Lezing en white paper over wetswijzigingen

30 oktober 2014 |
Lezing en white paper over wetswijzigingen<

De Wet werk en zekerheid gaat per 1 januari 2015 in werking. Voor werkgevers (en natuurlijk ook voor werknemers) gaat er
vanaf dat moment veel veranderen. Wat te denken van de proeftijd, het concurrentiebeding en de aanzegtermijn?

White paper
Maarten van Opijnen is advocaat en expert op het gebied van personeel. Hij publiceert deze week een white paper over het onderwerp op deze website. Houd de pagina dus goed in de gaten.

Presentatie
Op 3 november zal Maarten tijdens de makro Horecadag in Vianen meer vertellen over personeelskwesties in horecazaken. Wat gaat er mis en waar moet je op letten? Natuurlijk mag je hem dan ook een vraag stellen over jouw probleem.

Programma
12.00 – 12.45 Wil Leppers. Masterclass Kaas

13.10 – 13.30 Thijs Jacobs. Lunchroom Marktverkenning 2016. Waar liggen uw kansen?

13.40 – 14.00 Mark Tamsma. Uw loonkosten zijn te hoog!

14.10 – 14.20 Live interview met Joyce de Graas. Meer omzet met goed getraind personeel

14.20 – 14.40 Maarten van Opijnen. Contracten met uw personeel. Let op de kleine lettertjes

15.00 – 15.45 Wildleverancier Vogely Masterclass Wild

16.00 – 16.45 Wil Leppers Masterclass Kaas



Doorlopend programma op de afdelingen:

Demonstratie Rioba koffie:
Espresso: in 25 seconden de perfecte espresso, het afstellen van de molen, de basis bereidingstechnieken, uitleg over de verschillende bonen.

Opschuimen: Van schuim naar Microfoam, uitleg inschenktechniek

Felsgold: Uitleg over felsgold concept + proeven

Sweet Street: Sweet street gebak van topkwaliteit

Oesters: Oestercompanie met uitleg over verschillende soorten oesters, kweekmethoden, verschillende toepassingen en uiteraard een proeverij

Visfileren: Professionele demonstratie visfileren door Arie Kuijt

Paddenstoelen: Uitleg over de paddenstoelen en toepasbaarheden

Vleeswaren: Holland Best – proeverij gedroogde vleeswaren

Adresgegevens
De Makrovestiging in Vianen vind je aan de Edisonweg 4. Er is volop parkeergelegenheid.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Achtergronden
Gratis download: De CaféKrant, maart 2020

Coronavirus of niet, De CaféKrant blijft je op de hoogte houden van het laatste nieuws - voornamelijk online - maar biedt je prachtige interviews en achtergrondverhalen in de krant zelf. Voor degenen die vanwege de gedwongen sluiting even niets om handen hebben, is dit een uitgave om naar uit...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Coronacrisis
Verscherpte maatregelen. Wat betekent dit voor de horeca?

Het kabinet kondigde gisteravond verscherpte maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voorlopig blijven de eerder verkondigde maatregelen, waaronder sluiting van de horeca tot en met 6 april 2020, staan. Wanneer de horeca weer open mag is vooralsnog niet duidelijk. De...

Coronacrisis
Al ruim 3600 horecazaken nemen deel aan 'Help de Horeca' initiatief

Meer dan 3600 ondernemers hebben zich de afgelopen dagen aangemeld bij het initiatief ‘Help de Horeca’. Koninklijke Horeca Nederland startte het platform samen met vele (horeca)partners om horecaondernemers te ondersteunen in deze moeilijke periode. Vanaf vandaag kunnen gasten een waarde...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: