Duurder, gezonder en duurzamer; dit zijn de wijntrends van 2018

Champignon-koffie de volgende trend?

Chaudfontaine start samenwerking met chef-kok Freek van Noortwijk

5 food trends die je binnenkort overal ziet

Uber Eats voorspelt foodtrends voor 2018: houtskool en black-food

Toekomsttrends op Horecava 2018: van wormenhotel tot Google Food

Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 1: ‘Er zijn veel baanwisselingen in de horeca'

Dit zijn de foodtrends voor 2018 volgens Waitrose

Interview: Stadsbar Mauritshuis van start in Groningen

Trend: warme winterdranken

Nationaal Bieronderzoek: speciaalbier met minder alcohol nieuwe smaakmaker

Dit zijn de 10 populairste cocktails wereldwijd

Dit zijn de meest trending bestemmingen van 2017

Nieuwe food- en cocktailhotspot in Amsterdam

Voorjaarswijnen: Het terrasseizoen is geopend!

Witte wijn wint aan populariteit

Dit zijn de biertrends voor deze lente

Nederlandse eetgewoontes veranderen door restaurant-bezorging

Dit zijn de food trends volgens Google

Dit worden de biertrends voor 2017

Online marktplaats voor freelancers in de horeca: Temper

Bier bestellen zonder contract

Trend: drankloze periode

Populairder dan ooit: de pubquiz

Het aantal coffeebars in Nederland groeit

De 7 koffietrends voor 2017

De opkomst van ontbijtcafés

Internationale trend: Mexican lunch

Ook in Amsterdam een groots Oktoberfest dit jaar

Pokérstops in restaurants populair

Bar zonder barman

Nationaal Bieronderzoek: Nederlandse bierdrinker steeds veelzijdiger

Ontdek de 7 theedrinktrends

Uitnodiging: KHN Inspiratiesessie op 17 mei

Bavaria speelt in op trend alcoholvrije bieren

Broodje Unox biedt de horeca omzetkansen

Bierprofessor: er zijn teveel bierstijlen

Bagels & Beans gaat ook kleding verkopen

Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg

Rabobank: horeca verliest grip op consument

Londens restaurant serveert alleen desserts

Onderzoek: horeca investeert meer in 2015

Trends in mobiele betalingen en winkelen

Mama Kelly en de Horecafabriek op Horecava

Overname Burger King en La Place op stations

Suicide Club meest vernieuwende horecaconcept

La Place wil internationaal uitbreiden

La Place presenteert nieuwe gerechten

Thuisbezorgd.nl: eten bestellen via tv

De horeca in 2016

Vernieuwde Makro's in Breda en Groningen

Nieuw hospitality-beursconcept: Welcome

Food Inspiration Days: 19 & 20 oktober

Baba Rafi in Alkmaar is geopend

Hotel, lunchroom en cafetaria thema's BBB

Albert Heijn organiseert eigen foodfestival

Grand Café Central Gouda wordt honderd

Wie heeft de beste koffie in Rotterdam?

Amsterdam weer duurste terrasstad

Strategische internationale samenwerking BBB

Interview Wester Paviljoen, Rotterdam

Sommelier Ruben Kwakman's wijngeheimen

Cafés ten onder door idiote regeltjes

Gratis naar Internorga 2015

10 culinaire trends voor 2015

Nieuwe columnist: Mark Tamsma!

Bespaar fors met de bespaarcalculator

Meest markante horecaondernemer Zeeland

Nieuw horecaconcept op Schiphol

Storytelling op de 60e BBB

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Moodmakers viert jubileum met netwerkborrel

Nijmegen weer goedkoopste terrasstad

Post-mix of flesje in je zaak?

Steeds meer franchiseformules

Bereid u vast voor op Equip'Hotel 2014

Marketing & PR-app voor horeca

Crisis voorbij voor strandhoreca

Cocktailtrends: durf te mixen

6 trends die toekomst horeca bepalen

2014 wordt uitdagend jaar voor horeca

Dranken: hot or not in 2014

Food: hot or not in 2014

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Inspiratie voor Horeca in Gorinchem

Onstuimig najaar in de horeca

Horecavakbeurs BBB van start

BBB Maastricht in beeld

Relatiedagen in Waardenburg

Cappuccinodrinker is controlfreak

Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

Nieuw horecanetwerk LAG op BBB

De CaféKrant helpt met ondernemen

Nieuwste editie van De CaféKrant

Horeca Inspiratie 18, 19 & 20 maart

Zoektocht naar sterkedrank of likeur

Trends 2013: Absurdisme, eigenheid en katten

Dranktrends: gastro-cocktails en lokaal

Gastvrijheid verandert, verander mee!

Zet uw zintuigen tactisch in!

Durf te ondernemen en kom langs!

Volop inspiratie voor de foodbranche

PJZ Nog 10 dagen voor 'Prikkel-evenement'

Altijd alles weten? Volg ons!

Beursconcept is succes voor Hardenberg

PJZ Zintuigen doen het werk

Impressie beurs Deli XL

Passie voor koffiebonen en theeblaadjes

Van Aartsen slaat symbolisch eerste vat aan

Rotterdam start met de Bar Week

Via Facebook je burger kiezen

Lezing Eric van Veluwen op BBB

Lezing Van Leeuwen op beurs Venray

Gin wordt de drank van 2012

2012 wordt het jaar van oerproducten

Van Dijk wint Gouden Koksmuts 2012

Bedrijfschap Horeca reageert

Het worden drukke kerstdagen voor de horeca

Ruim 2.800 bezoekers HORECA 2011

CEO Schultz over gevecht Starbucks

Ga mee naar New York!

'Vooral zakelijke horecamarkt trekt aan'

Meer vacatures in horeca dan jaar geleden

Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF

Cateraar in wording wint eerste Horeca Quiz

Nog maar 1 dag...

Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava

Meer kerstreserveringen voor de horeca

Kom naar de Horecava 2011!

Inspiratie te over op Equip’Hôtel 2010

Equip’Hôtel 2010 van start

Waarmaken is dé trend voor 2011

Leren omgaan met excessen

Unilever kookt met sterren

Smaak centraal tijdens Foodservice Fair

Paneldiscussie in Studio DE: 'Creëer koffie en theemomenten'

Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs

HorecaHelden blijven boeien

Ambachtelijk bier van Brouwerij De Leckere

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: