Voedselverspilling in horeca kan 50 procent minder

Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Geen verplichting voor inzameling petflesjes met statiegeld in de horeca

Heineken wil 15 procent minder water verbruiken

Duurzame ondernemers in de Rotterdamse haven

Heineken ambieert 20 procent minder plastic in 2025

Overheid biedt circulaire ondernemers hulp

Nominaties Horecava Innovation Award 2018 bekend

Duurzaamheidsbeleid Grolsch werpt zijn vruchten af

Schijf van Vijf: Brood mag weer en alcohol is not done

Waterschaarste gevaar voor bierbrouwers

Eerste Tribes cafe ter wereld open in Den Haag

Bagels & Beans Haarlem beste flexplex

Overname Burger King en La Place op stations

De horeca in 2016

Nieuw restaurant in Maastricht

Landelijke actie duurzaam eten van start

Wijnproeven met topsommelier

Tweede EXKi opent op Amsterdam Centraal

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Horecabezoeker wil meer groenten

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

IBM's Watson wint Horecava Innovation Award

Bierbrouwers zijn energiezuinig

Storytelling op de 60e BBB

Rotterdamse ondernemers krijgen pluim

Utrechtse ondernemers krijgen Groene Pluim

Meest Markante Horecaondernemer

Torres meest gewaardeerde wijnhuis

Kwaliteitsvlees in kroket

Heineken spreekt van uitdagend jaar

6 trends die toekomst horeca bepalen

Winnaars van Innovation Award 2014

Dit zijn de kanshebbers op een Horecava Innovation Award 2014

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Unilever zet in op duurzame groei

Lindeboom opent nieuwe brouwzaal

Zonnepanelen om bier te brouwen

KHN wil aandacht voor duurzaam

Kanshebbers Innovation Award bekend

Deli XL meest transparante foodservice

'Groene' Sligro Zwolle opent deuren

Bierdrinker houdt van koud bier

Horecaondernemer vindt collega behoudend

Gezocht: horeca voor Diemerbos

Ga mee naar New York!

Akoestische Zaken wint innovatieprijs

Bries Noordwijk Beste Strandpaviljoen 2010

Duurzaam van boon tot kop

Pickwick lanceert duurzame thee

Horeca met Green Key minder controle

Deli XL wil duurzame toekomst

Duurzaamheid sleutelwoord op Horecava 2010

Van Der Grinten: 'Veel duurzame initiatieven in de horeca'

Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs

Hotel Figi ontvangt Fair Trade Horecapredicaat

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

Innovatie in horeca stimuleren met subsidie

Duurzaamheid in horeca loont

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: