Interview: Kijkje in de keuken van een succesvol eetcafé

De culinaire trends van het moment 

Prijs voeding fors gestegen, vooral vlees en vis veel duurder

In een handomdraai een heerlijke stoofmaaltijd presenteren

Food Trends 2019: we checkten onze glazen bol!

Bewerkt eten oorzaak van gezondheidsproblematiek?

Winnaars Amsterdam Food Pitch bekend

Engelsen massaal aan de kalkoen tijdens Pasen

5 food trends die je binnenkort overal ziet

Foodhallen ook naar Rotterdam

Gezonder eten stijgt meer in prijs dan ongezonder eten

Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 1: ‘Er zijn veel baanwisselingen in de horeca'

Sligro Food Group behaalt 2.696 miljoen euro omzet in 2017

Wat komt er in de Arnhemse Korenbeurs?

Dit zijn de foodtrends voor 2018 volgens Waitrose

Zo betaalt een keukeninvestering zich terug

Interview: Stadsbar Mauritshuis van start in Groningen

Omzet horeca stijgt bijna 2 procent in tweede kwartaal

Driekwart van de Nederlanders gelooft dat suiker verslavend is

Hanos opent vestiging in Maastricht

Onderzoek: bijna de helft van het aantal foodfestivals is nieuw

App helpt Amsterdamse horeca in strijd tegen voedselverspilling

Grootste haringparty van Nederland op 16 juni

Voedselverspilling in Nederland neemt nauwelijks af

Aangepaste menu's alleen maar op doktersrecept in Iers restaurant

Horecahotspot: Bierfabriek Almere is geopend

Wiedewietsaus van Ter Marsch daadwerkelijk in productie

Deli XL verandert naam in Bidfood

Op bezoek bij STOOM beer&food Nijmegen

Lepeltje Lepeltje breidt uit naar acht steden

Dit zijn de food trends volgens Google

De Twentsche Foodhal zoekt ondernemers

Voedseltop: Nederland koploper gezonde en duurzame voeding

Diervriendelijke rookworst voor de horeca

Begin het jaar goed met de lekkerste recepten

Cursus stressvrij kerstdiner door Hotelschool The Hague

Dunkin' Donuts opent eerste vestiging in Nederland in 2017

La Place opent vernieuwd restaurant in Eindhoven

Omroep MAX onderzoekt thuisbezorgmaaltijden

'Gouden Gard 2016' naar Lotte van De Patissier

Q-Point wint de Food Valley Award 2016

Internationale trend: Mexican lunch

Verdienen met de keuken

Lebo Kaas bestaat 25 jaar

Deli XL opent nieuwste Foodyard in Amsterdam

Resultaten uit studie over F&B-sector gepubliceerd

Tweede editie cultureel voedselfestival Food-y-Fort Rijnauwen

Nettowinst Sligro Food Group neemt toe

‘Reconnect to nature’ centrale thema bij nieuw restaurant & bar Bistronoom Woerden

Waar staat het beste strandpaviljoen van Nederland?

Actie: Ontvang een GRATIS HOTPOT van Unox!

Voorzorgsmaatregelen mosselen en oesters Oosterschelde

Verhoog je omzet door aanbod van snacks

Ontdek de 7 theedrinktrends

Festival DORST trekt ruim 12.500 bezoekers

Opening restaurant en foodbar in Muiderberg

Gasten bestellen bij Burger King via Facebook

Nieuwe horecazaak opent in Rotterdam

Ralph van Dongen wint The Ultimate Bite

Nederlands Bierproeffestival groot succes

Ook Ter Marsch & Co Amsterdam heeft beste burger

Franchise steeds groter binnen de horeca

Haagse koffiebar lanceert picknickbox

Duits alcoholvrij bier bevat toch alcohol

Eerste glutenvrije foodfestival is een feit

Britse fastfoodketen opent zaak op Schiphol

Horeca grote stijger in aantal contactloze betalingen

McDonald's lanceert interactieve placemats

Grootse aanpak Nederlands Bierproeffestival

New York Times gaat eten bezorgen

Favoriete 'food-bestemmingen' van Nederlanders

Vista restaurant en food bar opent deuren

KFC en Pizza Hut in Chinese handen?

McDonald's breidt tafelbediening verder uit

Starbucks lanceert megazaak in New York

Broodje Unox biedt de horeca omzetkansen

ING: Omzet horeca groeit in 2016 drie procent

Worden sushihamburgers een nieuwe trend?

Café Ter Marsch opent deuren

Turks franchiseconcept komt naar Utrecht

BBB Maastricht komt met nieuw concept

Bijna 8.000 bezoekers Horeca & Food Inspiratie Venray

Festival DORST trekt langs enkele steden

Eerste Popsicle Bar in Nederland

Inventaris La Place onder de virtuele hamer

Ter Marsch & Co opent in NH Carlton

Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg

Rabobank: horeca verliest grip op consument

Nieuw foodtruckfestival: Yummya

Bijzonder: biertje gemaakt van oud brood

Chef Moshik Roth maakt broodje voor Shell

Londens restaurant serveert alleen desserts

Foodfestival Lepeltje Lepeltje breidt uit

Nieuw restaurant met dutch food concept

McDonald's reageert op campagne Wakker Dier

Yada Yada Zaandam opent in april

Makro gaat nieuwe koers varen

Doe mee aan 'The Ultimate Bite'

Sligro neemt Java Foodservice over

KFC wil meer restaurants openen

Burger King heeft nieuwe eigenaar

Kunstenaars creëren bier- en kunstparadijs

Beste Cocktailbar van Nederland staat in Rotterdam

Onderzoek: horeca investeert meer in 2015

Amsterdamse ijssalon wordt burgerbar

Croque Madame

McDonald's bedient aan tafel

Op bezoek bij Amicitia Food Village, Amersfoort

Onafhankelijke horeca beter beoordeeld

Makro richt zich meer op horecaondernemers

Chinese horecaondernemers en KHN werken samen

Encore Bar & Grill opent deuren in Rotterdam

Bouzy is de beste wine bar van Nederland

Foodbranche loopt digitaal achter

De Horeca 100 van 2015

Amicitia Food Village opent deuren

McDonald's test biometrische kassa's

Brussel checkt belastingdeals McDonald's

Overname Burger King en La Place op stations

Suicide Club meest vernieuwende horecaconcept

Nominaties Horecava Innovation Awards bekend

Nieuwe foodcourt: Yada Yada Market

La Place wil internationaal uitbreiden

Dit zijn de perfecte hoeveelheden wijn

La Place presenteert nieuwe gerechten

Nieuw event: Hartelijk Horeca

PostNL focust op foodbezorging

Prijswinnend restaurant failliet

McDonald's vernieuwt volop (video)

Omzet McDonald's in VS gestegen

Nieuwe horecaconcepten op Utrecht CS

Restaurant zonder personeel in Amsterdam

Alpro speciaal voor professionals

McDonalds China lanceert grijze burger

GIN Neo Bistro & Wines opent deuren

Franse cuisine in Amerikaanse huiskamers

De horeca in 2016

Nieuw restaurant in Maastricht

Vernieuwde Makro's in Breda en Groningen

Nieuw hospitality-beursconcept: Welcome

Horeca Vlaanderen start No Food To Waste

Food Inspiration Days: 19 & 20 oktober

Eerste paal voor Vista restaurant & food bar

De Pier maakt programmering bekend

Baba Rafi in Alkmaar is geopend

Nieuwe horecazaak in Den Haag geopend

Gastvrij Rotterdam in beeld

Altijd verse kreeft met de Kreeft Express

Albert Heijn organiseert eigen foodfestival

Gemeenten weten het niet meer

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

Interactie met kok via livestream La Place

Maaltijdbezorger Hungry actief in Nederland

SVH en Foodstep gaan samenwerken

Coffee Award voor Doppio Espresso?

FoodFest: Verse oesters voor Sergio Herman

Foodyard gaat on tour

Restaurant serveert eten zonder personeel

IKEA zoekt topchef voor nieuw gerecht

Wijnproeven met topsommelier

Aziatische formule Enoki op Utrecht Centraal

Komen fastfoodketens VS naar Nederland?

Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!

La Place komt met wijnbar en avondhoreca

Sergio Herman organiseert Foodfest

Tweede EXKi opent op Amsterdam Centraal

Roze burger bij KFC China

Nieuwe foodbar opent deuren in Rotterdam

Ondernemers benedendek Pier van start

Recordomzet voor Domino's

Derde La Place in Duitsland

Deze horecaondernemers staan op De Pier

'Google investeert fors in burgerfabrikant'

550.000 leden voor La Place Extra's

Gezond menu redding McDonald's?

Nieuwe Starbucks in AMC

De Pier vanaf zaterdag open

De Pier in zee met Grolsch

Wie heeft de beste koffie in Rotterdam?

Meer omzet door theebeleving (VIDEO)

Beste Strandpaviljoen van Nederland 2015

Gratis de lekkerste thee proeven

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

McDonald's vergroot Quarter Pounder

Culinair centrum World of Food opent deuren

Driegangenmenu bij muziekfestival

Interview Wester Paviljoen, Rotterdam

Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Zeeuwse horeca smacht naar koks

McDonald's lanceert de Etenweter

Nieuw: Hellmann's Burger Route (video)

Den Blijker presenteert nieuw kookboek

Ook in Amsterdam: Food Truck Festival

McDonalds zoekt franchisers in Nederland

Columbus Trophy terug naar vakbeurs BBB

Jonge ondernemers winnen 2 jaar gratis huur

Superfood? Brainfood!

NS stopt exploitatie Burger King

Nieuw: Streetfood app

Get your kicks on Route 66

Nieuw: Burger King Parfum

Minimaal een miljoen euro omzet per jaar

Nieuwe exotische food hall in Amsterdam

Nieuwe horeca op Amsterdam CS

Fries Food Festival op komst

Nieuwe foodtrend uit Japan: Kawaii

Superfood uit Peru

Onrust V&D remt uitbreiding La Place

Gratis proefpakket van Maître Olivier

Bier is goed voor de hersenen

Columbus Trofee voor Zweedse innovatie

Zaak verkoopt hamburger voor 35 cent

IBM's Watson wint Horecava Innovation Award

10 culinaire trends voor 2015

McDonald's lanceert nieuwe restaurants

Vlaanderen 20% duurder dan Nederland

Kleinere porties bij McDonald's Japan

SVO behaalt goede waardering

Nieuw Street Food Festival Den Haag

SVO organiseert wedstrijden Horecava

Meer plantaardige producten in horeca

Doppio Espresso beste van West-Europa

Pop-up soja & coffee bar

De beste wine bar van 2014 is...

Nominaties Horecava Innovation Award bekend

Focus op kinderen en ouders

Bah, regels...

Nieuwe voorzitter college van bestuur SVO

Warme temperaturen stimulans voor horeca

Eerste VegFest in Amsterdam

Imposante visafdeling in Vianen

Ondernemers tegen restaurant Neudeflat

13.169 bezoekers BBB en Folie Culinaire

Nieuw horecaconcept op Schiphol

Topgastronomie op Folie Culinaire

Storytelling op de 60e BBB

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Damn Food Waste in Zwolle

Kandidaten Columbus Trophy bekend

Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam

22 t/m 24 september: Gastvrij Rotterdam

Inschrijving Horecava Innovation Award

Wéér twee Beren eetcafés erbij!

Voordringen kost Obama veel geld

Beste Bagels & Beans-barista

Gratis lunch tegen voedselverspilling

Oranjefans zorgen voor troep in horeca

100 miljoen voor Belgische horeca?

30 procent meer omzet tijdens WK

Oudste cocktailbar van Amsterdam

Franchise in horeca stijgt

Horeca moet zich onderscheiden

Minder verspilling in de keuken

Paasbier met chocolade. Hips!

Gemarineerd vlees gezonder op BBQ

Cocktailtrends: durf te mixen

Doorstart Kruidenier in Meppel

UPDATE: Kruidenier Foodservices

Weg met afval en verspilling

Horecanota Rotterdam onder de loep

Gaat u ondernemen in 'foodwalhalla'?

Zacht weer doet horeca goed

Sligro rolt horecagroothandel 3.0 uit

Van Hessen doet het weer...in 2014

Sligro neemt Deli XL Sluis over

Winnaars van Innovation Award 2014

Horeca moet inspelen op bewuste gast

Sligro neemt groothandel in horeca over

Jaaromzet Sligro 1,5% hoger

Ethnic Foods Europe op Horecava

Dit zijn de kanshebbers op een Horecava Innovation Award 2014

Vrouw oordeelt strenger over horeca

Food: hot or not in 2014

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Weer verwarring kwartaalomzet horeca

Inspiratie voor Horeca in Gorinchem

Vegetarische bal bijna beste gehaktbal

GRATIS vleesglace van Knorr

Lovende reacties voor Gastvrij R'dam

Restaurantgast eet bord niet leeg

Rondje Horeca voor Makro

Nieuw horecanetwerk LAG op BBB

Wijnkennis opdoen op de BBB

Beeldimpressie Deli XL

Deli XL klaar voor Foodservice Fair

Meer omzet en winst bij Sligro

Mooie bieren op Botermarkt Bierfestival

Eerste vaatje haring 2013: 66.550 euro

Unilever zet in op duurzame groei

Uitslag Nationale Open-Wijncompetitie

FSIN: horecacijfers CBS te rooskleurig

App voor culinair publiek

Starten met to go? Leer van HMSHost!

Spaar nu bij Sligro voor leuke extra's

De stressboog van luchtvaartreizigers

Meer gasten horeca op Koninginnedag

Europa kritisch over toilethygiëne

Cocktail- en wijnkennis bij Spark

Horeca in 2013 niet beter

Horeca Inspiratie 18, 19 & 20 maart

Het succes van de foodtruck

Horeca draait 1,5 procent meer omzet

Nieuwe bubbeltrend uit Duitsland

Kwekkeboom krijgt extreme makeover

Afzetmarkt van groothandels verandert

Digitaal leren over hulpbehoevendheid

Horecava 2013 in beeld (6)

Horecava reikt innovatie-awards uit

Zuinige gast vraagt om creatieve horeca

Efteling en New York pizza gaan gezond

Omzet van Sligro stijgt

Zwolle wil meer en betere horeca

Groothandel VerServer failliet verklaard

Joke zegt Horecava vaarwel!

Kanshebbers Innovation Award bekend

Bieze Biologisch: lekker en puur!

Deli XL meest transparante foodservice

Sligro neemt onderdeel Van Oers over

Volop inspiratie voor de foodbranche

Impressie Food Inspiration Days 2012

Jamie Oliver test bieren in België

PJZ Zintuigen doen het werk

Eten buiten huis hoort bij levenswijze

Impressie beurs Deli XL

De Worst Day of The Year

Horeca Relatiedagen Hardenberg

Panesco wordt PANESCOFOOD.COM

Deli XL zoekt aansluiting bij Maxxam

Beste bitterbal bij Café Luxembourg

Nettowinst Sligro onderuit

Café Rembrandt wint FAB-award

Duvivier maakt nieuwe versie Black Russian

Horeca scoort dikke voldoendes

Wedstrijd om beste soepmaker van Benelux

Impressie horecavakbeurs BBB 2012

Duurzaam initiatief op BBB

Wat is er te doen op de BBB?

Volop leveranciers op de BBB

In beeld: van de beursvoer (3)

Restaurants worden dit jaar prijsstunters

FSIN: horeca blijft onder druk staan

IceFondue wint Innovation Award

Meer omzet voor Sligro

Nu ook snacks voor JongFood

Proef de tentoonstelling

Tweede keer Food Film Festival

Overnames in sauzenland

Gebruik convenienceproducten daalt

Start inschrijving Horecava Innovation Award

CEO Schultz over gevecht Starbucks

Horecagast zoekt goedkope alternatieven

Bier proeven op HORECA 2011

Ga mee naar New York!

Trend: huisgemaakte convenience

Sligro ziet winst stijgen

HMSHost Schiphol over op fairtrade koffie

Pierre Wind laat mensen naar fruit 'snacken'

Hoofdgerecht gemiddeld 10 procent duurder

Gezicht Heart Attack Grill (261 kg) overleden

Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF

Horecava 2011 in beeld

Akoestische Zaken wint innovatieprijs

Sligro draait 28 miljoen meer omzet

Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava

Meer kerstreserveringen voor de horeca

Overtredingen Amsterdamse horecazaken

Unilever kookt met sterren

Smaak centraal tijdens Foodservice Fair

'Omzet horeca pas volgend jaar positief'

Eten in de kantine is flink duurder

Winnaars puzzel ontvangen worstenwarmers

Op safari met Deli XL

Vermaire wint Dilmah NK Thee Sommelier

Deli XL wil duurzame toekomst

Bezoekersverslag Horecava 2010

Paneldiscussie in Studio DE: 'Creëer koffie en theemomenten'

Duurzaamheid sleutelwoord op Horecava 2010

Van Der Grinten: 'Veel duurzame initiatieven in de horeca'

Foodservice ziet omzet flink dalen

Nieuwe non-food webwinkel voor horeca

Nieuwe culinaire hotspot: Wereldmuseum Rotterdam

Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs

Vernieuwd opleidingstraject gestart bij Horeca Schiphol

Levens lanceert nieuwe ovenlijn

Nationale Soepdag op 16 oktober tegen kindersterfte

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

Rose van Asten wint opnieuw Cuptasting Championship

Jubilerend Heinz introduceert programma voor horeca

Impuls voor Britse pubs: schooljeugd

Ambachtelijk bier van Brouwerij De Leckere

Mosselseizoen feestelijk geopend in Blokzijl

Digitale marktplaats voor de horeca

Duurzaamheid in horeca loont

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: