Aanmelding 'Lekkerste Wedstrijden' Horecava geopend

13 oktober 2017 | Thijs Jacobs
Aanmelding 'Lekkerste Wedstrijden' Horecava geopend<

De inschrijving voor de jaarlijkse Lekkerste Wedstrijden is geopend. Inschrijven kan via de compleet vernieuwde website www.wedstrijden.nl. Tijdens de Horecava 2018 (maandag 8 t/m donderdag 11 januari) vinden deze Lekkerste Wedstrijden voor de 33e keer plaats. De wedstrijden om 'het Lekkerste Broodje' (en meer) hebben zich sinds 1984 een vaste plek verworven in de lange, mooie reeks horeca- vakwedstrijden die ons land rijk is.

Broodje Hotdog toegevoegd

Deelnemers aan de Lekkerste Wedstrijden weten zich jaarlijks verzekerd van positieve publiciteit, en een belangrijke omzetboost. De wedstrijden vinden dit jaar plaats in negen verschillende categoriee?n. Nieuw is de categorie Lekkerste Broodje Hotdog.
Inschrijven kost €50 per persoon, per categorie. Voor dat bedrag ontvangt elke deelnemer vijf toegangbewijzen voor de wedstrijddag, een dag-parkeerkaart voor de RAI, een deelname-certificaat en een leuk aandenken voor in het bedrijf.

Met deelname aan de Lekkerste Wedstrijden zetten ondernemers hun bedrijf positief neer, waarbij creativiteit bij het maken van bijzondere producten centraal staat.
Het complete wedstrijdprogramma vindt u op de site.

Op de foto:
De winnaar van het Lekkerste Broodje Horeca 2017, Jean Pierre Karssen van Med Trattoria in Medemblik, met juryleden Garry de Boer (links) en Johan van der Weerd.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Internationaal
Achtergrond: het rookverbod in een internationale context geplaatst

In Nederland is onder horecaondernemers onrust ontstaan over het voornemen van staatssecretaris van VWS, Paul Blokhuis, om roken op terrassen te verbieden. Is die ophef wel terecht? In andere landen gaat men namelijk nog een stapje verder om roken te ontmoedigen. We zetten een aantal praktijkvoorbee...

Koffie & thee Mensen
Barista Moniek Smit naar Doppio

Koffiemarktspecialist, adviseur en barista van het eerste uur Moniek Smit (41) zet haar carrière voort bij franchise-onderneming Doppio Espresso. Smit zal per 1 juli 2018 de functie van Regio Regisseur op zich nemen en hiermee de franchisenemers van Doppio Espresso ondersteunen en versterken....

Wet- en regelgeving Ondernemen
Regels btw-aangifte en btw-tarieven in de horeca

Boekhouden. Ook vaak het noodzakelijk kwaad genoemd, maar essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Niet alleen voor de Belastingdienst, ook voor de ondernemer zelf. Het geeft rust, duidelijkheid en een goed inzicht van zaken, mits goed ingericht. Dit artikel geeft antwoord op de vragen die bij de ...

Wet- en regelgeving Columns
Fooien: dit zijn de regels

In de horeca zijn fooien een gebruikelijk fenomeen. Stond er voorheen een fooienpot zichtbaar op een centrale plek, bijvoorbeeld receptie of bar, tegenwoordig worden fooien vaak via de bankpas/creditcard gedaan. De geschiedenis van fooien gaat ver terug. Niettemin is de term 'fooi' in de ...

Wet- en regelgeving Ondernemen Longread
(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid

Eric de Vries ziet het helemaal zitten. Er staat een leuk pandje te huur aan een sfeervol plein met mooie oude bomen. Ideaal voor een café met een leuk terras erbij op het plein. Eric heeft kort daarvoor alle benodigde horecapapieren gehaald. Hij is verstandig en gaat eerst bij de gemeente in...

Amsterdam Koffie & thee
Komt de beste barista ter wereld uit Nederland?

Dit jaar wordt de World Barista Championship in Nederland gehouden, in Amsterdam om precies te zijn. Lex Wenneker, zelf een Amsterdammer, is kanshebber voor de titel. Wordt hij straks daadwerkelijk de beste barista ter wereld? Vanaf 20 juni De kansen zijn er, in 2016 (in Dublin) werd hij zesde...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: