Donderdag 25 juli werden in Zeeland de jaarlijkse prijs voor het Beste Paviljoen van Nederland uitgereikt. Woest 17 ontving de hoofdprijs voor het Bes...
Nee, geen handen als schroevendraaiers maar toch de klus zelf willen doen. Want kom op, zo ingewikkeld is een douchekraan vervangen toch niet?! Eerst...
Drie op de vijf horecamedewerkers zijn wel eens jaloers op zzp’ers. Dit blijkt uit onderzoek van Quinyx, aanbieder van AI-gedreven softwareoplos...
In 2023 is het ziekteverzuim van werknemers afgenomen, na acht jaar waarin het steeds toenam. Het ziekteverzuim daalde van 5,6 procent in 2022 naar 5,...
Ondernemen is investeren. Horecaondernemers krijgen regelmatig te maken met nieuwe en noodzakelijke investeringen. In ‘Waar moet je op lett...
Niet alleen de Oranjesupporters waren zwaar teleurgesteld dat het Nederlands Elftal de finale niet heeft gehaald. De finale had de biersector extra om...
Bier is er tegenwoordig in een bijna oneindige hoeveelheid soorten en smaken. Alleen al in Nederland ligt het aantal brouwerijen, uiteenlopend van kle...
Nijmeegse horecatycoon Khalid Oubaha heeft afgelopen week een voorlopig uitstel van betaling ontvangen. Oubaha beheert meer dan twintig cafés e...
KHN kondigt aan dat Udo Delfgou per 1 oktober aantreedt als de nieuwe algemeen directeur van dé branchevereniging voor de horeca. Delfgou breng...
De horecaondernemingen op het Stadhuisplein vormen al decennia lang het straatbeeld voor het plein in Rotterdam. Daar komt eind 2024 verandering in mi...
Het eerste Wijnfestival van de Lage Landen komt eraan is aangekondigd. Zondag 1 september laten dertig Nederlandse en Belgische wijnmakers hun beste w...
"Voor veel horeca- en recreatiebedrijven valt 2024 tot nu toe letterlijk en figuurlijk in het water. Door de aanhoudende regen konden campings niet al...
Horecava, de grootste Nederlandse horecabeurs die al sinds 1957 vakmensen uit de wereld van eten, drinken en hospitality samenbrengt, introduceert een...
Vandaag debatteert de Tweede Kamer met het nieuwe kabinet over de regeringsverklaring. Als coalitie vanuit de sport, nieuws, boeken, cultuur, evenemen...
Afgelopen maandag 1 juli streden drie teams om de titel van de jaarlijkse Don Papa Chefs and Shakers competitie. Ieder team, bestaande uit...
Een gin geïnspireerd op één van de beroemdste Franse wijnstreken: het is iets wat nog niet eerder voorbij is gekomen. De recent gel...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De CaféKrant heeft al...
EcoTapwater, een innovatieve benadering van waterconsumptie, heeft zijn weg inmiddels al vele jaren gevonden naar de horeca en zakelijke dienstverleni...
Ondernemen is investeren. Horecaondernemers krijgen regelmatig te maken met nieuwe en noodzakelijke investeringen. In ‘Waar moet je op letten...
Brood is een van de meest geliefde voedingsmiddelen. Bij de lunch, bij het ontbijt, als tussendoortje in een café, of als bijgerecht in een r...
In augustus opent het boutiquehotel The Diamond zijn deuren aan het bruisende Leidseplein in Amsterdam. Dit veelbesproken hotel, ontworpen door archit...
De vooruitzichten voor de horeca voor zowel 2024 als 2025 zijn, met een verwachte volumegroei van 2 procent, minder uitbundig dan voorgaande drie jare...
Niets vult een horecazaak zo aangenaam als de geur van versgebakken brood. Deze geur kan een belangrijke marketingtool zijn, omdat het een gevoel van...
Amsterdamse bierbrouwerij Two Chefs Brewing en restaurantketen Sichuan Amsterdam hebben een bier gebrouwen met de eigenzinnige Sichuan peper. Het resu...
De cocktailwereld staat aan de vooravond van een revolutie met de lancering van de L’OUI Petit Pro, een innovatieve cocktailmachine die horeca e...
Voor het derde jaar op rij heeft een groot deel van het kleinere mkb de winst zien afnemen. “Dit zijn cijfers die de kwetsbaarheid van deze zoge...
Een Kamermeerderheid van PVV, VVD, BBB, CDA, D66 en SP is van mening dat de NOS moet stoppen met het heffen van tarieven om voetbal uit te zenden op g...
Dirk Beljaarts, kandidaat-minister van Economische Zaken namens de PVV, is onderwerp van een faillissementsonderzoek meldt Het Financieele Dagblad....
Bierbrouwerij Kees uit Middelburg financiert in korte tijd succesvol 150.000 euro via CrowdAboutNow. Binnen 24 uur wist de brouwer 115 van zijn fans t...
Om de start van de zomer kracht bij te zetten lanceert Maximus Brouwerij (Utrecht) haar nieuwe Witlove witbier (5,5 procent), met lokale kamillie uit...
Brood en bier: twee alledaagse producten die al eeuwenlang een plaats hebben in onze cultuur en keuken. En twee producten die meer met elkaar gemeen h...
In een branche met veel intensief contact tussen personeel en gasten, en tussen personeel onderling, is een respectvolle en veilige werkomgeving van g...
Bezoekers van de markt in Middelburg hebben een ruime keuze aan terrassen en grand cafés waar ze kunnen neerstrijken voor een drankje en een ha...
Horecava, de grootste horecabeurs van Nederland, kondigt een langdurige samenwerking aan met Wine Professional, de belangrijkste wijnbeurs van de Bene...
In de horeca is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en dit geldt zeker ook voor brood en beleg, twee basiselementen die ve...
De HopHout van Firma Bruis heeft bij de wedstrijd om de World Alcohol-Free Awards in Londen een gouden medaille en de prestigieuze trofee voor ‘...
Naast deze white paper ontvang je ook de nieuwsbrieven van De CaféKrant, je kunt je voor deze mail altijd afmelden.