, framboos en lychee. De mogelijkheden zijn eindeloos, en ik vond het dan ook tof om op het lanceringsevent cocktails met Bébo te creëren die perfect pasten bij de gerechten die De Keuken van Floris serveerde", aldus Chi-ho Ta, barmanager Dr. Rotterdam.

Meer marge per drankje door cocktails op je menu

Of je nu een easy mixer of een wat ingewikkeldere cocktail op je kaart zet, de verkoopprijs en daarmee de marge is al snel hoger dan bij koffie, wijn of bier. Een Bébo & Tonic heeft een gemiddelde kostprijs van ongeveer € 1,85 euro per glas en een verkoopprijs tussen de € 5,50 euro en € 8,00 euro.

Voor cocktailinspiratie en de recepten zie www.cafebebo.com. Bestellen particulier en zakelijk in Nederland loopt via Cooper & Barrel, www.cooperandbarrel.eu/

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Columns
Column: blurring is juist een zegen

Een glas whisky bij de barbier, een wijntje bij de kapper en een stukje ambachtelijke Spaanse pata negra worst bij de slijter. Blurring is al lang en breed geaccepteerd door de consument, het wordt misschien al een beetje verwacht. Waar veel winkels de kans hebben gepakt om hun aanbod te vergroten m...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Column: zorg dat je gezien wordt zoals je gezien wilt worden

Je hebt van die cafés waar je al jaren langsloopt en denkt; ‘daar loop ik niet naar binnen.’ Of ‘hier hoor ik niet’. De uitstraling van de gevel lonkt niet of je kunt niet goed binnen kijken om te zien wat er gebeurt. Zo kwam de dag dat een vriendin zei dat ze in een h...

Lees nu gratis de juni-uitgave van de CaféKrant

De juni-edtie van De CaféKrant ligt weer bij elk café op de mat, maar hij is ook hier te downloaden. Een editie waar bier centraal staat. In Breda runt Anette Kessels al jaren het goed lopend café De Kleine Wereld. Gemikt wordt op het publiek dat ouder is dan dertig jaar, van ee...

Opening Achtergronden
Oude discotheek wordt lunchroom

Op de plek waar in Klazienaveen vroeger discotheek Le Barrage zat, komt straks een lunchroom. De nieuwe huurder gaat fors verbouwen. Er komt ook een zaal voor feesten, zo lezen we op rtvdrenthe.nl. Verwaarloosd Er moet nog wel veel gebeuren aan het pand. Het blijkt totaal verwaarloosd te zijn;...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Horeca wordt gewaarschuwd voor acrylamide in gerechten

Vanaf 11 april 2018 is het wettelijk vastgelegd dat horecaondernemers ervoor moeten zorgen dat de hoeveelheid acrylamide in hun producten tot een minimum wordt beperkt. De Europese Commissie heeft dit in nieuwe wetgeving vastgelegd. Maar wat is acrylamide dan eigenlijk? Op de website van het ...

Columns Achtergronden
Column: een glimlach is gratis

Het gebeurt me niet vaak in de horeca, maar onlangs was het raak. Zeer onvriendelijk personeel. Echt, de serveerster in kwestie had wat weg van een verlepte tante Sidonia, je weet wel, die lange spriet uit de Suske en Wiske reeks. Maar in dit geval bleek het een versie met bloeddoorlopen ogen, walle...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: