Nieuwe commercial van Ketel1

3 oktober 2014
Nieuwe commercial van Ketel1

Ketel 1, het authentieke Hollandse jenevermerk, lanceert deze week een nieuwe commercial. Net zoals in eerdere videocampagnes, staan
persoonlijke verhalen met karakter centraal. Na storytelling video’s met hoofdrollen voor onder andere Joshua Nolet (Chef’Special) en Willem de Bruijn (Opposites), geeft deze keer Bob Nolet een unieke kijk in zijn leven. Deze 11e generatie van familie Nolet staat aan het roer van één van Nederlands meest authentieke ambachts- en exportproducten. Pér generatie heeft maar één lid van de familie Nolet toegang tot het geheime recept van de drank.

*Persoonlijke verhalen*
"Aanleiding voor de campagne zijn de persoonlijke verhalen die wij met regelmaat van onze afnemers toegestuurd krijgen. Mensen schrijven ons over hun band met het merk. Het drinken van Ketel1 gaat bijvoorbeeld vaak over van vader op zoon, al generaties lang. Ieder van die verhalen is uniek en persoonlijk. We kregen de behoefte om hier visueel uiting aan te geven en hebben eerst verschillende Nederlandse artiesten, die een band hebben met Ketel1, gevraagd naar hun verhaal, geschiedenis en ambities. Het betrekken van de familie Nolet bij de serie leek ons een logische volgende stap. Een stap in de richting van onze afnemers, die al jaren zo vrij zijn om eigen bijzondere verhalen met ons delen” Aldus Michel Meenderman, manager Ketel1.

Bekijk de commercial:



Overig nieuws