PJZ Nog 10 dagen voor 'Prikkel-evenement'

19 oktober 2012 |
PJZ Nog 10 dagen voor 'Prikkel-evenement'

Nog tien dagen en dan begint het culinaire evenement Prikkel je Zintuigen. Schrijf u in en bezoek de beurs met persoonlijke aandacht waar u als caféondernemer en kok recht op heeft.
Het evenement vindt plaats in het Levens Cooking & Baking Systems in Gilze van 29 t/m 31 oktober.

De organiserende bedrijven
De zintuigen horen, zien, ruiken, proeven en voelen, worden op scherp tijdens het culinaire evenement Prikkel je Zintuigen. U kunt inspiratie opdoen bij de organiserende bedrijven, Deli XL, Levens Cooking & Baking Systems en Mise en Place. Zij geven u de vakinformatie om uw café nog beter te laten draaien. Kom langs en ontvang de nieuwste trends op het gebied van keukenapparatuur en volg workshops over etiquette. "We presenteren drie proeftafels waarbij we de nadruk leggen op vlees, vis en wild en gevogelte. Dit past precies in het (wild)seizoen", aldus Simon de Ridder van Deli XL.

Openingstijden
Het Culinair Pretpark is geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur. Het ochtendprogramma begint om 9.30 uur tot 14.00 uur en het middagprogramma start om 12.30 uur tot 17.00 uur. Alle activiteiten staan in het teken om voor u als caféondernemer en uw kok, de zintuigen te laten prikkelen. Op een bijzondere en onvergetelijke wijze. Schrijf u in voor het gratis evenement en kom langs. Dit wilt u niet missen.
Lees meer over het evenement in het "dossier van Prikkel je Zintuigen":http://www.decafekrant.nl/dossier/prikkel-je-zintuigen/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
Digitaal ondernemen in het café

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: