Extra tickets Vrienden van Amstel LIVE!

13 oktober 2015
Extra tickets Vrienden van Amstel LIVE!

De Vrienden van Amstel LIVE! kan 10.000 extra veld- en podiumkaarten aanbieden voor de 9 uitverkochte shows in 2016. De extra capaciteit
komt beschikbaar door een aangepaste decorindeling. De voorverkoop van de extra kaarten start morgenavond in tien Amstel cafés door heel Nederland. Het is voor het eerst dat bezoekers direct aan de bar van het café hun kaarten kunnen kopen voor de shows op 21, 22, 23, 24, 25, 27, 28, 29 en 30 januari 2016.

*Landelijke verkoop vanaf donderdag*
De landelijke verkoop start donderdag 15 oktober om 10:00 via "www.vriendenvanamstel.nl":http://www.vriendenvanamstel.nl Eerder dit jaar werden alle beschikbare kaarten voor de shows binnen een week verkocht. In totaal verwacht organisator Amstel meer dan 125.000 muziekliefhebbers te verwelkomen in Ahoy.

*Voorverkoop kaarten in de kroeg*
“Ik kijk ernaar uit voor het eerst via onze trouwe horeca ondernemers kaarten aan te kunnen bieden voor De Vrienden van Amstel LIVE!”, zegt Bram Westenbrink, Marketing Directeur van HEINEKEN. “Nieuw dit jaar is de speciale voorverkoop van de extra kaarten in het café. Daarmee start de ervaring met je vrienden voor ‘de grootste kroeg van Nederland’ nu letterlijk in je eigen Amstel kroeg op de hoek. De vraag naar kaarten is de afgelopen edities enorm gestegen, en soms moeten we mensen teleurstellen omdat de shows zo snel zijn uitverkocht. Hopelijk kunnen we op deze manier nog een groot aantal mensen blij maken.”



*Line-up nog even geheim*
Xander de Buisonjé is komende editie opnieuw de gastheer, de line-up blijft voorlopig nog geheim. De 18de editie van Vrienden van Amstel krijgt een vernieuwd en indrukwekkend decor, waarbij er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken.

Meer informatie over het evenement en de kaartverkoop is te vinden op de website van het evenement: "www.vriendenvanamstel.nl":http://www.vriendenvanamstel.nl

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws