Vanwege corona zijn dit de 10 foodtrends voor 2021
Makro staakt tijdelijke verkoop niet-food gerelateerde non-food
Foodtrends van 2020: alcoholvrije drankjes, vleesvervangers en zelfgemaakte pasta
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland
De nieuwe high tea ervaring op een bijzondere plek
Voedselverspilling in horeca kan 50 procent minder
Interview: Kijkje in de keuken van een succesvol eetcafé
De culinaire trends van het moment
Prijs voeding fors gestegen, vooral vlees en vis veel duurder
In een handomdraai een heerlijke stoofmaaltijd presenteren
Food Trends 2019: we checkten onze glazen bol!
Bewerkt eten oorzaak van gezondheidsproblematiek?
Winnaars Amsterdam Food Pitch bekend
Engelsen massaal aan de kalkoen tijdens Pasen
5 food trends die je binnenkort overal ziet
Foodhallen ook naar Rotterdam
Gezonder eten stijgt meer in prijs dan ongezonder eten
Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 1: ‘Er zijn veel baanwisselingen in de horeca'
Sligro Food Group behaalt 2.696 miljoen euro omzet in 2017
Wat komt er in de Arnhemse Korenbeurs?
Dit zijn de foodtrends voor 2018 volgens Waitrose
Zo betaalt een keukeninvestering zich terug
Interview: Stadsbar Mauritshuis van start in Groningen
Omzet horeca stijgt bijna 2 procent in tweede kwartaal
Driekwart van de Nederlanders gelooft dat suiker verslavend is
Hanos opent vestiging in Maastricht
Onderzoek: bijna de helft van het aantal foodfestivals is nieuw
App helpt Amsterdamse horeca in strijd tegen voedselverspilling
Grootste haringparty van Nederland op 16 juni
Voedselverspilling in Nederland neemt nauwelijks af
Aangepaste menu's alleen maar op doktersrecept in Iers restaurant
Horecahotspot: Bierfabriek Almere is geopend
Wiedewietsaus van Ter Marsch daadwerkelijk in productie
Deli XL verandert naam in Bidfood
Op bezoek bij STOOM beer&food Nijmegen
Lepeltje Lepeltje breidt uit naar acht steden
Dit zijn de food trends volgens Google
De Twentsche Foodhal zoekt ondernemers
Voedseltop: Nederland koploper gezonde en duurzame voeding
Diervriendelijke rookworst voor de horeca
Begin het jaar goed met de lekkerste recepten
Cursus stressvrij kerstdiner door Hotelschool The Hague
Dunkin' Donuts opent eerste vestiging in Nederland in 2017
La Place opent vernieuwd restaurant in Eindhoven
Omroep MAX onderzoekt thuisbezorgmaaltijden
'Gouden Gard 2016' naar Lotte van De Patissier
Q-Point wint de Food Valley Award 2016
Internationale trend: Mexican lunch
Verdienen met de keuken
Lebo Kaas bestaat 25 jaar
Deli XL opent nieuwste Foodyard in Amsterdam
Resultaten uit studie over F&B-sector gepubliceerd
Tweede editie cultureel voedselfestival Food-y-Fort Rijnauwen
Nettowinst Sligro Food Group neemt toe
‘Reconnect to nature’ centrale thema bij nieuw restaurant & bar Bistronoom Woerden
Waar staat het beste strandpaviljoen van Nederland?
Actie: Ontvang een GRATIS HOTPOT van Unox!
Voorzorgsmaatregelen mosselen en oesters Oosterschelde
Verhoog je omzet door aanbod van snacks
Ontdek de 7 theedrinktrends
Festival DORST trekt ruim 12.500 bezoekers
Opening restaurant en foodbar in Muiderberg
Gasten bestellen bij Burger King via Facebook
Nieuwe horecazaak opent in Rotterdam
Ralph van Dongen wint The Ultimate Bite
Nederlands Bierproeffestival groot succes
Ook Ter Marsch & Co Amsterdam heeft beste burger
Franchise steeds groter binnen de horeca
Haagse koffiebar lanceert picknickbox
Duits alcoholvrij bier bevat toch alcohol
Eerste glutenvrije foodfestival is een feit
Britse fastfoodketen opent zaak op Schiphol
Horeca grote stijger in aantal contactloze betalingen
McDonald's lanceert interactieve placemats
Grootse aanpak Nederlands Bierproeffestival
New York Times gaat eten bezorgen
Favoriete 'food-bestemmingen' van Nederlanders
Vista restaurant en food bar opent deuren
KFC en Pizza Hut in Chinese handen?
McDonald's breidt tafelbediening verder uit
Starbucks lanceert megazaak in New York
Broodje Unox biedt de horeca omzetkansen
ING: Omzet horeca groeit in 2016 drie procent
Worden sushihamburgers een nieuwe trend?
Café Ter Marsch opent deuren
Turks franchiseconcept komt naar Utrecht
BBB Maastricht komt met nieuw concept
Bijna 8.000 bezoekers Horeca & Food Inspiratie Venray
Festival DORST trekt langs enkele steden
Eerste Popsicle Bar in Nederland
Inventaris La Place onder de virtuele hamer
Ter Marsch & Co opent in NH Carlton
Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg
Rabobank: horeca verliest grip op consument
Nieuw foodtruckfestival: Yummya
Bijzonder: biertje gemaakt van oud brood
Chef Moshik Roth maakt broodje voor Shell
Londens restaurant serveert alleen desserts
Foodfestival Lepeltje Lepeltje breidt uit
Nieuw restaurant met dutch food concept
McDonald's reageert op campagne Wakker Dier
Yada Yada Zaandam opent in april
Makro gaat nieuwe koers varen
Doe mee aan 'The Ultimate Bite'
Sligro neemt Java Foodservice over
KFC wil meer restaurants openen
Burger King heeft nieuwe eigenaar
Kunstenaars creëren bier- en kunstparadijs
Beste Cocktailbar van Nederland staat in Rotterdam
Onderzoek: horeca investeert meer in 2015
Amsterdamse ijssalon wordt burgerbar
Croque Madame
McDonald's bedient aan tafel
Op bezoek bij Amicitia Food Village, Amersfoort
Onafhankelijke horeca beter beoordeeld
Makro richt zich meer op horecaondernemers
Chinese horecaondernemers en KHN werken samen
Encore Bar & Grill opent deuren in Rotterdam
Foodbranche loopt digitaal achter
De Horeca 100 van 2015
Amicitia Food Village opent deuren
McDonald's test biometrische kassa's
Brussel checkt belastingdeals McDonald's
Overname Burger King en La Place op stations
Suicide Club meest vernieuwende horecaconcept
Nominaties Horecava Innovation Awards bekend
Nieuwe foodcourt: Yada Yada Market
La Place wil internationaal uitbreiden
Dit zijn de perfecte hoeveelheden wijn
La Place presenteert nieuwe gerechten
Nieuw event: Hartelijk Horeca
PostNL focust op foodbezorging
Prijswinnend restaurant failliet
McDonald's vernieuwt volop (video)
Omzet McDonald's in VS gestegen
Nieuwe horecaconcepten op Utrecht CS
Restaurant zonder personeel in Amsterdam
Alpro speciaal voor professionals
McDonalds China lanceert grijze burger
GIN Neo Bistro & Wines opent deuren
Franse cuisine in Amerikaanse huiskamers
De horeca in 2016
Nieuw restaurant in Maastricht
Vernieuwde Makro's in Breda en Groningen
Nieuw hospitality-beursconcept: Welcome
Horeca Vlaanderen start No Food To Waste
Food Inspiration Days: 19 & 20 oktober
Eerste paal voor Vista restaurant & food bar
De Pier maakt programmering bekend
Baba Rafi in Alkmaar is geopend
Gastvrij Rotterdam in beeld
Altijd verse kreeft met de Kreeft Express
Albert Heijn organiseert eigen foodfestival
Gemeenten weten het niet meer
Interview Erik Stroink, BBB Maastricht
Interactie met kok via livestream La Place
Maaltijdbezorger Hungry actief in Nederland
SVH en Foodstep gaan samenwerken
Coffee Award voor Doppio Espresso?
FoodFest: Verse oesters voor Sergio Herman
Foodyard gaat on tour
Restaurant serveert eten zonder personeel
IKEA zoekt topchef voor nieuw gerecht
Wijnproeven met topsommelier
Aziatische formule Enoki op Utrecht Centraal
Komen fastfoodketens VS naar Nederland?
Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!
La Place komt met wijnbar en avondhoreca
Sergio Herman organiseert Foodfest
Tweede EXKi opent op Amsterdam Centraal
Roze burger bij KFC China
Nieuwe foodbar opent deuren in Rotterdam
Ondernemers benedendek Pier van start
Recordomzet voor Domino's
Derde La Place in Duitsland
Deze horecaondernemers staan op De Pier
'Google investeert fors in burgerfabrikant'
550.000 leden voor La Place Extra's
Gezond menu redding McDonald's?
Nieuwe Starbucks in AMC
De Pier vanaf zaterdag open
De Pier in zee met Grolsch
Wie heeft de beste koffie in Rotterdam?
Meer omzet door theebeleving (VIDEO)
Beste Strandpaviljoen van Nederland 2015
Gratis de lekkerste thee proeven
Multifunctionele Haagse hotspot geopend
McDonald's vergroot Quarter Pounder
Culinair centrum World of Food opent deuren
Driegangenmenu bij muziekfestival
Interview Wester Paviljoen, Rotterdam
Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam
Zeeuwse horeca smacht naar koks
McDonald's lanceert de Etenweter
Nieuw: Hellmann's Burger Route (video)
Den Blijker presenteert nieuw kookboek
Ook in Amsterdam: Food Truck Festival
McDonalds zoekt franchisers in Nederland
Columbus Trophy terug naar vakbeurs BBB
Jonge ondernemers winnen 2 jaar gratis huur
Superfood? Brainfood!
NS stopt exploitatie Burger King
Nieuw: Streetfood app
Get your kicks on Route 66
Nieuw: Burger King Parfum
Minimaal een miljoen euro omzet per jaar
Nieuwe exotische food hall in Amsterdam
Nieuwe horeca op Amsterdam CS
Fries Food Festival op komst
Nieuwe foodtrend uit Japan: Kawaii
Superfood uit Peru
Onrust V&D remt uitbreiding La Place
Gratis proefpakket van Maître Olivier
Bier is goed voor de hersenen
Columbus Trofee voor Zweedse innovatie
Zaak verkoopt hamburger voor 35 cent
IBM's Watson wint Horecava Innovation Award
10 culinaire trends voor 2015
McDonald's lanceert nieuwe restaurants
Vlaanderen 20% duurder dan Nederland
Kleinere porties bij McDonald's Japan
SVO behaalt goede waardering
Nieuw Street Food Festival Den Haag
SVO organiseert wedstrijden Horecava
Meer plantaardige producten in horeca
Doppio Espresso beste van West-Europa
Pop-up soja & coffee bar
De beste wine bar van 2014 is...
Nominaties Horecava Innovation Award bekend
Focus op kinderen en ouders
Bah, regels...
Nieuwe voorzitter college van bestuur SVO
Warme temperaturen stimulans voor horeca
Eerste VegFest in Amsterdam
Imposante visafdeling in Vianen
Ondernemers tegen restaurant Neudeflat
13.169 bezoekers BBB en Folie Culinaire
Nieuw horecaconcept op Schiphol
Topgastronomie op Folie Culinaire
Storytelling op de 60e BBB
BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar
Damn Food Waste in Zwolle
Kandidaten Columbus Trophy bekend
Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam
22 t/m 24 september: Gastvrij Rotterdam
Inschrijving Horecava Innovation Award
Wéér twee Beren eetcafés erbij!
Voordringen kost Obama veel geld
Beste Bagels & Beans-barista
Gratis lunch tegen voedselverspilling
Oranjefans zorgen voor troep in horeca
100 miljoen voor Belgische horeca?
30 procent meer omzet tijdens WK
Oudste cocktailbar van Amsterdam
Franchise in horeca stijgt
Horeca moet zich onderscheiden
Minder verspilling in de keuken
Paasbier met chocolade. Hips!
Gemarineerd vlees gezonder op BBQ
Cocktailtrends: durf te mixen
Doorstart Kruidenier in Meppel
UPDATE: Kruidenier Foodservices
Weg met afval en verspilling
Horecanota Rotterdam onder de loep
Gaat u ondernemen in 'foodwalhalla'?
Zacht weer doet horeca goed
Sligro rolt horecagroothandel 3.0 uit
Van Hessen doet het weer...in 2014
Sligro neemt Deli XL Sluis over
Winnaars van Innovation Award 2014
Horeca moet inspelen op bewuste gast
Sligro neemt groothandel in horeca over
Jaaromzet Sligro 1,5% hoger
Ethnic Foods Europe op Horecava
Dit zijn de kanshebbers op een Horecava Innovation Award 2014
Vrouw oordeelt strenger over horeca
Food: hot or not in 2014
Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef
Weer verwarring kwartaalomzet horeca
Inspiratie voor Horeca in Gorinchem
Vegetarische bal bijna beste gehaktbal
GRATIS vleesglace van Knorr
Lovende reacties voor Gastvrij R'dam
Restaurantgast eet bord niet leeg
Rondje Horeca voor Makro
Nieuw horecanetwerk LAG op BBB
Wijnkennis opdoen op de BBB
Beeldimpressie Deli XL
Deli XL klaar voor Foodservice Fair
Meer omzet en winst bij Sligro
Mooie bieren op Botermarkt Bierfestival
Eerste vaatje haring 2013: 66.550 euro
Unilever zet in op duurzame groei
Uitslag Nationale Open-Wijncompetitie
FSIN: horecacijfers CBS te rooskleurig
App voor culinair publiek
Starten met to go? Leer van HMSHost!
Spaar nu bij Sligro voor leuke extra's
De stressboog van luchtvaartreizigers
Meer gasten horeca op Koninginnedag
Europa kritisch over toilethygiëne
Cocktail- en wijnkennis bij Spark
Horeca in 2013 niet beter
Horeca Inspiratie 18, 19 & 20 maart
Het succes van de foodtruck
Horeca draait 1,5 procent meer omzet
Nieuwe bubbeltrend uit Duitsland
Kwekkeboom krijgt extreme makeover
Afzetmarkt van groothandels verandert
Digitaal leren over hulpbehoevendheid
Horecava 2013 in beeld (6)
Horecava reikt innovatie-awards uit
Zuinige gast vraagt om creatieve horeca
Efteling en New York pizza gaan gezond
Omzet van Sligro stijgt
Zwolle wil meer en betere horeca
Groothandel VerServer failliet verklaard
Joke zegt Horecava vaarwel!
Kanshebbers Innovation Award bekend
Bieze Biologisch: lekker en puur!
Deli XL meest transparante foodservice
Sligro neemt onderdeel Van Oers over
Volop inspiratie voor de foodbranche
Impressie Food Inspiration Days 2012
Jamie Oliver test bieren in België
PJZ Zintuigen doen het werk
Eten buiten huis hoort bij levenswijze
Impressie beurs Deli XL
De Worst Day of The Year
Horeca Relatiedagen Hardenberg
Panesco wordt PANESCOFOOD.COM
Deli XL zoekt aansluiting bij Maxxam
Beste bitterbal bij Café Luxembourg
Nettowinst Sligro onderuit
Café Rembrandt wint FAB-award
Duvivier maakt nieuwe versie Black Russian
Horeca scoort dikke voldoendes
Wedstrijd om beste soepmaker van Benelux
Impressie horecavakbeurs BBB 2012
Duurzaam initiatief op BBB
Wat is er te doen op de BBB?
Volop leveranciers op de BBB
In beeld: van de beursvoer (3)
Restaurants worden dit jaar prijsstunters
FSIN: horeca blijft onder druk staan
IceFondue wint Innovation Award
Meer omzet voor Sligro
Nu ook snacks voor JongFood
Proef de tentoonstelling
Tweede keer Food Film Festival
Overnames in sauzenland
Gebruik convenienceproducten daalt
Start inschrijving Horecava Innovation Award
CEO Schultz over gevecht Starbucks
Horecagast zoekt goedkope alternatieven
Bier proeven op HORECA 2011
Ga mee naar New York!
Trend: huisgemaakte convenience
Sligro ziet winst stijgen
HMSHost Schiphol over op fairtrade koffie
Pierre Wind laat mensen naar fruit 'snacken'
Hoofdgerecht gemiddeld 10 procent duurder
Gezicht Heart Attack Grill (261 kg) overleden
Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF
Horecava 2011 in beeld
Akoestische Zaken wint innovatieprijs
Sligro draait 28 miljoen meer omzet
Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava
Meer kerstreserveringen voor de horeca
Overtredingen Amsterdamse horecazaken
Unilever kookt met sterren
Smaak centraal tijdens Foodservice Fair
'Omzet horeca pas volgend jaar positief'
Eten in de kantine is flink duurder
Winnaars puzzel ontvangen worstenwarmers
Op safari met Deli XL
Vermaire wint Dilmah NK Thee Sommelier
Deli XL wil duurzame toekomst
Bezoekersverslag Horecava 2010
Paneldiscussie in Studio DE: 'Creëer koffie en theemomenten'
Duurzaamheid sleutelwoord op Horecava 2010
Van Der Grinten: 'Veel duurzame initiatieven in de horeca'
Foodservice ziet omzet flink dalen
Nieuwe non-food webwinkel voor horeca
Nieuwe culinaire hotspot: Wereldmuseum Rotterdam
Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs
Vernieuwd opleidingstraject gestart bij Horeca Schiphol
Levens lanceert nieuwe ovenlijn
Nationale Soepdag op 16 oktober tegen kindersterfte
BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan
Rose van Asten wint opnieuw Cuptasting Championship
Jubilerend Heinz introduceert programma voor horeca
Impuls voor Britse pubs: schooljeugd
Ambachtelijk bier van Brouwerij De Leckere
Mosselseizoen feestelijk geopend in Blokzijl
Digitale marktplaats voor de horeca
Duurzaamheid in horeca loont
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!