Fieldlab Cafés: ''We kunnen weer doen waar we goed in zijn''

Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

Deze café-eigenaar verkoopt nu tapasboxen, bierpakketten en chocolade

E-mailmarketing in de horeca: personalisatie is 'key'

Mens, Bedrijf & Visie: Sjuk Akkerman (ING)

Mens, Bedrijf & Visie: Mark Tamsma, horeca-adviseur en horeca-accountant

Coronacrisis: van cocktailkeizer naar koekjeskoning

Zo krijg je als horecaondernemer weer energie

Zes vrienden kochten een café: “Eerst goed isoleren en dan een uitbater zoeken”

''Op 16 maart gaat ons terras open als er geen versoepelingen komen''

Terras toch niet open: ''Er zou een onveilige situatie ontstaan''

"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een blikje cola drinken op het eigen terras, direct een boete

Een nieuw grand café openen in coronatijd, waarom niet?

Dit feestcafé in Zwolle verbouwt tijdens de lockdown: "Kansen zijn er genoeg"

Café Ons Plein overleeft dankzij crowdfunding: "Wat een warmte van al die mensen"

Let op: wijzigingen in de wetgeving voor de horeca

Interview: Café dicht? Dan maar een kringloopwinkel!

Het bewogen jaar van Dirk Beljaarts

Thijs Jacobs: mijn drie favoriete interviews van 2020

Horeca en digitale loyaliteit

De psychologie achter een goede website

Virtual brands & delivery only; data bepaalt

Horecamarketing op socials: influencers als spin in het web

Henk en Chrissie Westbroek: ''Jammer dat onze brouwer niet zo coulant is''

Een diephartig gesprek met de Venlose horecaondernemer John Keulartz

"Anderhalve meter afstand is in de horecakeuken lastig te realiseren"

Ton Heerts: ''De mensen durven nog niet naar de horeca''

Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

Dirk Beljaarts (KHN): "Na het gesprek met het OMT heb ik goede hoop dat de horeca weer open mag"

"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Eigenaresse strandpaviljoen zwaar getroffen door coronacrisis

Maggie Blue: All-day (and night) concept in Alphen aan den Rijn [video]

Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

Plantaardig eten en lekker bier: bij Oproer Brouwerij vind je het

Perron 22 Enschede: ''Horeca is hard werken, je moet er liefde voor hebben''

Interview: op bezoek bij het iconische Café Hoppe in Amsterdam

Interview: "Risico’s nemen met themafeesten leidt tot succes"

Op bezoek bij het Sportstad Café in Heerenveen: "Doe mij maar echt contact"

Café de Twee Wezen: ondernemen zonder ondernemersachtergrond

Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Interview Café d’Alderliefste, Bergen: ''Als kind stond ik al achter de toog''

Interview oprichters Social Deal: ''Van lege tafels naar meer winst''

Interview: Kijkje in de keuken van een succesvol eetcafé

Interview: Gebrouwen door Vrouwen BAR Amsterdam

In dit café tappen de gasten zelf

Interview: de mooiste strandtent van Nederland

Casper Reinders: "Dit is het ware verhaal achter Jimmy Woo"

Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?

Op pad met de inspecteur van de NVWA: "Jullie krijgen een waarschuwing"

''Sinas schenken we niet meer, dat is voorbij''

Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor restaurants"

Upselling in de horeca, zo pak je het aan

''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''

Interview: "Dit jazzcafé is een bedevaartsoord voor muzikanten"

Interview: ''In dit café is de beroemde rode ster van Heineken ontworpen''

Achtergrond: het imagoprobleem van de Videma

Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''

Interview: "We zijn ten prooi gevallen aan smaakvervlakking"

Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''

Interview Ruk en Pluk Amsterdam: "Verbouwen? En al die herinneringen dan?"

Als horecaondernemer onverzekerd zonder NEN 3140?

Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar

Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Interview: Bierderij Waterland is brouwerij en café in één

Interview Wim Cox "Ik hou van quick and dirty"

Interview: lunchcafé waar je kunt douchen

Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!

Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''

Interview: thee wordt steeds belangrijker

Kok op vakantie dankzij keukenmanagementsysteem

Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca

Routing: nadenken over elke centimeter

Exclusief interview Ad Schaap, De Beren: “Onze franchisenemers komen in een gespreid bedje terecht”

Coca-Cola geeft sneak preview in supersonisch lab

De strijd tussen KHN en de marktleiders

CityTrip Enschede: Interview 'Meisje'

Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 2: 'Over tien jaar is alles horeca'

Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 1: ‘Er zijn veel baanwisselingen in de horeca'

Interview: Stadsbar Mauritshuis van start in Groningen

Interview Jacqueline Terberg: De koningin van de Korenmarkt

Eigenaresse vrouwencafé Vivelavie stopt ermee 

Interview: Café Het Veulen, Den Bosch

Khalid Oubaha: 'Je moet oppassen dat je geen brandweerman wordt'

Op bezoek bij STOOM beer&food Nijmegen

'Bier is niet interessant meer om te verkopen'

Interview Erwin Storm, Nederlands Kampioenschap Biertappen: waar let de jury op?

Interview: Muziekcafé de Paap is een begrip

Interview: 'Juist als je populair bent, raak je het zo weer kwijt'

Aantal strandpaviljoens groeit gestaag verder

"De cafécrisis bestaat niet"

Interview: Frank Braam, Tapperie De Gats - Sittard

'Ambtenarij en ondernemerschap botsen weleens'

Mama Kelly en de Horecafabriek op Horecava

Interview: Brouwers moeten loyaliteit belonen!

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

Wees uniek met een industriële inrichting!

Cafés ten onder door idiote regeltjes

Voor jou: gratis editie De CaféKrant!

Tieners komen ladderzat de horeca in

"Ik heb een hekel aan dronken mensen"

Nieuw Street Food Festival Den Haag

Wil je meer weten over vis?

Ultieme beleving in koffiecorner

Lezing en white paper over wetswijzigingen

Masterclass kaas door Wil Leppers

Volledig programma Makro Horecadag Vianen

Personeel. Wat zijn je rechten?

Compleet programma Makro Horecadag bekend!

Masterclasses op Makro Horecadag

Makro Horecadag: nieuwe spreker bekend!

Personeel: faal-of succesfactor

Zoektocht naar grootste culinaire talent

Crowdfunding populair onder horeca

Accijns veel te hoog

Bier met espresso bij Talud9

Schiedammer wint weer ballentest

Nieuwste editie van De CaféKrant

Master Bartender Nederland is bekend

'Horeca is een roeping'

Interview Bernard Kuenen van Grand Café Silva Ducis in ’s-Hertogenbosch

De CaféKrant helpt met ondernemen

Gast wil niet betalen voor kraanwater

Interview: Wouter Verwer van Talud9 in Utrecht

Themamaand Horeca & Financiën

Schiedammer eet zeven gehaktballen

Interview: Robbert Roggenband

De CaféKrant is weer verschenen deze week!

Interview: Karin Mazereeuw, Schipperscafé ’t Ankertje in Enkhuizen

El Bajnouni is Master Bartender 2012

Bedrijfschap Horeca over nieuw programma

Finalisten Columbus Trofee tellen dagen af

Interview: Arnoud Pijpker, bierencafé De Heks in Deventer

Nederland zesde bij bartenderwedstrijd

Interview: René Keehnen

Interview: Oscar Oosterling

Interview jazzcafé Wakker: ''Wij zijn een kroeg-plus''

'Meedoen aan Mijn Tent is Top is overweldigend'

Strafste Café van Vlaanderen

Slapeloze nachten, maar ik kreeg mijn gelijk

Banken kritischer, maar financieringen komen wel gewoon rond

Café Van Velsen onderging grote metamorfose

Niet anders doen, maar anders zijn

Café de Beyerd in Breda: ''Bier is pure emotie''

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: