Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
  • Adverteren
Categorieën
  • Bier
  • Ondernemen in...
  • Nieuwe cafés
  • Ondernemen
  • Interviews
  • Columns
  • Groots ondernemen

Je hebt gezocht op: Beekse Bergen

Bieraanbod tijdens vierde editie 'Brew@theZoo' in Beekse Bergen groter dan ooit
27 maart 2025 • Nieuws

Bieraanbod tijdens vierde editie 'Brew@theZoo' in Beekse Bergen groter dan ooit

Het speciaalbierevenement Brew@theZoo keert op 27 en 28 juni terug naar Safaripark Beekse Bergen voor de vierde editie. Dit jaar is het aanbod groter...

Wegens succes terug bij Beekse Bergen: Brew@theZoo
9 maart 2023 • Nieuws

Wegens succes terug bij Beekse Bergen: Brew@theZoo

Brew@theZoo keert terug naar Safaripark Beekse Bergen met een dubbel zo groot aanbod. Bezoekers kunnen 23 en 24 juni het hart ophalen aan ru...

Speciaalbierfestival Brew@theZoo naar Nederland
9 maart 2022 • Nieuws

Speciaalbierfestival Brew@theZoo naar Nederland

Het in het buitenland al populaire evenement Brew@theZoo komt voor het eerst naar Nederland. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2022 kunnen bierliefheb...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Één keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Orchid House opent in Amsterdam Oost: all day café, bar en dining
Opening 18 september 2025

Orchid House opent in Amsterdam Oost: all day café, bar en dining

Firebird Rooftopbar: een nieuwe hotspot, 21 hoog
Opening Drinks 3 september 2025

Firebird Rooftopbar: een nieuwe hotspot, 21 hoog

Van lokaal naar viraal: wat de suikerbroodburger uit Sneek ons leert
Food 12 september 2025

Van lokaal naar viraal: wat de suikerbroodburger uit Sneek ons leert

Heineken 0.0 nu op 10.000 plekken in Europa op de tap
Bier Alcoholvrij 10 september 2025

Heineken 0.0 nu op 10.000 plekken in Europa op de tap

Léon Rodenburg is wereldkampioen biersommelier
Bier Awards 16 september 2025

Léon Rodenburg is wereldkampioen biersommelier

Meest gelezen deze week

Orchid House opent in Amsterdam Oost: all day café, bar en dining
Opening 18 september 2025

Orchid House opent in Amsterdam Oost: all day café, bar en dining

Jopen Bier wint Future Award 2025 bij European Beer Star
Awards Bier 23 september 2025

Jopen Bier wint Future Award 2025 bij European Beer Star

Eurobrouwers opent nieuwe zaak: Café de Wilde Mossel
Opening 26 september 2025

Eurobrouwers opent nieuwe zaak: Café de Wilde Mossel

Ton Vergeer, kaasliefhebber en ondernemer: “Het gaat sneller kapot dan dat je het opgebouwd hebt”
Ondernemen in... Bier 26 september 2025

Ton Vergeer, kaasliefhebber en ondernemer: “Het gaat sneller kapot dan dat je het opgebouwd hebt”

Pin-only in de horeca: lastig, maar steeds vaker praktijk
spotlightweken Betalen 23 september 2025

Pin-only in de horeca: lastig, maar steeds vaker praktijk

Uitgelicht

Pin-only in de horeca: lastig, maar steeds vaker praktijk
spotlightweken Betalen 23 september 2025

Pin-only in de horeca: lastig, maar steeds vaker praktijk

In de horeca is het steeds gebruikelijker dat klanten met pin betalen. Steeds meer ondernemers overwegen daarom een pin-only beleid, waarbij contant g...

Jopen Bier wint Future Award 2025 bij European Beer Star
Awards Bier 23 september 2025

Jopen Bier wint Future Award 2025 bij European Beer Star

Jopen Bier heeft de Future Award 2025 gewonnen tijdens de prestigieuze European Beer Star. De prijs werd in München uitgereikt en beloont brouwer...

Janneke Rutten bekroond tot Wijnvrouw van het Jaar 2025
Events Awards 24 september 2025

Janneke Rutten bekroond tot Wijnvrouw van het Jaar 2025

Op dinsdag 23 september was het Wijntheater op Gastvrij Rotterdam het stralende decor voor de finaleshow van Wijnvrouw van het Jaar 2025. Het was een...

Gastvrij Rotterdam verwelkomt ruim 20.000 horecaprofessionals tijdens 12e editie
Events 25 september 2025

Gastvrij Rotterdam verwelkomt ruim 20.000 horecaprofessionals tijdens 12e editie

De twaalfde editie van Gastvrij Rotterdam heeft deze week 20.624 horecaprofessionals samengebracht in Rotterdam Ahoy. Met 534 exposanten en een uitgeb...

Ton Vergeer, kaasliefhebber en ondernemer: “Het gaat sneller kapot dan dat je het opgebouwd hebt”
Ondernemen in... Bier 26 september 2025

Ton Vergeer, kaasliefhebber en ondernemer: “Het gaat sneller kapot dan dat je het opgebouwd hebt”

Gouda staat bekend als dé kaasstad van Nederland, maar Ton Vergeer wist een kaasconcept te starten dat de stad nog niet kende. Vergeer, 67 jaar...

Bombardino! beleeft succesvolle première op Gastvrij Rotterdam 2025
productnieuws 26 september 2025

Bombardino! beleeft succesvolle première op Gastvrij Rotterdam 2025

Een nieuwe smaakexplosie verovert Nederland: Bombardino! De romige likeur op basis van ei, melk en rum (17 procent alcohol) vindt zijn oorsprong in de...

Eurobrouwers opent nieuwe zaak: Café de Wilde Mossel
Opening 26 september 2025

Eurobrouwers opent nieuwe zaak: Café de Wilde Mossel

Eurobrouwers moet eind november definitief de deuren sluiten in de Glasfabriek. De locatie wordt in december gesloopt om plaats te maken voor woningbo...

BBB Maastricht gaat voor Guinness World Record met grootste vlaai uit Limburg ooit
Events 26 september 2025

BBB Maastricht gaat voor Guinness World Record met grootste vlaai uit Limburg ooit

BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland, opent haar 70e jubileumeditie met een officiële Guinness World Record-poging: de grootste...

Video's

Hoe de mensheid verslaafd raakte aan koffie

Hoe de mensheid verslaafd raakte aan koffie

Hoe de beste bar ter wereld eten in cocktails verandert

Hoe de beste bar ter wereld eten in cocktails verandert

Sommelier beschrijft elke Italiaanse wijn

Sommelier beschrijft elke Italiaanse wijn

9 bartrucs in 90 seconden!

9 bartrucs in 90 seconden!

Sommelier probeert 12 alcoholvrije dranken

Sommelier probeert 12 alcoholvrije dranken

Café & Innovatie

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees
Events Branded Content 12 september 2025

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees

Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht
Duurzaamheid Branded Content 10 september 2025

Sligro kiest BrightGreen als onafhankelijke partner voor duurzaamheidsinzicht

Sligro Food Group start een samenwerking met BrightGreen, een onafhankelijke specialist in duurzaamheids- en gezondheidsdata. Met deze samenwerking bi...

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends
Branded Content Events 28 juli 2025

Thematische paviljoens op Gastvrij Rotterdam belichten horecatrends

Tijdens Gastvrij Rotterdam, van 22 tot en met 24 september 2025, vormen de themapaviljoens opnieuw een onderscheidend onderdeel van de beursvloer. Elk...

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer
Events Awards Branded Content 16 juli 2025

Horecava 2026: vier nationale kampioenschappen op één beursvloer

Horecava 2026 barst van de energie én primeurs. Voor het eerst in de geschiedenis worden vier Nederlands Kampioenschappen samengebracht op &eac...

Waarom bierglazen bedrukken slim is voor jouw horecazaak
Branded Content 8 juli 2025

Waarom bierglazen bedrukken slim is voor jouw horecazaak

In de horeca draait alles om beleving. Een goed getapt biertje smaakt al heerlijk, maar in het juiste glas komt het écht tot zijn recht. En wat...

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!
Events Branded Content 1 juli 2025

Registreer nu voor een bezoek aan Gastvrij Rotterdam!

De bezoekersregistratie van Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs voor horecaprofessionals, is sinds juni officieel geopend. De 12 editie van G...

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend
Awards Events Branded Content 23 juni 2025

Inschrijving Horecava Awards 2026 geopend

Heb jij een innovatie die de horeca verandert, verbetert of vooruithelpt? Vanaf maandag 23 juni 2025 kun je je weer inschrijven voor de Horecava Award...

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties
Branded Content 11 februari 2025

Maak je horecakeuken klaar voor topprestaties

Een goed ingerichte horecakeuken is het kloppende hart van je zaak. Hier komt alles samen. Van de ingrediënten tot de creativiteit van je team. H...

Agenda

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • Lunchroom
  • De RestaurantKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Één keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite