Let op: wijzigingen in de wetgeving voor de horeca
Interview: Café dicht? Dan maar een kringloopwinkel!
Het bewogen jaar van Dirk Beljaarts
Thijs Jacobs: mijn drie favoriete interviews van 2020
Horeca en digitale loyaliteit
De psychologie achter een goede website
Virtual brands & delivery only; data bepaalt
Horecamarketing op socials: influencers als spin in het web
Henk en Chrissie Westbroek: ''Jammer dat onze brouwer niet zo coulant is''
Een diephartig gesprek met de Venlose horecaondernemer John Keulartz
"Anderhalve meter afstand is in de horecakeuken lastig te realiseren"
Ton Heerts: ''De mensen durven nog niet naar de horeca''
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"
Dirk Beljaarts (KHN): "Na het gesprek met het OMT heb ik goede hoop dat de horeca weer open mag"
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"
Eigenaresse strandpaviljoen zwaar getroffen door coronacrisis
Maggie Blue: All-day (and night) concept in Alphen aan den Rijn [video]
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]
Plantaardig eten en lekker bier: bij Oproer Brouwerij vind je het
Perron 22 Enschede: ''Horeca is hard werken, je moet er liefde voor hebben''
Interview: op bezoek bij het iconische Café Hoppe in Amsterdam
Interview: "Risico’s nemen met themafeesten leidt tot succes"
Op bezoek bij het Sportstad Café in Heerenveen: "Doe mij maar echt contact"
Café de Twee Wezen: ondernemen zonder ondernemersachtergrond
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren
Interview Café d’Alderliefste, Bergen: ''Als kind stond ik al achter de toog''
Interview oprichters Social Deal: ''Van lege tafels naar meer winst''
Interview: Kijkje in de keuken van een succesvol eetcafé
Interview: Gebrouwen door Vrouwen BAR Amsterdam
In dit café tappen de gasten zelf
Interview: de mooiste strandtent van Nederland
Casper Reinders: "Dit is het ware verhaal achter Jimmy Woo"
Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?
Op pad met de inspecteur van de NVWA: "Jullie krijgen een waarschuwing"
''Sinas schenken we niet meer, dat is voorbij''
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor restaurants"
Upselling in de horeca, zo pak je het aan
''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''
Interview: "Dit jazzcafé is een bedevaartsoord voor muzikanten"
Interview: ''In dit café is de beroemde rode ster van Heineken ontworpen''
Achtergrond: het imagoprobleem van de Videma
Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''
Interview: "We zijn ten prooi gevallen aan smaakvervlakking"
Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''
Interview Ruk en Pluk Amsterdam: "Verbouwen? En al die herinneringen dan?"
Als horecaondernemer onverzekerd zonder NEN 3140?
Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar
Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken
Interview: Bierderij Waterland is brouwerij en café in één
Interview Wim Cox "Ik hou van quick and dirty"
Interview: lunchcafé waar je kunt douchen
Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!
Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''
Interview: thee wordt steeds belangrijker
Kok op vakantie dankzij keukenmanagementsysteem
Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca
Routing: nadenken over elke centimeter
Exclusief interview Ad Schaap, De Beren: “Onze franchisenemers komen in een gespreid bedje terecht”
Coca-Cola geeft sneak preview in supersonisch lab
De strijd tussen KHN en de marktleiders
CityTrip Enschede: Interview 'Meisje'
Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 2: 'Over tien jaar is alles horeca'
Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 1: ‘Er zijn veel baanwisselingen in de horeca'
Interview: Stadsbar Mauritshuis van start in Groningen
Interview Jacqueline Terberg: De koningin van de Korenmarkt
Eigenaresse vrouwencafé Vivelavie stopt ermee
Interview: Café Het Veulen, Den Bosch
Khalid Oubaha: 'Je moet oppassen dat je geen brandweerman wordt'
Op bezoek bij STOOM beer&food Nijmegen
'Bier is niet interessant meer om te verkopen'
Interview Erwin Storm, Nederlands Kampioenschap Biertappen: waar let de jury op?
Interview: Muziekcafé de Paap is een begrip
Interview: 'Juist als je populair bent, raak je het zo weer kwijt'
Aantal strandpaviljoens groeit gestaag verder
"De cafécrisis bestaat niet"
Mama Kelly en de Horecafabriek op Horecava
Interview: Brouwers moeten loyaliteit belonen!
Interview Erik Stroink, BBB Maastricht
Wees uniek met een industriële inrichting!
Cafés ten onder door idiote regeltjes
Voor jou: gratis editie De CaféKrant!
Tieners komen ladderzat de horeca in
"Ik heb een hekel aan dronken mensen"
Nieuw Street Food Festival Den Haag
Wil je meer weten over vis?
Ultieme beleving in koffiecorner
Lezing en white paper over wetswijzigingen
Masterclass kaas door Wil Leppers
Volledig programma Makro Horecadag Vianen
Personeel. Wat zijn je rechten?
Compleet programma Makro Horecadag bekend!
Masterclasses op Makro Horecadag
Makro Horecadag: nieuwe spreker bekend!
Personeel: faal-of succesfactor
Zoektocht naar grootste culinaire talent
Crowdfunding populair onder horeca
Accijns veel te hoog
Bier met espresso bij Talud9
Schiedammer wint weer ballentest
Nieuwste editie van De CaféKrant
Master Bartender Nederland is bekend
'Horeca is een roeping'
De CaféKrant helpt met ondernemen
Gast wil niet betalen voor kraanwater
Themamaand Horeca & Financiën
Schiedammer eet zeven gehaktballen
De CaféKrant is weer verschenen deze week!
El Bajnouni is Master Bartender 2012
Bedrijfschap Horeca over nieuw programma
Finalisten Columbus Trofee tellen dagen af
Interview: Arnoud Pijpker
Nederland zesde bij bartenderwedstrijd
Interview: René Keehnen
Interview: Oscar Oosterling
'Meedoen aan Mijn Tent is Top is overweldigend'
Strafste Café van Vlaanderen
Banken kritischer, maar financieringen komen wel gewoon rond
Niet anders doen, maar anders zijn
Café de Beyerd in Breda: ''Bier is pure emotie''
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!