Aanmelding 'Lekkerste Wedstrijden' Horecava geopend

13 oktober 2017 | Thijs Jacobs
Aanmelding 'Lekkerste Wedstrijden' Horecava geopend<

De inschrijving voor de jaarlijkse Lekkerste Wedstrijden is geopend. Inschrijven kan via de compleet vernieuwde website www.wedstrijden.nl. Tijdens de Horecava 2018 (maandag 8 t/m donderdag 11 januari) vinden deze Lekkerste Wedstrijden voor de 33e keer plaats. De wedstrijden om 'het Lekkerste Broodje' (en meer) hebben zich sinds 1984 een vaste plek verworven in de lange, mooie reeks horeca- vakwedstrijden die ons land rijk is.

Broodje Hotdog toegevoegd

Deelnemers aan de Lekkerste Wedstrijden weten zich jaarlijks verzekerd van positieve publiciteit, en een belangrijke omzetboost. De wedstrijden vinden dit jaar plaats in negen verschillende categoriee?n. Nieuw is de categorie Lekkerste Broodje Hotdog.
Inschrijven kost €50 per persoon, per categorie. Voor dat bedrag ontvangt elke deelnemer vijf toegangbewijzen voor de wedstrijddag, een dag-parkeerkaart voor de RAI, een deelname-certificaat en een leuk aandenken voor in het bedrijf.

Met deelname aan de Lekkerste Wedstrijden zetten ondernemers hun bedrijf positief neer, waarbij creativiteit bij het maken van bijzondere producten centraal staat.
Het complete wedstrijdprogramma vindt u op de site.

Op de foto:
De winnaar van het Lekkerste Broodje Horeca 2017, Jean Pierre Karssen van Med Trattoria in Medemblik, met juryleden Garry de Boer (links) en Johan van der Weerd.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Awards
De winnaars van Gaia Green Awards zijn...

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 18 september voor de derde keer de Gaia Green Awards uitgereikt. Op het inspiratiepaviljoen rondom duurzaam ondernemen in de horeca, het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen heeft ambassadeur Leon Keekstra (Stadsbemoeial Rotterdam) in de catego...

Wijn
Eerste diploma’s SVH Vinoloog/Sommelier uitgereikt

Op woensdag 19 september 2018 hebben de eerste geslaagden tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam het officiële SVH Vinoloog/Sommelier diploma ontvangen. SVH Vinoloog/Sommelier is als examen ontwikkeld voor de horeca, zodat meer mensen met de wijnkennis van een vinoloog gasten kunnen adviseren o...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Achtergronden
Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?

Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training (15 oktober, in Bunnik) gaan wij het hebben over de, voor velen ontastbare, aspecten die een concept tot een succes maken. Wij leggen uit hoe je het DNA en de werkelijke kernwaard...

Bier Achtergronden
Affligem introduceert Patersvat in Nederlandse horecazaken

Affligem introduceert Affligem Patersvat in Nederland. Voor het eerst zal er een gelimiteerde editie beschikbaar zijn tot het einde van het jaar, exclusief voor ongeveer 1000 horecazaken in Nederland. Het eerste glas zal 14 september worden getapt in de Foodhallen in Amsterdam. Smaak ‘Af...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: