Een blikje cola drinken op het eigen terras, direct een boete
Een nieuw grand café openen in coronatijd, waarom niet?
Dit feestcafé in Zwolle verbouwt tijdens de lockdown: "Kansen zijn er genoeg"
Café Ons Plein overleeft dankzij crowdfunding: "Wat een warmte van al die mensen"
Horeca ligt plat; supermarkten en speciaalzaken ruiken hun kans
Interview: Café dicht? Dan maar een kringloopwinkel!
Het bewogen jaar van Dirk Beljaarts
De voordelen van loyaliteitsprogramma's in het café
Thijs Jacobs: mijn drie favoriete interviews van 2020
Henk en Chrissie Westbroek: ''Jammer dat onze brouwer niet zo coulant is''
Een diephartig gesprek met de Venlose horecaondernemer John Keulartz
Horecarapport ABN AMRO: relatief weinig faillissementen, ondernemersvertrouwen historisch laag
Etiquette-expert Anne-Marie van Leggelo over gastvrijheid in coronatijd
Koffiekennis: alles over koffievarianten
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"
Plantaardig eten en lekker bier: bij Oproer Brouwerij vind je het
Horeca-etiquette: gedragsregels bij gebruik van e-mail en social media
Perron 22 Enschede: ''Horeca is hard werken, je moet er liefde voor hebben''
Je horecazaak financieren zonder banken en beleggers
Interview: op bezoek bij het iconische Café Hoppe in Amsterdam
Interview: "Risico’s nemen met themafeesten leidt tot succes"
Op bezoek bij het Sportstad Café in Heerenveen: "Doe mij maar echt contact"
Café de Twee Wezen: ondernemen zonder ondernemersachtergrond
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren
Interview Café d’Alderliefste, Bergen: ''Als kind stond ik al achter de toog''
Interview oprichters Social Deal: ''Van lege tafels naar meer winst''
Interview: Gebrouwen door Vrouwen BAR Amsterdam
Interview: de mooiste strandtent van Nederland
Zo gaat de NVWA te werk
Casper Reinders: "Dit is het ware verhaal achter Jimmy Woo"
Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?
Op pad met de inspecteur van de NVWA: "Jullie krijgen een waarschuwing"
Waarom toch die lange wijnverhalen aan tafel?
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor restaurants"
Upselling in de horeca, zo pak je het aan
Interview: "Dit jazzcafé is een bedevaartsoord voor muzikanten"
Interview: ''In dit café is de beroemde rode ster van Heineken ontworpen''
Achtergrond: het imagoprobleem van de Videma
Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''
Interview: "We zijn ten prooi gevallen aan smaakvervlakking"
Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''
Cash verdwijnt voorlopig nog niet uit de horeca
Achtergrond: Koffie is complex, maar de moeite waard
Interview Ruk en Pluk Amsterdam: "Verbouwen? En al die herinneringen dan?"
Als horecaondernemer onverzekerd zonder NEN 3140?
Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar
Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken
Interview: Bierderij Waterland is brouwerij en café in één
Achtergrond: de kracht van de wisseltap
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair
Interview: lunchcafé waar je kunt douchen
Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!
Gratis download: alles over de NVWA en de horeca
Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''
Interview: thee wordt steeds belangrijker
(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid
Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca
Interview: Robbert Roggenband
Marktverkenning: eetcafé heeft kansen
Eetcafés: warm welkom voor de gezelligheidseter
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!