Interview: Gebrouwen door Vrouwen BAR Amsterdam

Interview: de mooiste strandtent van Nederland

Zo gaat de NVWA te werk

Casper Reinders: "Dit is het ware verhaal achter Jimmy Woo"

Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?

Op pad met de inspecteur van de NVWA: "Jullie krijgen een waarschuwing"

Waarom toch die lange wijnverhalen aan tafel?

Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor restaurants"

Upselling in de horeca, zo pak je het aan

Interview: "Dit jazzcafé is een bedevaartsoord voor muzikanten"

Interview: ''In dit café is de beroemde rode ster van Heineken ontworpen''

Achtergrond: het imagoprobleem van de Videma

Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''

Interview: "We zijn ten prooi gevallen aan smaakvervlakking"

Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''

Cash verdwijnt voorlopig nog niet uit de horeca

Achtergrond: Koffie is complex, maar de moeite waard

Interview Ruk en Pluk Amsterdam: "Verbouwen? En al die herinneringen dan?"

Als horecaondernemer onverzekerd zonder NEN 3140?

Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar

Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Interview: Bierderij Waterland is brouwerij en café in één

Achtergrond: de kracht van de wisseltap

Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Interview: lunchcafé waar je kunt douchen

Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!

Gratis download: alles over de NVWA en de horeca

Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''

Interview: thee wordt steeds belangrijker

(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid

Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: